Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 12 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Frsky RX6R - bindování
PříspěvekNapsal: úte 03.12.2019 19:36 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 3.12.2019
Příspěvky: 5
Nejde mi nabindovat ani jeden se zakoupených přijímačů na Taranis Plus -ACCST. (OpenTX 2.2.3 (ae5ac05b)) Navíc ledky neblikají dle manuálu.
Díky za radu.


Nahoru
 Profil  
 
 
 Předmět příspěvku: Re: Frsky RX6R - bindování
PříspěvekNapsal: úte 03.12.2019 20:00 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 3.12.2019
Příspěvky: 5
podle blikání zelené ledky to vypadá, že mi soudruzi poslali Access a snad to spraví naflešování (před kterým mám ostych.)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Frsky RX6R - bindování
PříspěvekNapsal: úte 03.12.2019 20:08 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 30.11.2018
Příspěvky: 5


Návod jak vložit video do příspěvku na RCMANIA.cz


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Frsky RX6R - bindování
PříspěvekNapsal: stř 04.12.2019 7:49 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 21.6.2008
Příspěvky: 5445
Bydliště: Praha ČR
Je to dost možné, ale flash by neměl být problém, tedy pokud máš verzi s přiletovaným konektorem, u té holé je to trochu otrava...


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Frsky RX6R - bindování
PříspěvekNapsal: stř 04.12.2019 20:47 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 3.12.2019
Příspěvky: 5
Tak kablík jsem si nachystal z přiloženého. (Přehození +-) Přijímač naflešoval, ale nabindovat se stejně nepodařilo ???


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Frsky RX6R - bindování
PříspěvekNapsal: stř 04.12.2019 20:56 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 24.5.2003
Příspěvky: 2185
Bydliště: Košice, SK
Akú verziu firmvéru si bindoval a akú máš v internom module vysielača?


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Frsky RX6R - bindování
PříspěvekNapsal: čtv 05.12.2019 8:16 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 21.6.2008
Příspěvky: 5445
Bydliště: Praha ČR
macil píše:
Akú verziu firmvéru si bindoval a akú máš v internom module vysielača?


Jen upřesním jinak správný dotaz - nejde ani tak o číselnou verzi, zrovna u RX6R snad ani žádná "historická" není a u vysílače to moc nečekám, je ale zásadní, aby se krylo nastavení FCC/LBT(EU). Tohle prostě musí být v RX i TX stejně...


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Frsky RX6R - bindování
PříspěvekNapsal: čtv 05.12.2019 11:01 
Platící zákazník RCManie
Platící zákazník RCManie
Uživatelský avatar

Registrován: 1.8.2012
Příspěvky: 5687
Bydliště: Brno
Obrázky: 0
Existovala rada RX6R ktera mela chybu a nesla ruzne parovat s ruznymi radii. To bylo na zacatu roku 2019 ale kdo vi jake zasoby ma jaky dodavatel. My jsme prodali asi 10ks a zjistili ze mame spatnou serii a tak jsme ji stahli z prodeje a vadne klientum vymenili.

_________________
Jan Janekx Urbanek
https://www.rcstudio.cz/ - prémiový partner a servis FrSky


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: Frsky RX6R - bindování
PříspěvekNapsal: čtv 05.12.2019 12:50 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 3.12.2019
Příspěvky: 5
macil píše:
Akú verziu firmvéru si bindoval a akú máš v internom module vysielača?


Rádio X9D Plus EU LBT z r.2016 OpenTX 2.2.3(ae5ac05b) jaký RF firmware zatím nevím. Zazálohovat na SD resp. PC a tak to zjistit? Nebo znovu bezohledně naflešovat? (Což se bojím).
Rx6R: EU LBT a je tam frk jen jeden (pro EU LBT - RX6R_LBT180516.frk)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Frsky RX6R - bindování
PříspěvekNapsal: čtv 05.12.2019 13:13 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 12.2.2016
Příspěvky: 1326
Bydliště: Vysočina
Janeg píše:
Rádio X9D Plus EU LBT z r.2016 OpenTX 2.2.3(ae5ac05b) jaký RF firmware zatím nevím. Zazálohovat na SD resp. PC a tak to zjistit? Nebo znovu bezohledně naflešovat? (Což se bojím).
Rx6R: EU LBT a je tam frk jen jeden (pro EU LBT - RX6R_LBT180516.frk)
Ano, ten tam má být, tak do toho. :)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Frsky RX6R - bindování
PříspěvekNapsal: čtv 05.12.2019 16:51 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 24.5.2003
Příspěvky: 2185
Bydliště: Košice, SK
Janeg píše:
Rádio X9D Plus EU LBT z r.2016 ...
Rx6R: EU LBT a je tam frk jen jeden (pro EU LBT - RX6R_LBT180516.frk)

Ak tam máš to, čo píšeš, tak by to malo ísť. Predpokladám, že pri bindovaní máš vo vysielači navolenú voľbu D16.
Alebo potom máš smolu a si jeden z postihnutých prípadom, ktorý vyššie popisuje Jan z RC Studia.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Frsky RX6R - bindování
PříspěvekNapsal: úte 10.12.2019 15:17 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 3.12.2019
Příspěvky: 5
Tak ještě mohu zkusit přepnout z FS do HS a zpět :roll:


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 12 ] 

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 10 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz