Odeslat nové téma Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 744 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 50  Další
Autor Zpráva
PříspěvekNapsal: úte 31.01.2012 14:24 
Moderátor serveru
Moderátor serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 15.6.2008
Příspěvky: 7412
Bydliště: Praha 9 Vinoř
Obrázky: 64
Tak jsem teď rozbaloval novou FlySky a ejhle:

Obrázek

Obrázek

ten kryt displeje tam není položený. Je na něm lepidlo/oboustranka a je tam tak nakřivo prostě položený a docela fest v těch bodech dotyku přilepený. Jako by to tam někdo napasoval ale nepřitlačil, pak to při transport odpadlo a nějak se to tam chytlo.
Jako oprava na deset vteřin, ale stejně... :roll:
To bude ten jejich Nový rok... :D

_________________
________________________________
Modeláři sobě http://www.ok-rimr.com


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
 
PříspěvekNapsal: úte 31.01.2012 14:34 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 9.2.2011
Příspěvky: 983
Bydliště: Praha 3 - Žižkov
no pěkný ...i když za ty prachy ???? stejně je to dodo a hnedle ho vykucháš a předěláš...či néééé ????


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: úte 31.01.2012 14:38 
Moderátor serveru
Moderátor serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 15.6.2008
Příspěvky: 7412
Bydliště: Praha 9 Vinoř
Obrázky: 64
Tohle né, to jsem jen zcela mimořádně vzal přes sebe pro člověka co nemá Paypal, on si to naporcuje už sám :)

_________________
________________________________
Modeláři sobě http://www.ok-rimr.com


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
PříspěvekNapsal: úte 31.01.2012 14:53 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 9.2.2011
Příspěvky: 983
Bydliště: Praha 3 - Žižkov
tak to máš blbý, to se špatně vysvětluje, žes to neudělal ty...pro dobrotu na žebrotu....


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: úte 31.01.2012 15:17 
Moderátor serveru
Moderátor serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 15.6.2008
Příspěvky: 7412
Bydliště: Praha 9 Vinoř
Obrázky: 64
né né... komunikace zcela v pohodě... :)

_________________
________________________________
Modeláři sobě http://www.ok-rimr.com


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
PříspěvekNapsal: úte 31.01.2012 16:30 
Moderátor serveru
Moderátor serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 15.6.2008
Příspěvky: 7412
Bydliště: Praha 9 Vinoř
Obrázky: 64
Tak jsem si všimnul (jestli to tu už někdo nemeldoval), že je nová stable verze Er9x - r656.

Konečně...

_________________
________________________________
Modeláři sobě http://www.ok-rimr.com


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
PříspěvekNapsal: úte 31.01.2012 22:55 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 21.1.2012
Příspěvky: 442
Bydliště: Bohumín
Tak jsem dnes úspěšně přešel na er9x (poslední stable R656). Obrovské díky kouzelníkovi RiMrovi, instruktážní videa jsou supr a pozorně jsem je všechny prohlédl a nejspíše i díky tomu flash proběhl naprosto bez problémů. Teď už "jen" zmáknout funkce a nastavení 8O

Programátor jsem se rozhodl zabudovat napevno dovnitř vysílačky. Mám v plánu experimentovat s offline editací modelů a tohle to podstatně ulehčí. Použil jsem standardní USB konektor, takže lze použít libovolný kabel (třeba od foťáku).

fotky z úpravy zde: http://rcfrantik.rajce.idnes.cz/Turnigy ... oje_upravy - kdyby někoho napadly nějaké nevýhody proč by to tak nemělo být tak se rád nechám poučit. Díky

PS: esteticky to nevypadá nic moc ale důležitá je funkce, navíc vevnitř to není vidět že :oops:

_________________
http://rcfrantik.rajce.idnes.cz | www.youtube.com/user/fajnweb


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: stř 01.02.2012 7:20 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 9.2.2011
Příspěvky: 983
Bydliště: Praha 3 - Žižkov
parádní práce...závidím tu schopnost sám si to napájet...


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: stř 01.02.2012 12:51 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 18.3.2010
Příspěvky: 2073
Bydliště: Zavar, SK
Chlapci, funguje na tej poslednej verzii er9x to pipanie + vibrovanie pre telemetriu FrSky ( myslim pre nastavene vystraznych urovni analogovych vstupov na Rx)? Pri mojej 638ke to este nejde...

_________________
Taranis X9D + nejaké lietadlá, heli a koptéry, www.rcmodelytt.sk


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: stř 01.02.2012 13:03 
Moderátor serveru
Moderátor serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 15.6.2008
Příspěvky: 7412
Bydliště: Praha 9 Vinoř
Obrázky: 64
Nevím, ještě jsem to nezkoušel. Taky mě to zajímá.
Máte to tam někdo?

_________________
________________________________
Modeláři sobě http://www.ok-rimr.com


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
PříspěvekNapsal: stř 01.02.2012 13:18 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 21.1.2012
Příspěvky: 442
Bydliště: Bohumín
Jsem sice s er9x v začátcích ale když mi řeknete co bych měl hledat tak se kouknu, až přijdu domů z práce :)

_________________
http://rcfrantik.rajce.idnes.cz | www.youtube.com/user/fajnweb


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: stř 01.02.2012 14:02 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 18.3.2010
Příspěvky: 2073
Bydliště: Zavar, SK
To by si musel mat ten kit od Mijou
https://picasaweb.google.com/1146115534 ... directlink
alebo inak dobastlenu telemetriu do Rx/Tx procesora + vibrator. V Er9x sa potom da nastavit, ci to pouziva pre FrSky alarmy pipak vo FrSky TX module, alebo pipak vysielacky + vibrator. V 638ke aj ked to nastavim, tak stale pipa TX modul a vibrator nevibruje B-) Ak to mas, pozri, prosim, je to v ER9x nejakom okne pre FrSky.

_________________
Taranis X9D + nejaké lietadlá, heli a koptéry, www.rcmodelytt.sk


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Turnigy 9X 9Ch info
PříspěvekNapsal: stř 01.02.2012 17:34 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 29.12.2011
Příspěvky: 542
Bydliště: Banská Bystrica
Obrázky: 3
Zdravím, len sa chcem spítať ze ked kupim http://www.hobbyking.com/hobbyking/stor ... ware_.html

Je uz v nej daky ten program? nemusím nic programovat?

_________________
Taranis X9D Plus, Heavy lift hexacopter, Phantom 4 Pro


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: Turnigy 9X 9Ch info
PříspěvekNapsal: stř 01.02.2012 17:41 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 16.1.2011
Příspěvky: 397
Bydliště: Rumburk
Jasně že je.Naladíš své modely a lítáš :)
Jinak se podívej do sekce -Elektronika-Vysílače a počti.


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: Turnigy 9X 9Ch info
PříspěvekNapsal: stř 01.02.2012 17:50 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 22.2.2010
Příspěvky: 12370
Bydliště: ČR
Obrázky: 1
Duffs píše:
Zdravím, len sa chcem spítať ze ked kupim http://www.hobbyking.com/hobbyking/stor ... ware_.html

Je uz v nej daky ten program? nemusím nic programovat?

Záleží co máte na mysli pod pojmem "programovat" ???

Pokud tím máte na mysli nastavení různých mixů atd. pro konkrétní model tak to bude potřeba udělat a návody k tomu jsou k dispozici v češtině viz odkazy níže.

Pokud tím máte na mysli upgradování firmware, tak to nebudete muset dělat pokud vám budou stačit možnosti toho firmware co tam implicitně je od HobbyKingu při nákupu.

Při nákupu tam je firmware od HobbyKingu. Jen pro upřesnění není to firmware ER9X, ale původní firmware od FlySky s drobnými úpravami.

Podrobnější info a návody k firmware od HobbyKingu:
Modelové situace a mixy viz tento odkaz
Vybrané položky nabídky Funkce viz tento odkaz
Vybrané položky nabídky Systém viz tento odkaz


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 744 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 50  Další

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz