Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 21 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: FrSky Rx ACCESS (ARCHER)
PříspěvekNapsal: čtv 28.05.2020 2:28 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 8.3.2012
Příspěvky: 2500
Bydliště: Nitra Slovensko
blembondo píše:


Super vec pre mnohých blasterov, ale ACCESS to nepodporuje :lol: .


Přílohy:
XHT-detials.jpg
XHT-detials.jpg
[ 71.75 KiB | Zobrazeno 772 krát ]



Naposledy upravil juraj.jurej dne pon 01.06.2020 22:56, celkově upraveno 1
Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 
 Předmět příspěvku: Re: FrSky Rx ACCESS (ARCHER)
PříspěvekNapsal: čtv 28.05.2020 7:44 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 1.12.2008
Příspěvky: 975
Bydliště: Lysice,Brno,Blansko.
Obrázky: 10
Ano Access tam není ale to se dalo čekat.Byla by to cesta jak jednoduše přebastlit staré Tx.Problem bude v tom že Access komunikuje po Uart lince a jediný Tx který ji má volnou je Tx16s. :)


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: FrSky Rx ACCESS (ARCHER)
PříspěvekNapsal: čtv 28.05.2020 11:23 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 12.2.2016
Příspěvky: 1526
Bydliště: Vysočina, ČR
juraj.jurej píše:
...ale ACCESS to nepodporuje.
...naštěstí, protože by byla ztracena univerzálnost použití modulu, kvůli procesu autentizace. Tento proces byl zaveden jako "naschvál" konkurenci, z pohledu uživatele se jedná jen o zbytečnou (a při neuspěšném provedení i o nebezpečnou) komplikaci a netýká se nových typů rádíí s vestavěným modulem ACCESS. Díky vývojářům týmu OpenTx je ale snad tato procedura bezpečná.(Zdroj - RCG, od autorů OpenTx)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: FrSky Rx ACCESS (ARCHER)
PříspěvekNapsal: čtv 28.05.2020 18:09 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 1.12.2008
Příspěvky: 975
Bydliště: Lysice,Brno,Blansko.
Obrázky: 10
Cenovka XHT https://www.horusrc.com/en/frsky-2-4ghz ... odule.html


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: FrSky Rx ACCESS (ARCHER)
PříspěvekNapsal: čtv 28.05.2020 19:07 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 12.2.2016
Příspěvky: 1526
Bydliště: Vysočina, ČR
Tak si myslím, že všechno kolem toho TX modulu by mělo být někde jinde (třeba - FrSky ACCESS protokol nebo založit - FrSky TX moduly ?)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: FrSky Rx ACCESS (ARCHER)
PříspěvekNapsal: čtv 23.07.2020 8:56 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 8.3.2012
Příspěvky: 2500
Bydliště: Nitra Slovensko
ARCHER R4 (ACCESS)
https://www.frsky-rc.com/product/archer-r4/


Přílohy:
Archer R4.jpg
Archer R4.jpg
[ 28.19 KiB | Zobrazeno 225 krát ]

ARCHER-R4-5.jpg
ARCHER-R4-5.jpg
[ 27.34 KiB | Zobrazeno 225 krát ]

Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 21 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 11 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz