Odeslat nové téma Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 1957 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5 ... 131  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát 24.04.2009 12:33 
Mecenáš serveru
Mecenáš serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 20.4.2007
Příspěvky: 4283
Bydliště: Praha-východ (Měšice)
Pokiaľ to správne chápem, tak pri použití 2.4GHz modulu (je jedno akého) je vysielačka 8-kanálová. Je to tak ? Na ovládanie vetroňa so 4 servami v krídle by to teda malo stačiť... aj s ohľadm na SW ?

_________________
Truggy od TeamC - Torch E TR8Te
Moj RC web: www.mojefotogalerie.com/rc


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát 24.04.2009 12:43 
Mecenáš serveru
Mecenáš serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 7.6.2007
Příspěvky: 3594
Bydliště: Frenštát p.R.
Marek71 píše:
Pokiaľ to správne chápem, tak pri použití 2.4GHz modulu (je jedno akého) je vysielačka 8-kanálová. Je to tak ? Na ovládanie vetroňa so 4 servami v krídle by to teda malo stačiť... aj s ohľadm na SW ?

Ano, ano - na první pohled to skutečně vypadá dost jako moje FF9 (co se týká možností programování). Takže to nemá takové speciality jako plnohodnotné letové režimy a podobně, ale 4servrové křídlo naprosto v pohodě. A má to dost volných mixů, takže pohoda.

_________________
ROZSYP.CZ - Web o modelech letadel v rozsypu
Už sem nechodím, jsem na mailu, viz můj web.


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát 24.04.2009 12:51 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 23.1.2007
Příspěvky: 219
Chtěl bych vidět kvalitu potenciometrů a ostatních součástek. :lol:


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát 24.04.2009 13:00 
Zkušený debatér
Zkušený debatér

Registrován: 16.3.2006
Příspěvky: 339
Podle diskuze na HC má být na konci příštího týdne k dispozici jejich FHSS Tx modul za $15 a 8Ch přijímač za $20, tak to bude ovšem cenový masakr :-)


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát 24.04.2009 14:10 
Moderátor serveru
Moderátor serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 25.4.2008
Příspěvky: 1840
Bydliště: Praha
tak uz nekdo jednu koupil. rano jich meli 500 ted jich vidim 499

tak snad budou brzo recenze

a tady je manual kdyby nekdo chtel nahlednout...

teda neni to presne an to ale na original z ktereho tato kopie zda se pochazi...

http://www.skyrc.us/pdf/imax9x.pdf


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát 24.04.2009 14:17 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 3.6.2007
Příspěvky: 5851
Bydliště: DNV
tks píše:
na první pohled to skutečně vypadá dost jako moje FF9 (co se týká možností programování). Takže to nemá takové speciality jako plnohodnotné letové režimy a podobně, ale 4servrové křídlo naprosto v pohodě. A má to dost volných mixů, takže pohoda.

Na RCG to testovali este minuly rok a verdikt bol, ze na 4-servove kridlo nepouzitelne (nechodil napr. butterfly mix). Tiez im vypadavalo spojenie pri 2,4G. Na 72MHz to vraj slo dobre. Ale odvtedy mohli cinkovia vysperkovat SW, casu mali na to habadej.

_________________
http://galerie.rcserver.cz/index.php?sum=72


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát 24.04.2009 14:39 
Mecenáš serveru
Mecenáš serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 7.6.2007
Příspěvky: 3594
Bydliště: Frenštát p.R.
m2 píše:
tks píše:
na první pohled to skutečně vypadá dost jako moje FF9 (co se týká možností programování). Takže to nemá takové speciality jako plnohodnotné letové režimy a podobně, ale 4servrové křídlo naprosto v pohodě. A má to dost volných mixů, takže pohoda.

Na RCG to testovali este minuly rok a verdikt bol, ze na 4-servove kridlo nepouzitelne (nechodil napr. butterfly mix). Tiez im vypadavalo spojenie pri 2,4G. Na 72MHz to vraj slo dobre. Ale odvtedy mohli cinkovia vysperkovat SW, casu mali na to habadej.


Aha, tak to je špatné. On tam ten mix je a nechodí? No... :roll:
Je fakt, že i ta kvalita potenciometrů asi nebude slavná a vůbec...uvidíme.

_________________
ROZSYP.CZ - Web o modelech letadel v rozsypu
Už sem nechodím, jsem na mailu, viz můj web.


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát 24.04.2009 14:44 
Mecenáš serveru
Mecenáš serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 20.4.2007
Příspěvky: 4283
Bydliště: Praha-východ (Měšice)
No jo... za 70 USD nemože nikto chcieť kvalitu FF9 :-) Na nejaké recenzie a skúsenosti som hodne zvedavý.

_________________
Truggy od TeamC - Torch E TR8Te
Moj RC web: www.mojefotogalerie.com/rc


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát 24.04.2009 15:00 
Mecenáš serveru
Mecenáš serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 7.6.2007
Příspěvky: 3594
Bydliště: Frenštát p.R.
Marek71 píše:
No jo... za 70 USD nemože nikto chcieť kvalitu FF9 :-) Na nejaké recenzie a skúsenosti som hodne zvedavý.


Todle je dobré na epp hračky. Asi každý soudný člověk sám cítí, že ovládat éro např. za 10000 (a mnohem víc) vysílačem za 70dolarů je poněkud podivné...

_________________
ROZSYP.CZ - Web o modelech letadel v rozsypu
Už sem nechodím, jsem na mailu, viz můj web.


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát 24.04.2009 15:32 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 25.8.2007
Příspěvky: 696
Bydliště: Mladá Boleslav
tks píše:
Asi každý soudný člověk sám cítí, že ovládat éro např. za 10000 (a mnohem víc) vysílačem za 70dolarů je poněkud podivné...


No, hele, ja bych se az tak neunahloval, napriklad, ono je to fakt jen radio, mezi "required" vecma je i baterie. Takze kdyz si clovek pripocte cenu slusneho vysilaciho modulu (Spektrum, Duplex...), k tomu prijimac a nejakou vysilacovou baterku, tak se ve vysledku dostanem na cenu cca DX6i a to je radio, ktery je dost oblibeny a myslim, ze nejaky mensi vetrone, do dvou metru, ktery v plny vybave stojej pres 10k, s tim asi lidi litaj bez nejakejch divnejch pocitu...

_________________
Live smart, die happy...


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát 24.04.2009 15:37 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 3.6.2007
Příspěvky: 5851
Bydliště: DNV
tks píše:
On tam ten mix je a nechodí? No... :roll:

nechodil resp. dotyčný nevedal ako to rozchodiť. V lete 2008. http://www.rcgroups.com/forums/showthread.php?t=913478

Február 2009: "Do you plan to upgrade the Imax 9X so that one can use exponential on both low and high rates? I tried but cannot get it to work. As soon as I program exponential in, then the rate switch does not work."
http://www.rcgroups.com/forums/showthread.php?t=786277

atď...

Ono ale ani MX16s nie je bez SW chýb...!

_________________
http://galerie.rcserver.cz/index.php?sum=72


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát 24.04.2009 16:01 
Moderátor serveru
Moderátor serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 16.6.2008
Příspěvky: 7408
Bydliště: Praha 9 Vinoř
Obrázky: 64
tks píše:
Marek71 píše:
No jo... za 70 USD nemože nikto chcieť kvalitu FF9 :-) Na nejaké recenzie a skúsenosti som hodne zvedavý.


Todle je dobré na epp hračky. Asi každý soudný člověk sám cítí, že ovládat éro např. za 10000 (a mnohem víc) vysílačem za 70dolarů je poněkud podivné...


Je to pravda... I když třeba Spektrum má bezpochyby lepší pověst než tady to rádio (které ještě žádnou pověst nemá) a prodal jsem 5 ks DX6i známým a přátelům a jedno jsem si koupil sám a u tří byl problém s trimem (rupla nožička, u jedné byl jeden trim "přišrubovaný" tak, že zapadl do vysílače), u jedné byl mizerný dosah (vadná anténa, resp. špatně připojený ten pidikonektor) což spravila nová anténa. Svoji jsem si důkladně "ošetřil" zpevněním trimů a důkladnou kontrolou a nikdy mě nezklamala, ale... Co jsem koukal do DX7, tak ta na mě působila mnohem "fortelněji"...
Tím chci říct, že levné rádio (netroufnu si určit cenový strop) bude mít vždycky někde kompromis ve zpracování a nebude ho asi rozumné používat na nějaké turbínové Jumbo, ať už má DSM2, nebo AssanCOSI, ale u létajícího izolačního materiálu udělá svou službu skvěle ... Jde o to (podle mého názoru), že když už mám mít rádio za pár šupů, tak proč by nemělo mít bohatší SW výbavu. Viz moje telefonáty kamarádovi Yarouschovi, který mi poté co jsem prodal DX6i půjčil svoji (přitom dražší) Futabu 6EX: "Hele a ono to fakt nemá stopky? Aha, no neva..." a "Hele a kde jsou schované subtrimy? Jo tak, aha, dík..." :D


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát 24.04.2009 16:32 
Mazák
Mazák

Registrován: 2.2.2008
Příspěvky: 1578
Bydliště: Úvaly (Praha-východ)
RiMr píše:
...ale u létajícího izolačního materiálu...
:lol:

_________________
¡ǝuıɯ ǝq ןןɐɥs ʎɹoʇɔıʌ


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát 24.04.2009 16:36 
Zkušený debatér
Zkušený debatér

Registrován: 16.3.2006
Příspěvky: 339
Voodoo-cz píše:
tak se ve vysledku dostanem na cenu cca DX6i


To se možná dostanem na cenu DX6i, ale pořád tohle je 8mi kanálové rádio, takže to zkus porovnávat minimálně s DX7, když už ;-)


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát 24.04.2009 16:39 
Moderátor serveru
Moderátor serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 16.6.2008
Příspěvky: 7408
Bydliště: Praha 9 Vinoř
Obrázky: 64
Co jsem četl tak například i s funkcí "zpomalovače" chodu serva - podvozek a dalšími "pípátky" :-)


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 1957 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5 ... 131  Další

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz