Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 1465 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 94, 95, 96, 97, 98
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Spirit FBL - bylo 4Dstabi
PříspěvekNapsal: stř 09.01.2019 18:00 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 3.1.2012
Příspěvky: 282
Bydliště: Praha
Obrázky: 1
Tsisters píše:
to:Netopyr druhý satelit jsem takovým spůsobem nabindoval,tak že teď svítí při zapnutí oba,ale ten zapojený přez kablík sám nefunguje, tak mně napadlo, že je pouze jako podpůrný stejně jak to je u klasického přijímače se satelitem
edit:



Už si nepamutuju, jak tohle fungovalo a už to ani nemám, takže nemohu vyzkoušet. Zkus satelity ještě prohodit mezi sebou. Třeba se ozve Spiriťák, nebo se zeptat přímo na spiritforu.

Jinak doporučím aktualizovat jednotky na novou verzi. Jen pozor pokud máš verzi 1.X.X, tak na 2.X.X budeš muset vše nastavit.

_________________
Netopyr

Goblin 570, Spirit, Taranis X9D+,


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 
 Předmět příspěvku: Re: Spirit FBL - bylo 4Dstabi
PříspěvekNapsal: pát 11.01.2019 18:57 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 23.3.2011
Příspěvky: 1928
Bydliště: www.LMKTrinec.cz
Blog: Zobrazit blog (1)
Kluci jde přímo do Spirita zapojit tyto kondíky a pokud ano tak kam?Kamkoliv mimo programovacího slotu?
https://www.freakware.de/en/p/r2-buffer ... 155108.htm

_________________
AGILE 7,2/ AGILE 5.5/ DEVIL 420/ T-REX 500PRO-Sportline/ RJX X-TRON 500/ EXTRA 300/ FPV QAV 210/


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Spirit FBL - bylo 4Dstabi
PříspěvekNapsal: pát 11.01.2019 19:10 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 3.1.2012
Příspěvky: 282
Bydliště: Praha
Obrázky: 1
Ano lze. Kamkoliv kromě SYS a ELE/PIT/AIL. Pokud nemáš místo můžeš paralelně k čemukoliv.

_________________
Netopyr

Goblin 570, Spirit, Taranis X9D+,


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: Spirit FBL - bylo 4Dstabi
PříspěvekNapsal: pát 11.01.2019 19:21 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 23.3.2011
Příspěvky: 1928
Bydliště: www.LMKTrinec.cz
Blog: Zobrazit blog (1)
Díky za odpověď koupím do AGILE 5.5 tyto snad budou OK
https://www.freakware.de/en/p/r2-buffer ... a1-3188314

_________________
AGILE 7,2/ AGILE 5.5/ DEVIL 420/ T-REX 500PRO-Sportline/ RJX X-TRON 500/ EXTRA 300/ FPV QAV 210/


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Spirit FBL - bylo 4Dstabi
PříspěvekNapsal: pát 11.01.2019 19:32 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 3.1.2012
Příspěvky: 282
Bydliště: Praha
Obrázky: 1
Měl jsem Rexe550, teď Goblin 570. Vždy jsem použil ty větší. Rozdíl ceny není velký, váhu jsem neřešil. Trochu delší čas vydrže mi přijde ok. Naštěstí jsem je nikdy nepotřeboval na plno.

_________________
Netopyr

Goblin 570, Spirit, Taranis X9D+,


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: Spirit FBL - bylo 4Dstabi
PříspěvekNapsal: pát 11.01.2019 19:37 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 23.3.2011
Příspěvky: 1928
Bydliště: www.LMKTrinec.cz
Blog: Zobrazit blog (1)
Tak raději tyto:
https://www.freakware.de/en/p/r2-buffer ... 155108.htm

_________________
AGILE 7,2/ AGILE 5.5/ DEVIL 420/ T-REX 500PRO-Sportline/ RJX X-TRON 500/ EXTRA 300/ FPV QAV 210/


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Spirit FBL - bylo 4Dstabi
PříspěvekNapsal: pát 11.01.2019 19:50 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 22.4.2006
Příspěvky: 1042
Bydliště: Litoměřice
Obrázky: 1
Blog: Zobrazit blog (5)
Objednal jsem na shopu co jsi dal link a do týdne byly doma , ty menší hýbou se servy na trexu 500 asi 20 vteřin po odpojení pohonné baterie. Větší půjdou do Loga 700 :-)

_________________
Jeti DC-24,Power 1,1 Fox1,5 a 2,6 , Samba, T-REX 500X Spirit Pro,Logo 700 Spirit Pro + GeoLink


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: Spirit FBL - bylo 4Dstabi
PříspěvekNapsal: pon 14.01.2019 17:58 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 23.3.2011
Příspěvky: 1928
Bydliště: www.LMKTrinec.cz
Blog: Zobrazit blog (1)
Kluci jen malý technický dotázek, dá se a pokud jo tak prosím o nakopnutí kde, změnit směr gyrování vrtulky

_________________
AGILE 7,2/ AGILE 5.5/ DEVIL 420/ T-REX 500PRO-Sportline/ RJX X-TRON 500/ EXTRA 300/ FPV QAV 210/


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Spirit FBL - bylo 4Dstabi
PříspěvekNapsal: pon 14.01.2019 18:03 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 3.1.2012
Příspěvky: 282
Bydliště: Praha
Obrázky: 1
Že by reverz Ch4.

_________________
Netopyr

Goblin 570, Spirit, Taranis X9D+,


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: Spirit FBL - bylo 4Dstabi
PříspěvekNapsal: pon 14.01.2019 19:18 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 23.3.2011
Příspěvky: 1928
Bydliště: www.LMKTrinec.cz
Blog: Zobrazit blog (1)
Bože já jsem, ale lama :D stačilo přepnout v senzoru, hlavně že jsem na to čuměl a hledal všude možně a ještě jsem přejel všechny dotazy na Spirit podpoře. Díky moc za nakopnutí, občas bych to asi potřeboval napřímo a osobně :D Přeji hezký večer

_________________
AGILE 7,2/ AGILE 5.5/ DEVIL 420/ T-REX 500PRO-Sportline/ RJX X-TRON 500/ EXTRA 300/ FPV QAV 210/


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 1465 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 94, 95, 96, 97, 98

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz