Odeslat nové téma Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 2456 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 140, 141, 142, 143, 144, 145, 146 ... 164  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Turnigy 9x hardware, opensource TX
PříspěvekNapsal: čtv 13.10.2011 19:17 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 1.6.2009
Příspěvky: 500
Bydliště: Žilina
Páni, zaujímajú ma tie dvojité stopky. Uploadnite fotku, ako tie stopky vyzerajú na displeji. Veľmi som si na nich zvykol na Futabe a ak by boli tieto stopky aj na T9X, bol by to o dôvod viac ísť do nej, preto by som bol vďačný za tú fotku.


Nahoru
 Profil  
 
 
 Předmět příspěvku: Re: Turnigy 9x hardware, opensource TX
PříspěvekNapsal: čtv 13.10.2011 19:29 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 23.3.2006
Příspěvky: 175
Bydliště: Trnava
Obrázky: 11
Vyzerá to nejako takto:
Stopky vpravo hore spúšťam plynom a tie spodné tlačidlom MENU.
Obe zresetuješ podržaním EXITu.


Přílohy:
stopky.JPG
stopky.JPG [ 73.24 KiB | Zobrazeno 586 krát ]
Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: Turnigy 9x hardware, opensource TX
PříspěvekNapsal: čtv 13.10.2011 19:40 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 4.8.2010
Příspěvky: 568
Bydliště: Středočeský kraj
U mě se spouští obojí pohnutím páčky plynu, akorát ty spodní potom jdou stále. Reset Exitem. Asi máš nějaký starší FW.


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: Turnigy 9x hardware, opensource TX
PříspěvekNapsal: čtv 13.10.2011 19:52 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 1.6.2009
Příspěvky: 500
Bydliště: Žilina
Vyzerá to naozaj dobre, ďakujem Bulman. Dajú sa tie stopky priradiť k akémukoľvek prepínaču, funkcii alebo páčke? V prípade páky plynu, dá sa nastaviť aj od ktorej polohy sa budú stopky spúšťať (napr. od 10%)? Akú verziu FW máš?


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Turnigy 9x hardware, opensource TX
PříspěvekNapsal: čtv 13.10.2011 19:56 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 1.6.2009
Příspěvky: 500
Bydliště: Žilina
Ešte chcem vedieť, či sa dá nastaviť alarm pre jednotlivé stopky, alebo aspoň pre jedny. Aby som bol akustický upozornený na ukončenie času. Na Futabe to je tak, že posledných 15 sekúnd to odpípava, postupne sa to zrýchľuje až dlhý pííísk mi oznámi mnou nastavenú hodnotu času. Dajú sa nastaviť aj počítanie a odpočítavanie? Napr. chcem aby mi stopky šli normálne, tj. od 0:00 do 4:00, pričom pri 4:00 mi budú akusticky hlásiť túto hodnotu, dá sa?


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Turnigy 9x hardware, opensource TX
PříspěvekNapsal: čtv 13.10.2011 20:03 
Moderátor serveru
Moderátor serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 16.6.2008
Příspěvky: 7403
Bydliště: Praha 9 Vinoř
Obrázky: 64
Earl píše:
U mě se spouští obojí pohnutím páčky plynu, akorát ty spodní potom jdou stále. Reset Exitem. Asi máš nějaký starší FW.




Nastavuje se to v nastavení modelu na první obrazovce, úplně dole, někde jak se spíná trenér. Něco jako TIMERHRCPRC, nevím teď přesně.
Když je ON, spíná se automaticky pákou plynu. Když je OFF, tak tlačítkem MENU.
Není u nejstarších verzí FW s druhými stopkami!

EDIT: Je to T2ThrottleTrig (uznejte že se to nedá zapamatovat... :D )

_________________
________________________________
Modeláři sobě http://www.ok-rimr.com


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: Turnigy 9x hardware, opensource TX
PříspěvekNapsal: čtv 13.10.2011 20:08 
Moderátor serveru
Moderátor serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 16.6.2008
Příspěvky: 7403
Bydliště: Praha 9 Vinoř
Obrázky: 64
DaggyMAC píše:
Ešte chcem vedieť, či sa dá nastaviť alarm pre jednotlivé stopky, alebo aspoň pre jedny. Aby som bol akustický upozornený na ukončenie času. Na Futabe to je tak, že posledných 15 sekúnd to odpípava, postupne sa to zrýchľuje až dlhý pííísk mi oznámi mnou nastavenú hodnotu času. Dajú sa nastaviť aj počítanie a odpočítavanie? Napr. chcem aby mi stopky šli normálne, tj. od 0:00 do 4:00, pričom pri 4:00 mi budú akusticky hlásiť túto hodnotu, dá sa?


Koukni sem od času 22:11.
http://www.youtube.com/watch?v=Au29PK4G ... r_embedded
To video není úplně aktuální (budu dělat nové), ale tyto věco jsou víceméně stejné.

_________________
________________________________
Modeláři sobě http://www.ok-rimr.com


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: Turnigy 9x hardware, opensource TX
PříspěvekNapsal: čtv 13.10.2011 20:19 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 23.3.2006
Příspěvky: 175
Bydliště: Trnava
Obrázky: 11
Earl píše:
U mě se spouští obojí pohnutím páčky plynu, akorát ty spodní potom jdou stále. Reset Exitem. Asi máš nějaký starší FW.

Práveže tam mám najnovšiu neofiko r573 pre frsky a speaker. Ako písal RiMr, spúštanie stopiek sa dá nastaviť cez menu.


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: Turnigy 9x hardware, opensource TX
PříspěvekNapsal: čtv 13.10.2011 20:29 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 1.6.2009
Příspěvky: 500
Bydliště: Žilina
RiMr píše:
Koukni sem od času 22:11.
http://www.youtube.com/watch?v=Au29PK4G ... r_embedded
To video není úplně aktuální (budu dělat nové), ale tyto věco jsou víceméně stejné.


RiMr, tvoje videá mám downloadnute, ale je to pre staršiu verziu. Viem o tom videu, ale funguje to tak aj na dvojstopkovom FW, čiže pre každé stopky je možné nastaviť iný vstup?


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Turnigy 9x hardware, opensource TX
PříspěvekNapsal: čtv 13.10.2011 21:25 
Moderátor serveru
Moderátor serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 16.6.2008
Příspěvky: 7403
Bydliště: Praha 9 Vinoř
Obrázky: 64
Ne.
Plně nastavitelné (skoro), jsou jen ty "hlavní" stopky. Můžeš zapnout pípnutí po minutě a pípaný odpočet u konce nastaveného času.
Ty druhé, nové, ty jen běží a můžeš je spouštět buď jen tlačítkem MENU, nebo pákou plynu. Na ně nejde pověsit žádná pípačka.

_________________
________________________________
Modeláři sobě http://www.ok-rimr.com


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: Turnigy 9x hardware, opensource TX
PříspěvekNapsal: čtv 13.10.2011 21:35 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 1.6.2009
Příspěvky: 500
Bydliště: Žilina
To by sa nejako dalo zvládnuť. Zvykol som si lietať na vetroňoch s dvoma stopkami - jedny na motorový let a druhý na celkový let (od vzletu po pristátie), pričom stopky na motorový let som mal na plyne a druhé som mal na vypínač, ktorým som blokoval páku plynu v prípade náhodného zavadenia o páčku. Motor sa neroztočil, mohol som si s pákou plynu robiť čo som chcel, ale po cvaknutí vypínača bola páka plynu aktívna, takže sa motor roztočil pri pohybe páky plynu. Tento vypínač som zapínal tesne pred vzletom, takže som mal na tento vypínač nastavené aj stopky. Po pristátí do trávy som cvakol vypínačom, vypol som tým aj stopky a nemusel som sa báť o páku plynu, keď som sa zohýnal po lietadlo. Tak to nejako chcem aj na T9X.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Turnigy 9x hardware, opensource TX
PříspěvekNapsal: pát 14.10.2011 9:37 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 18.7.2011
Příspěvky: 185
Bydliště: Bratislava
este je tam 3x pipnutie 30sec pred 0, 2x pipnutie 20sec pred 0, 1xpip pri 10sec pred 0 a potom alarm od 0 sec.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Turnigy 9x hardware, opensource TX
PříspěvekNapsal: pát 14.10.2011 11:31 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 16.11.2008
Příspěvky: 605
Bydliště: Jablonec
já mám verzu 443 a stopky se mi spouští asi zhruba ve čtvrtině dráhy plynu a nulují se ESC krátce, dlouze nuluju ty nastavené..

_________________
nerušit...bastlím :-)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Turnigy 9x hardware, opensource TX
PříspěvekNapsal: pát 14.10.2011 12:59 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 28.8.2010
Příspěvky: 925
Bydliště: SK
madbull: presne ako pises


prekvapilo ma ze z webu som stahoval v444 a po prehrati mam 443 zrejme zabudli prehodit subor :D

_________________
DJI Phantom 4pro, DJI Spark combo


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: Turnigy 9x hardware, opensource TX
PříspěvekNapsal: pát 14.10.2011 13:08 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 16.11.2008
Příspěvky: 605
Bydliště: Jablonec
Já to zatim nevyužívám naplno.Rimr mi to přehrál a zatim a myslím, že i nadále naprostá spokojenost..Verze zatim neřešim páč si musim najít čas a poslat bobolandu penízky na usb programmer či jak se tomu nadává a pak se budu radši hrabat jen ve flashování eepronky:-)Nechci si ji zničit.Ty stopky jsou asi dobré zatim jen na to aby jsem si změřil to jak dlouho jsem se s modelem patlal ten den:-)To až mi žena bude nadávat, že jsem zase tři hodiny lítaltak ji řeknu nene milá zlatá jen hodinu a mám to tu doložené :-D
A jak píše RIMR tak jsem je zapnul v modelmenu na první stránce daného modelu a to pložkou která je úplně poslední nebo se také dá říct, že je nad položkou smazat model..

_________________
nerušit...bastlím :-)


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 2456 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 140, 141, 142, 143, 144, 145, 146 ... 164  Další

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Tomix a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz