Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 142 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 10  Další
Autor Zpráva
PříspěvekNapsal: sob 12.01.2019 22:22 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 13.11.2008
Příspěvky: 9555
Bydliště: Benátecká Vrutice, ČR
Jak je to s těmi Senzor1 a Senzor2 (voltmetr a teploměr)? Je tedy nějaká možnost je nějak připojit? Jestliže jsou v menu, tak by to snad nějak mělo jít. U originálů se připojují přes General modul, a pokud není připojený, tak se ani neobjeví v menu.


Přílohy:
IMG_20190111_165949.jpg
IMG_20190111_165949.jpg [ 124.46 KiB | Zobrazeno 383 krát ]
Nahoru
 Profil  
 
 
PříspěvekNapsal: ned 13.01.2019 9:39 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel

Registrován: 27.4.2016
Příspěvky: 106
Bydliště: Žatec
Tak to nevím, nepřišel jsem na to co to znamená, senzory nejsou kam zapojit
Pokud máte někdo ňákej nápad,co jak zkusit, napište


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: ned 13.01.2019 11:48 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 13.11.2008
Příspěvky: 9555
Bydliště: Benátecká Vrutice, ČR
Je taky možné, že to je v tom FW jen připravené, protože na té jejich fotce ten 9. konektor je a nakonec to prodávají bez něj. Na tvé fotce to vypadá, že na krabičce je pro něj i díra. Jsou v ní vidět nějaké plošky na DPS jestli by tam šel připájet?


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: ned 13.01.2019 12:37 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel

Registrován: 27.4.2016
Příspěvky: 106
Bydliště: Žatec
Díra v krabičce pro konektor je.Na tišťáku jsou malinkatý direčky/tečky/(ale ne tak velký aby se do nich pin vešel) i cestičky k nim,ale z druhý strany je pájení pinů serv,takže je to nepřehledný jestli by se dírky(tečky)mohli zvětšit


Přílohy:
IMG_20190113_143529.jpg
IMG_20190113_143529.jpg [ 50.19 KiB | Zobrazeno 198 krát ]
IMG_20190113_143712.jpg
IMG_20190113_143712.jpg [ 41.13 KiB | Zobrazeno 198 krát ]
Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: ned 13.01.2019 14:48 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel

Registrován: 27.4.2016
Příspěvky: 106
Bydliště: Žatec
Provedení,vše čistě VÁHA 6.4g


Přílohy:
IMG_20190113_144130.jpg
IMG_20190113_144130.jpg [ 74.38 KiB | Zobrazeno 197 krát ]
IMG_20190113_144108.jpg
IMG_20190113_144108.jpg [ 81.16 KiB | Zobrazeno 197 krát ]
Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: ned 13.01.2019 15:20 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 23.3.2010
Příspěvky: 1352
Bydliště: Praha 9, Horní Počernice
Tak dírky bych určitě nezvětšoval -. nejsou to dírly pro piny, ale prokovy pro propojení cestiček na obou stranách desky, a je jich tam kapku víc, než jen tři.

Co bych naopak vyzkoušel, je propojení nějakým kablíčkem se třema pinama na pájecí body na desce, iznačené jako DAT, BAT a GND, tam bych to viděl nadějně. Já to tedy nevyzkouším, protože jednak nemám ten přijímač a druhak ani HOTT, ale fotky toho přijímače jsem si prohlídnul (mluvím především o této).

_________________
Startuji čím dál častěji, ale počet přistání, po kterých se letadlo nedá odnést v jedné igelitce, se i nadále limitně blíží nule...


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: ned 13.01.2019 15:30 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel

Registrován: 27.4.2016
Příspěvky: 106
Bydliště: Žatec
Ty dírky jsou přesně to co píšeš,je jich 8 a cestičky od nich vedou k pinům kanálů
S tím kablíčkem začínám sbírat odvahu
Díky za radu


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: ned 13.01.2019 16:43 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel

Registrován: 27.4.2016
Příspěvky: 106
Bydliště: Žatec
ZÁZRAK vono to FUNGUJE


Přílohy:
IMG_20190113_163740.jpg
IMG_20190113_163740.jpg [ 82.68 KiB | Zobrazeno 161 krát ]
IMG_20190113_163905.jpg
IMG_20190113_163905.jpg [ 91.26 KiB | Zobrazeno 161 krát ]
IMG_20190113_164202.jpg
IMG_20190113_164202.jpg [ 87.17 KiB | Zobrazeno 161 krát ]
IMG_20190113_164347.jpg
IMG_20190113_164347.jpg [ 90.77 KiB | Zobrazeno 161 krát ]
Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: ned 13.01.2019 16:46 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel

Registrován: 27.4.2016
Příspěvky: 106
Bydliště: Žatec
pro[ bitovod ] DÍKY DÍKY DÍKY


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: ned 13.01.2019 16:50 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 13.11.2008
Příspěvky: 9555
Bydliště: Benátecká Vrutice, ČR
Přesně jak píše bitovod, ty dirky jsou jen průchody spojů, ale ten kablík na DAT; BAt; GND by za vyzkoušení asi stál.


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: ned 13.01.2019 16:54 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 13.11.2008
Příspěvky: 9555
Bydliště: Benátecká Vrutice, ČR
Než jsem to dosmolil, tak už to máš v provozu. Divné, proč to nemají osazené.


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: ned 13.01.2019 16:58 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 23.3.2010
Příspěvky: 1352
Bydliště: Praha 9, Horní Počernice
zdenek-kun píše:
pro[ bitovod ] DÍKY DÍKY DÍKY


Za málo, to mě jen trklo, když jsem viděl tu fotku, odvahu sis musel najít sám :)

_________________
Startuji čím dál častěji, ale počet přistání, po kterých se letadlo nedá odnést v jedné igelitce, se i nadále limitně blíží nule...


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: ned 13.01.2019 17:02 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 23.3.2010
Příspěvky: 1352
Bydliště: Praha 9, Horní Počernice
Lark píše:
Než jsem to dosmolil, tak už to máš v provozu. Divné, proč to nemají osazené.


Protože by to znamenalo dražší tu zadní subdestičku s konektorama (třeba tam není moc místa a museli by jít do čtyřvrstvé, nevím, v ruce jsem to neměl) a ještě navíc člověka, co tam propájí kablík. Nebo jiného, co udělá novou desku vysílače, aby to šlo bez kablíku. A protože při takovéhle výrobě se počítají centy, je zázrak, že to má vůbec osazené konektory pro všechny kanály :)

_________________
Startuji čím dál častěji, ale počet přistání, po kterých se letadlo nedá odnést v jedné igelitce, se i nadále limitně blíží nule...


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: ned 13.01.2019 17:07 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 13.11.2008
Příspěvky: 9555
Bydliště: Benátecká Vrutice, ČR
To máš asi pravdu, ale ten konektor dost podstatně zvedne užitnou hodnotu. Hlavně že to funguje a betatester zdenek-kun to ověřil. :lol:


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: ned 13.01.2019 17:09 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 23.3.2010
Příspěvky: 1352
Bydliště: Praha 9, Horní Počernice
Lark píše:
To máš asi pravdu, ale ten konektor dost podstatně zvedne užitnou hodnotu. Hlavně že to funguje a betatester zdenek-kun to ověřil. :lol:


No to sice ano, ale on to stejně někdo koupí i bez něj :)

_________________
Startuji čím dál častěji, ale počet přistání, po kterých se letadlo nedá odnést v jedné igelitce, se i nadále limitně blíží nule...


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 142 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 10  Další

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz