Reklama

 





Odeslat nové téma Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 2456 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41 ... 164  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte 01.03.2011 21:20 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 28.8.2010
Příspěvky: 922
Bydliště: SK
ake baterie pouzivate v tx?

_________________
DJI Phantom 4pro, DJI Spark combo


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte 01.03.2011 23:40 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 22.2.2010
Příspěvky: 12370
Bydliště: ČR
Obrázky: 1
MarkAurel píše:
ake baterie pouzivate v tx?

Já používám v T9X a v dalších kde se mi vejde tuto:

ZIPPY Flightmax 2500mAh 3S Transmitter Pack
http://www.hobbyking.com/hobbyking/store/uh_viewItem.asp?idProduct=6955

a v dalších Tx kde je méně místa jako např. v T6A a jiných tuto:

Turnigy 1450mAh 3S Transmitter Pack
http://www.hobbyking.com/hobbyking/store/uh_viewItem.asp?idProduct=9787

RiMr má v T9X podle těch fotek u něj na webu viz tento odkaz tuto:

Rhino 2620mAh 3S Transmitter Pack
http://www.hobbyking.com/hobbyking/store/uh_viewItem.asp?idProduct=7346


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř 02.03.2011 14:07 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 3.2.2009
Příspěvky: 200
Obrázky: 1
zdravim ..

nestretol sa niekto ze po flashnuti na er9x r322 prestali fungovat niektore prepinace a tlacidlo menu ?

jednotlive prepinace a tlacidlo vyzeraju byt po prepisknuti ok.


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř 02.03.2011 15:30 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 11.11.2010
Příspěvky: 658
Bydliště: Poprad
pakozdy píše:
zdravim ..

nestretol sa niekto ze po flashnuti na er9x r322 prestali fungovat niektore prepinace a tlacidlo menu ?

jednotlive prepinace a tlacidlo vyzeraju byt po prepisknuti ok.



nahraj novu r338 a daj vediet vysledok.

inak ked si mal povodny isli ?

daj novy, alebo povodny - lebo to by som skusi ako prve
"prepiskovat" prepinace je posledna moznost (a najnepravdepodobnejsia)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř 02.03.2011 16:01 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 3.2.2009
Příspěvky: 200
Obrázky: 1
pred programovanim chodilo na 100% tlacidlo menu. ostatne nie som si isty.

skusim preprogramovat aj na povodny, ale chvilku to potrva lebo momentalne nemam pristup k programatoru.


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř 02.03.2011 16:51 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 28.8.2010
Příspěvky: 922
Bydliště: SK
poprosim niekoho o radu kedze som v ER9x nejak strateny, ako-kde nastavit krydelka?

_________________
DJI Phantom 4pro, DJI Spark combo


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř 02.03.2011 17:22 
Moderátor serveru
Moderátor serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 16.6.2008
Příspěvky: 7403
Bydliště: Praha 9 Vinoř
Obrázky: 64
MarkAurel píše:
poprosim niekoho o radu kedze som v ER9x nejak strateny, ako-kde nastavit krydelka?


Mě se zdá žes ten návod ani neotevřel... :wink:

Je to prostě mix, kde vstupem je pohyb páky kanálu AILERON (daný nastavením modu Tx) a výstupem je výchylka na tom kanále, na kterém ten mix vytvoříš...
Další věc je diferenciace, ta je řešitelná více cestami, ale křidélka na jednom kanále je asi tak složitý mix, jako napsat na mobilu SMS "budu tam" :wink:
A to hlavně pro to, že tam ten mix už je přednastavený... :wink:

_________________
________________________________
Modeláři sobě http://www.ok-rimr.com


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř 02.03.2011 17:26 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 22.2.2010
Příspěvky: 12370
Bydliště: ČR
Obrázky: 1
MarkAurel píše:
poprosim niekoho o radu kedze som v ER9x nejak strateny, ako-kde nastavit krydelka?

Mrkni na videonávod na webu RiMra viz odkaz níže. Najdeš v něm mimo jiné i nastavení jednotlivých kanálů a nastavení křidélek je tam ukázkově popsáno cca od 50 minuty od začátku toho videa.

http://www.ok-rimr.com/cs/jak-na-to/turnigy-t9x/68-p-t9x-er9x-popis-funkci


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: er9x
PříspěvekNapsal: stř 02.03.2011 17:30 
Celkem nový uživatel
Celkem nový uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 22.3.2010
Příspěvky: 63
Bydliště: Plzeň
Taky jsem to pořád moc nechápal, tak jsem si to nejdřív zkusmo nastavil v PC podle tohohle návodu http://rcmodely.cevaro.sk/index.php?id= ... -turnigy-9


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř 02.03.2011 18:10 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 28.8.2010
Příspěvky: 922
Bydliště: SK
pozeral som video aj cital ale nechytam sa nejak, pozrem ten navod nastavenia v pc

_________________
DJI Phantom 4pro, DJI Spark combo


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř 02.03.2011 18:59 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 22.2.2010
Příspěvky: 12370
Bydliště: ČR
Obrázky: 1
MarkAurel píše:
pozeral som video aj cital ale nechytam sa nejak, pozrem ten navod nastavenia v pc

Pojem "nechytam sa nejak" je velmi nedostačující a není z něj vůbec jasné co ti vlastně nejde. Je třeba přesně krok po kroku popsat co ti konkrétně nejde nastavit když se to pokoušíš dělat přesně podle toho viodeonávodu viz třeba to co je tam pro křidélka uvedeno od té 50 minuty. :wink:


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř 02.03.2011 19:22 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 28.8.2010
Příspěvky: 922
Bydliště: SK
uz chapem co som nechapal a nevedel
podla toho navodu z linku michala.valisa som pochopil ktora hodnota je na co a kde ju nastavit.

nerozumel som ako a v ktorom okne co nastavit, proste aspon to zakladne nastavenie pre vetron, mal som dx6i a tam to bolo ine

_________________
DJI Phantom 4pro, DJI Spark combo


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv 03.03.2011 10:02 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 26.2.2008
Příspěvky: 342
Bydliště: Praha východ - Měšice
Na HC sa v ponuke objavil backlight panel pre T9x za cca 5USD. :-)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv 03.03.2011 10:05 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 16.9.2010
Příspěvky: 187
Bydliště: Hranicko
Obrázky: 0
Blog: Zobrazit blog (2)
Na ten Backlight jsem otevřel zlevněný nákup v rubrice swarm za 1,21 dolarů


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv 03.03.2011 11:02 
Moderátor serveru
Moderátor serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 16.6.2008
Příspěvky: 7403
Bydliště: Praha 9 Vinoř
Obrázky: 64
TO je jistě velmi zajímavý a chvályhodný počin, ale spíš to vidím jako polotovar, protože se nám tu vynořilo několik dotazů a pravděpodobných odpovědí:

- půjde toto podsvícení ovládat z Er9x? (asi ne...)
- je to podsvícení nějak ovladatelné? (asi ne)
- takže svítí pokud je vysílač zapnutý? (asi ano)

Každopádně je fajn, že tam někdo přemýšlí (i když dost ztěžka a pomalu), co by se k "tomu" dalo dodělat :)

_________________
________________________________
Modeláři sobě http://www.ok-rimr.com


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 2456 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41 ... 164  Další

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz