Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 327 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 22  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: FrSky X12S Horus - 1 pokracovani
PříspěvekNapsal: pon 14.10.2019 13:41 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 7.1.2007
Příspěvky: 4104
Bydliště: KLADNO
Obrázky: 0
U desítky jsem jich měnil několik. Soft se tváří v pohodě, když ten přepínač dvoupolohový pomalinku překlápím z jedné do druhé polohy v polovině problikne středové poloha na displeji, ale při normálním přecvaknutí to se ani nestačí zobrazit.

_________________
Pravda začíná tam kde končí signál České televize.
Nevěřím ničemu, co vláda říká.


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
 
 Předmět příspěvku: Re: FRSKY Horus - výměna přepínače
PříspěvekNapsal: pon 14.10.2019 14:56 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 3.1.2012
Příspěvky: 302
Bydliště: Praha
Obrázky: 1
Martin_HU píše:
Kluci,
máte někdo zkušenost s výměnou třípolohového přepínače na dvoupolohový? Předpokládám, že je to stejné u Horus X10, X10 i Taranis. Doufám, že nejen pro mě je na těchto rádiích více třípolohových přepínačů než je potřeba a méně dvoupolohových než je potřeba :D .
Nemyslím fyzickou výměnu, ale co tomu bude říkat software.
Díky !



Ahoj,

Taranis 9+, vyměnil jsem SA přepínač za tento:https://rcstudio.cz/cs/prislusenstvi/316-prepinac-2poz-bezpecnostni.html
mám nastaveno je krajní polohy, prostřední nikdy nemám nastavenou. Funguje bez problémů. To si potřeboval vědět?

_________________
Netopyr

Goblin 570, Devil 380, Spirit RS, Spirit 2, Jeti DS12 a Netopýr


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: FrSky X12S Horus - 1 pokracovani
PříspěvekNapsal: pon 14.10.2019 16:28 
Celkem nový uživatel
Celkem nový uživatel

Registrován: 7.12.2017
Příspěvky: 76
Jj, přesně, díky, nevěděl jsem, zda to nebude v software dělat nějaký brikule ...


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: FrSky X12S Horus - 1 pokracovani
PříspěvekNapsal: pon 14.10.2019 16:35 
Mecenáš serveru
Mecenáš serveru

Registrován: 16.9.2014
Příspěvky: 123
Bydliště: Praha - východ
Martin_HU píše:
Jj, přesně, díky, nevěděl jsem, zda to nebude v software dělat nějaký brikule ...

Pokud nastavíš v menu Systém (OpenTX) - Hardware - správný typ spínače, tak by to nemělo dělat žádné "brikule".


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: FrSky X12S Horus - 1 pokracovani
PříspěvekNapsal: ned 20.10.2019 9:29 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 12.4.2009
Příspěvky: 1306
Petronel píše:
na RC Studio u pana Urbánka je stále nedostupný Horus X12S. Nevíte, jestli se už jenom nedoprodávají poslední kusy a nechystá se nový vysílač? Děkuji za odpovědi.

Kiežby, čakám naň už dva roky! :lol:

_________________
Take my love, take my land, take me where I cannot stand
I don't care, I'm still free, you can't take the sky from me...


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: FrSky X12S Horus - 1 pokracovani
PříspěvekNapsal: ned 20.10.2019 12:12 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 27.5.2008
Příspěvky: 336
Když se tu bavíte o té x12 jak je na tom vývoj vlastně té x11,je to hudba daleké budoucnosti nebo je to na spadnutí
Těch pár fotek a informaci není asi nic na čem stavět


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: FrSky X12S Horus - 1 pokracovani
PříspěvekNapsal: pát 25.10.2019 14:36 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 11.2.2015
Příspěvky: 27
Zdravim mam problem s komunikaci companionu a horuse. Flasnout na novi firmware se me to podarilo (zaloha karty pres ctecku). ale zaboha me nejde zprovoznit zalohovani nastaveni a modelu primo z radia. Prosim muze me nekdo polopaticky nasmerovat dekuji (muj postup pustim companion zastrcim usb do vypnuteho radia a spiustim zalohu a program me nacte ze nema pristup k SD karte)
moc dekuji


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: FrSky X12S Horus - 1 pokracovani
PříspěvekNapsal: pát 25.10.2019 17:12 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 12.2.2016
Příspěvky: 1522
Bydliště: Vysočina, ČR
Pokud je to stejný jako X10, tak pro přístup na kartu musí být vysílač zapnutý dřív než do něj strčíš USB kabel.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: FrSky X12S Horus - 1 pokracovani
PříspěvekNapsal: sob 26.10.2019 9:12 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 11.2.2015
Příspěvky: 27
ellet píše:
Pokud je to stejný jako X10, tak pro přístup na kartu musí být vysílač zapnutý dřív než do něj strčíš USB kabel.

diky uz sem to rozchodil. vsude se psalo jen pripojte vysilac nebo pripojte vypnuty tak sem nevedel ))
i touto cestou dekuji p. Urbankovi za pomoc musel snest 3 telefonaty odemne behem hodiny pri instalaci noveho fimware.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: FrSky X12S Horus - 1 pokracovani
PříspěvekNapsal: pát 01.11.2019 13:02 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel

Registrován: 24.2.2015
Příspěvky: 122
Zdravim vespolek,
chtel jsem si poridit toto radio, ale narazil jsem na jeho nedostupnost nejen u nas ale i jinde ve "svete". Na dotaz priciny nedostupnosti u RC studia a ani u pana Mrazka mi nebylo odpovezeno. Pidil jsem se dale a narazil na vlakno fora RC groups https://www.rcgroups.com/forums/showthr ... horus+x12s
Po precteni nekolika prispevku na tomto foru se mi lecos osvetlilo a kdyz si clovek spocita 1+1 tak mu i lecos dojde. IRSM modul, to by mohl byt problem techto vysilacu. V zadnem pripade zde nechci sirit paniku. Nejsem natolik technicky zdatny abych toto dokazal posoudit. Urcite bych ale uvital vyjadreni "kompetentnich", pripadne technicky zdatnych uzivatelu tohoto vysilace zdali je, pripadne by mohl byt nejaky problem s dosahem u tohoto vysilace.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: FrSky X12S Horus - 1 pokracovani
PříspěvekNapsal: pát 01.11.2019 13:38 
Zkušený debatér
Zkušený debatér

Registrován: 21.2.2016
Příspěvky: 321
Nedostupnost X12S mě také zaráží. Pokud se nějaký oficiálně doveze, tak je to třeba jen jeden, dva kusy a zase se dlouho čeká. U X12S je navíc uveden protokol ACCST, ale ACCESS není a nevím, jestli tohle není možná problém. Budu také rád za odpovědi.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: FrSky X12S Horus - 1 pokracovani
PříspěvekNapsal: pát 01.11.2019 16:39 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 25.5.2003
Příspěvky: 2227
Bydliště: Košice, SK
Podľa tohto to vyzerá, že je dostupný. :roll:


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: FrSky X12S Horus - 1 pokracovani
PříspěvekNapsal: pát 01.11.2019 17:54 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel

Registrován: 24.2.2015
Příspěvky: 122
Podívejme, já na to koukal průběžně 14 dní a nebyl. Třeba si ho někdo koupi a napíšou mu, že už zase není. Ale o tohle mi nešlo a ani jinak nechci spekulovat. Dlouho jsem sledoval dostupnost na HK a tam už dlouho není. Spíše mě zajímalo to co resi na RC groups. Nutno projet i více stránek zpět.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: FrSky X12S Horus - 1 pokracovani
PříspěvekNapsal: pát 01.11.2019 18:38 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 3.1.2011
Příspěvky: 173
Bydliště: SR
Na Slovensku IMI Nitra.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: FrSky X12S Horus - 1 pokracovani
PříspěvekNapsal: pát 01.11.2019 18:49 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 1.12.2008
Příspěvky: 959
Bydliště: Lysice,Brno,Blansko.
Obrázky: 10
Maco33 píše:
Podívejme, já na to koukal průběžně 14 dní a nebyl. Třeba si ho někdo koupi a napíšou mu, že už zase není. Ale o tohle mi nešlo a ani jinak nechci spekulovat. Dlouho jsem sledoval dostupnost na HK a tam už dlouho není. Spíše mě zajímalo to co resi na RC groups. Nutno projet i více stránek zpět.

Myslím že jediné co se může řešit je SE2431L: 2.4 GHz Front-End Module.Jeho odolnost na statickou elektřinu je dost nízká a taky je to první věc co odejde pokud se přeruší koax k anténě případně pokud tam anténa vůbec není nebo když někdo připojí anténu z vyšším ziskem.Možná že to výrobce už poladil možná nepoladil.
https://www.youtube.com/watch?v=sZBsh43vEp8


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 327 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 22  Další

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: RadekH a 22 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz