Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 1190 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 80  Další
Autor Zpráva
PříspěvekNapsal: ned 23.04.2017 11:40 
Platící zákazník RCManie
Platící zákazník RCManie
Uživatelský avatar

Registrován: 1.8.2012
Příspěvky: 5677
Bydliště: Brno
Obrázky: 0
Aktualizovali jsme balicek FW

Přidáno:
XJT firmware ma nyní podporu X7 - netreba aktualizovat
X4R a SB - firmware minimalizujicí výpadky - velmi důležitá aktualizace
XM+, XM - nové březnové FW opravující drobné chyby sbus
XMR - oprava chyby zamrznutí
RX8R - vylepšeni funkce redundance, od nás odchází již aktualizované kusy.

https://rcstudio.cz/cs/blog/firmware-b16.html

Co nas ceka.
Firmwary prijimacu X8R a X6R, XSR se budou aktualizovat na softwarove ovladani modu parovani jako s telemetrii a bez telemetie / 1-8 a 9-16k.
Tyto FW jsou zatim v testovani ve fazi beta. Nadale tedy nebude potreba pouzivat propojky... Uzivatele Horusu uz se s tim setkali kdy pri parovani tuto volbu vidi.

_________________
Jan Janekx Urbanek
https://www.rcstudio.cz/ - prémiový partner a servis FrSky


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 
PříspěvekNapsal: čtv 11.05.2017 12:49 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 24.1.2011
Příspěvky: 502
Bydliště: Žamberk
Aktualizoval jsem na na verzi 2.0.17 a mám potíže při čtení hodnoty stopek. Mám nastavené čtení motorových stopek (Tmr2) každých 10 sekund. Po prvních deseti sekundách rádio přečte hodnotu správně, pak už čte jen "sekund" místo "dvacet sekund". Čím by to mohlo být?


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
PříspěvekNapsal: čtv 11.05.2017 17:34 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 25.5.2003
Příspěvky: 2144
Bydliště: Košice, SK
Ak si prechádzal zo starej verzie, musíš nakopírovať aj nové hlášky.


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: čtv 11.05.2017 19:03 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 24.1.2011
Příspěvky: 502
Bydliště: Žamberk
To jsem udělal. Ale hlas hlásí hodnotu jen poprvé pak už jen jednotky. Nejen u stopek, ale taky u RSSI, napětí baterie...


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
PříspěvekNapsal: pon 15.05.2017 17:21 
Platící zákazník RCManie
Platící zákazník RCManie
Uživatelský avatar

Registrován: 1.8.2012
Příspěvky: 5677
Bydliště: Brno
Obrázky: 0
Naskladnili jsme nové designy krytu

Obrázek

Obrázek


Take nové koncovky pák s M4 zavity vhodné pro M9 gimboly.

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

https://rcstudio.cz/cs/21-modifikace

_________________
Jan Janekx Urbanek
https://www.rcstudio.cz/ - prémiový partner a servis FrSky


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
PříspěvekNapsal: pon 15.05.2017 19:14 
Mazák
Mazák

Registrován: 23.6.2014
Příspěvky: 712
Bydliště: Žďár n. S.
Maskáčový kryt je super, ten se bude dobře hledat odložený v suché trávě :mrgreen:

_________________
Laguna, Daidalos, MiniCorado, F3K Edge, Fox 2300, Funtic II, Dingo, F4U Corsair, Bf 109H, Skipper...


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: pon 15.05.2017 19:29 
Platící zákazník RCManie
Platící zákazník RCManie
Uživatelský avatar

Registrován: 1.8.2012
Příspěvky: 5677
Bydliště: Brno
Obrázky: 0
Vsak to je v poradku, koupis dalsi radio protoze prijimace mas :D

_________________
Jan Janekx Urbanek
https://www.rcstudio.cz/ - prémiový partner a servis FrSky


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
PříspěvekNapsal: pon 15.05.2017 23:29 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 17.8.2006
Příspěvky: 504
Bydliště: Praha 8
Mam asi trivialni dotaz. Jak nejlepe nastavit mix, treba kridelka smerovka, to je jedno, tak abych mohl menit vahu mixu za letu otocmym ovladacem, treba S1. Zkousel jsem to pres globalni promennou,ale stale jsem na to neprisel. Diky.

Odesláno z mobilu a podpis odstraním


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: úte 16.05.2017 9:31 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 17.8.2006
Příspěvky: 504
Bydliště: Praha 8
Jen ještě upřesním. Stačí mě postrčit správným směrem, jak udělat mix, s tím problém nemám, ale jak za letu měnit váhu mixu se mi zatím nepodařilo vykoumat.


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: úte 16.05.2017 10:48 
Mecenáš serveru
Mecenáš serveru

Registrován: 16.9.2014
Příspěvky: 120
Bydliště: Praha - východ
martinni píše:
Jen ještě upřesním. Stačí mě postrčit správným směrem, jak udělat mix, s tím problém nemám, ale jak za letu měnit váhu mixu se mi zatím nepodařilo vykoumat.

V mixu dát jako zdoroj váhy GP1 (s tím asi není problém) a potom už jen ve speciálních funkcích (popis je podle Companion):
spínač - ZAPNUTO
akce - Uprav GP1
hodnota - Zdroj-S1
povolit - Zap

Jen je třeba zvážit zda je žádoucí nastavení váhy -100 až 100 (rozsah lze upravit např. mixem)


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: úte 16.05.2017 10:57 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 17.8.2006
Příspěvky: 504
Bydliště: Praha 8
matoni píše:
V mixu dát jako zdoroj váhy GP1 (s tím asi není problém) a potom už jen ve speciálních funkcích (popis je podle Companion):
spínač - ZAPNUTO
akce - Uprav GP1
hodnota - Zdroj-S1
povolit - Zap

Jen je třeba zvážit zda je žádoucí nastavení váhy -100 až 100 (rozsah lze upravit např. mixem)

Díky moc, skvělý. Nevěděl jsem, že tam je ta možnost "uprav GP1".


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: stř 17.05.2017 8:22 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 17.8.2006
Příspěvky: 504
Bydliště: Praha 8
matoni píše:
V mixu dát jako zdoroj váhy GP1 (s tím asi není problém) a potom už jen ve speciálních funkcích (popis je podle Companion):
spínač - ZAPNUTO
akce - Uprav GP1
hodnota - Zdroj-S1
povolit - Zap

Jen je třeba zvážit zda je žádoucí nastavení váhy -100 až 100 (rozsah lze upravit např. mixem)


Už to funguje. Jako zdroj nastavení GP1 jsem dal vytvořený kanál, který je ovládaný S1 dle vícebodové křivky v rozsahu 10-50. Ještě jednou díky.


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: pát 19.05.2017 19:35 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 5.12.2008
Příspěvky: 2201
Bydliště: Brno Veveří
Obrázky: 10
Nazdárek. Borci věnuji se tomu už chvilku ale stále tápu. Prosím o nápovědu:
standartně- plyn dolů -100, střed 0, vrch +100
Potřebuji po přepnutí přepínače změnit na plyn dolů nereaguje, střed -100, vrch +100.
Motal jsem se v nastavení ale ale stále tápu. Dík za nakopnutí a radu

_________________
HTC evo3d


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
PříspěvekNapsal: pát 19.05.2017 21:05 
Mazák
Mazák

Registrován: 23.6.2014
Příspěvky: 712
Bydliště: Žďár n. S.
Udělal bych to nejspíš takto:
1) Přepínačem přepínat dva letové režimy.
2) V prvním režimu jde plyn normálně.
3) V druhém jde plyn podle křivky - levá polovina drží -100, v pravé polovině se zvedá od -100 do +100.
(Možná by to šlo i jinak.)

_________________
Laguna, Daidalos, MiniCorado, F3K Edge, Fox 2300, Funtic II, Dingo, F4U Corsair, Bf 109H, Skipper...


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: sob 20.05.2017 10:45 
Platící zákazník RCManie
Platící zákazník RCManie
Uživatelský avatar

Registrován: 1.8.2012
Příspěvky: 5677
Bydliště: Brno
Obrázky: 0
nebo samozrejme prepinacem ten konkretni mix co je u plynu aktivovat aby nahradil bezny mix a vyhnes se letovym rezimum.

_________________
Jan Janekx Urbanek
https://www.rcstudio.cz/ - prémiový partner a servis FrSky


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 1190 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 80  Další

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: bobmaximus, ok1uds, tomashr a 7 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz