Reklama

 





Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 108 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3, 4, 5 ... 8  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Vysílač FlySky FS-i6(X) 2.4G 6CH
PříspěvekNapsal: sob 27.02.2016 10:07 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 30.5.2015
Příspěvky: 31
Při pokusech nastavit letové režimy pomocí přepínačů SwA,SwB,SwC a SwD se mi pouze podařilo nastavit let.režim Fly mode - Sport/Normál 1. Při tomto režimu upravuji výchylky ve funkci Dual rate/Expo.

Ovšem další let. režim Idle mode - Idle up/Normál 1 i když jde přiřadit podle potřeby k jednotlivým přepínačům tak nevím kde a jak nastavit. Ve funkci Dual rate/Expo se objevuje pouze režim Fly mode - Sport/Normál 1. Režim Idle mode - Idle up/Normál se mi nikde neobjeví.

Poradí někdo.


Nahoru
 Profil  
 
 
 Předmět příspěvku: Re: Vysílač FlySky FS-i6 2.4G 6CH
PříspěvekNapsal: sob 21.05.2016 12:52 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 19.2.2016
Příspěvky: 259
Bydliště: Kutná Hora
Je to sice starší problém, ale odpověď bych také uvítal...

smyk1111 píše:
Při pokusech nastavit letové režimy pomocí přepínačů SwA,SwB,SwC a SwD se mi pouze podařilo nastavit let.režim Fly mode - Sport/Normál 1. Při tomto režimu upravuji výchylky ve funkci Dual rate/Expo.

Ovšem další let. režim Idle mode - Idle up/Normál 1 i když jde přiřadit podle potřeby k jednotlivým přepínačům tak nevím kde a jak nastavit. Ve funkci Dual rate/Expo se objevuje pouze režim Fly mode - Sport/Normál 1. Režim Idle mode - Idle up/Normál se mi nikde neobjeví.

Poradí někdo.

_________________
Když musíš, tak musíš....
Palio Pro, LionE, Coptera 250, Orca - bude, Taranis T9


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Vysílač FlySky FS-i6 2.4G 6CH
PříspěvekNapsal: sob 21.05.2016 12:54 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 19.2.2016
Příspěvky: 259
Bydliště: Kutná Hora
Jen jsem to napsal, tak jsem to našel
Jediné využití iddle

https://www.youtube.com/watch?v=JV0terIOiIc

_________________
Když musíš, tak musíš....
Palio Pro, LionE, Coptera 250, Orca - bude, Taranis T9


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Vysílač FlySky FS-i6 2.4G 6CH
PříspěvekNapsal: pát 04.11.2016 18:55 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 5.8.2016
Příspěvky: 203
Bydliště: Písek, jihočeský kraj
nechce se mi zakládat nové téma se stejným názvem.

Ahoj, potřeboval bych radu k tomuto vysílači, trošku jsem študoval návod a nějaký videa na youtube ale nedaří mi dostat na přepínače 5. a 6. kanál abych s nima mohl samostatně zapínat světla.

Je na to nějaký jednoduchý návod ?

_________________
http://rc-pozarni-utvar-pisek.webnode.cz/
http://rcpupisek.rajce.idnes.cz/


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Vysílač FlySky FS-i6 2.4G 6CH
PříspěvekNapsal: ned 06.11.2016 19:02 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 24.5.2003
Příspěvky: 1775
Bydliště: Košice, SK
To je fakt, ja by som to tu nechal normálne zavrieť. Hrozné niečo. On to asi nikto z tu prítomných nechápe, že po zaregistrovaní na fórum je POVINNÝ radiť, aj keď o probléme prd vie. :evil:
Skús to cez menu Functions/Aux. chanels. Viď návod, strana 22.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Vysílač FlySky FS-i6 2.4G 6CH
PříspěvekNapsal: ned 06.11.2016 19:59 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 5.8.2016
Příspěvky: 203
Bydliště: Písek, jihočeský kraj
macil píše:
Skús to cez menu Functions/Aux. chanels. Viď návod, strana 22.


Mám český i anglický návod, v menu jsem namačkal kde co i podle jednoho videa co jsem viděl na youtube ale servo připojené do 6 kanálu akorát ukázalo prostředníček a jen vysávalo baterku ať sem na vysílači zmáčknul cokoliv.

_________________
http://rc-pozarni-utvar-pisek.webnode.cz/
http://rcpupisek.rajce.idnes.cz/


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Vysílač FlySky FS-i6 2.4G 6CH
PříspěvekNapsal: ned 06.11.2016 23:36 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 24.5.2003
Příspěvky: 1775
Bydliště: Košice, SK
Míla-P píše:
Mám český i anglický návod, v menu jsem namačkal kde co i podle jednoho videa co jsem viděl na youtube ale servo připojené do 6 kanálu akorát ukázalo prostředníček a jen vysávalo baterku ať sem na vysílači zmáčknul cokoliv.

Niečo robíš zle, alebo pozeráš zlé video, alebo máš zlé servo. Alebo tam nemáš pôvodný fw, ale alternatívny.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Vysílač FlySky FS-i6 2.4G 6CH
PříspěvekNapsal: pon 07.11.2016 7:27 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 5.8.2016
Příspěvky: 203
Bydliště: Písek, jihočeský kraj
macil píše:
Niečo robíš zle, alebo pozeráš zlé video, alebo máš zlé servo. Alebo tam nemáš pôvodný fw, ale alternatívny.


Ten vysílač je uplně nový, nepoužitý, videí jsem viděl několik v tom jednom byl rozdíl akorát ten že tam připojovali coptéru nikoliv auto.

_________________
http://rc-pozarni-utvar-pisek.webnode.cz/
http://rcpupisek.rajce.idnes.cz/


Naposledy upravil Míla-P dne pon 07.11.2016 9:29, celkově upraveno 1

Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Vysílač FlySky FS-i6 2.4G 6CH
PříspěvekNapsal: pon 07.11.2016 9:20 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 24.5.2003
Příspěvky: 1775
Bydliště: Košice, SK
Inak ti poradiť neviem. Mne to pred časom, keď som mal ten vysielač doma, fungovalo presne podľa návodu.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Vysílač FlySky FS-i6 2.4G 6CH
PříspěvekNapsal: pon 07.11.2016 11:50 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 28.4.2011
Příspěvky: 7262
Bydliště: ČR
Obrázky: 7
Míla-P píše:

Mám český i anglický návod, v menu jsem namačkal kde co i podle jednoho videa co jsem viděl na youtube ale servo připojené do 6 kanálu akorát ukázalo prostředníček a jen vysávalo baterku ať sem na vysílači zmáčknul cokoliv.


Nebylo by špatné, kdybys ty svoje pokusy natočil nebo aspoň dobře nafotil a hodil to sem. Třeba děláš nějakou banální chybu a nevíš o tom.

_________________
Člověk je tak složitá bytost, že o tom lidstvo nemá ponětí.


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: Vysílač FlySky FS-i6 2.4G 6CH
PříspěvekNapsal: pon 07.11.2016 12:21 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 5.8.2016
Příspěvky: 203
Bydliště: Písek, jihočeský kraj
JosefSvejk píše:

Nebylo by špatné, kdybys ty svoje pokusy natočil nebo aspoň dobře nafotil a hodil to sem. Třeba děláš nějakou banální chybu a nevíš o tom.


Něco na tom asi bude, když první dva měsíce jsem jezdil na starým axialu, rozebíral model a teprve pár dní mám nový moderní FlySky.

Před hodinou se mi při pokusech podařilo na switch A na pátém kanálu mixnout master a na druhý kanál slave takže po přepnutí páčky se motor rozběhl, ale když jsem skusil kanály co nejsou spojené s regulátorem tak se nic nestalo.

_________________
http://rc-pozarni-utvar-pisek.webnode.cz/
http://rcpupisek.rajce.idnes.cz/


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Vysílač FlySky FS-i6 2.4G 6CH
PříspěvekNapsal: čtv 09.02.2017 22:38 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 17.1.2017
Příspěvky: 296
Bydliště: Brno
Nevíte někdo, na jakém napájecím napětí je i6 schopno fungovat? Na webu jsem našel modifikace pro napájení z jednoho lithiového
článku (například 18650 nebo stará baterka z mobilu). Ve skrytém menu bylo akorát třeba přenastavit limity pro varovná hlášení od nízkého napětí. Bude i6 fungovat i při napájení ze _dvou_ lithiových článků (až 8.4 V)?

_________________
Sky Surfer 1400, FT Mini Arrow, FT Mini Scout, Hydrofoam, FlySky i6


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Vysílač FlySky FS-i6 2.4G 6CH
PříspěvekNapsal: čtv 09.02.2017 23:52 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 19.2.2016
Příspěvky: 259
Bydliště: Kutná Hora
Přijímač v házedlu napájím běžně jednočlánkem.

YenyaKas píše:
Nevíte někdo, na jakém napájecím napětí je i6 schopno fungovat? Na webu jsem našel modifikace pro napájení z jednoho lithiového
článku (například 18650 nebo stará baterka z mobilu). Ve skrytém menu bylo akorát třeba přenastavit limity pro varovná hlášení od nízkého napětí. Bude i6 fungovat i při napájení ze _dvou_ lithiových článků (až 8.4 V)?

_________________
Když musíš, tak musíš....
Palio Pro, LionE, Coptera 250, Orca - bude, Taranis T9


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Vysílač FlySky FS-i6 2.4G 6CH
PříspěvekNapsal: pát 10.02.2017 9:57 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 17.1.2017
Příspěvky: 296
Bydliště: Brno
montykh píše:
Přijímač v házedlu napájím běžně jednočlánkem.

Což o to, u přijímače ia6b rovnou píšou, že rozsah napájení je 4.0-8.4 V. Ale u vysílače i6 nepíšou nic. Je na 4xAA, takže asi s nějakýma 6.4V by počítat měli. Ale je otázka, jestli i s něčím víc.

_________________
Sky Surfer 1400, FT Mini Arrow, FT Mini Scout, Hydrofoam, FlySky i6


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Vysílač FlySky FS-i6 2.4G 6CH
PříspěvekNapsal: pát 10.02.2017 16:02 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 19.2.2016
Příspěvky: 259
Bydliště: Kutná Hora
Beru zpět, jsem to blbě pochopil, ty mluvíš o rádiu, já mluvil o přijímači.

montykh píše:
Přijímač v házedlu napájím běžně jednočlánkem.


_________________
Když musíš, tak musíš....
Palio Pro, LionE, Coptera 250, Orca - bude, Taranis T9


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 108 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3, 4, 5 ... 8  Další

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Google Adsense [Bot], Jara11 a 6 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz