Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 29 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Radiolink AT10
PříspěvekNapsal: pon 27.06.2016 22:41 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 27.6.2016
Příspěvky: 19
Chtěl bych upozornit na zajímavý výrobek z Číny. Podle mě je to kopie FUTABY T10CG.
Jen má jiný vysílací modul, tedy ne FAAST. A má základní telemetrii.
Nevýhoda je, na slunci nečitelný displej a nemá nabíjecí konektor, dodává se s pouzdrem na tužkové bateri 8x.
Obrázek
Zajímavá je i cena 124$.
Přijímač 6K 10$.


Nahoru
 Profil  
 
 
 Předmět příspěvku: Re: Radiolink AT10
PříspěvekNapsal: úte 28.06.2016 0:55 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 27.3.2014
Příspěvky: 312
Bydliště: Praha 5
Obrázky: 1
Mám AT9 a jsem velmi spokojen...


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: Radiolink AT10
PříspěvekNapsal: úte 28.06.2016 7:43 
Mazák
Mazák

Registrován: 7.5.2015
Příspěvky: 4697
Bydliště: ČR
Obrázky: 1
Sety: Radio Link AT10/AT9, jsou minimálně další z variant stojící aspoň za seznámení se s parametry.
RadioLink AT10 10CH
RadioLink AT9 2.4GHz 9CH
Vzhldem k tomu, že tlačítko MODE je vlevo od displeje (na obrázcích AT9)
tak smysl "... with R9D Receiver Mode 2..." mi uniká. Možná něco praví manuál.


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: Radiolink AT10
PříspěvekNapsal: úte 28.06.2016 8:33 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 27.6.2016
Příspěvky: 19
Jenom maličkost, ale potěší.
Když přišel nový vysílač, tak byly dost rozjeté neutrály na ovladačích.
Tady je vychytávka:
Současně podržte "END" a "PUSH", zapněte rádio objeví se tabulka, u všech položek dejte OK.
Po tomto zásahu jsou všechny ovladače nakalibrovány a v nule.
Je to supr...


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Radiolink AT10
PříspěvekNapsal: úte 28.06.2016 9:20 
Mazák
Mazák

Registrován: 7.5.2015
Příspěvky: 4697
Bydliště: ČR
Obrázky: 1
Nedávno tu někdo uváděl cenově zajímavou palcovou soupravu (možná jen 4 ch).
S cenou pod 2 l, u některého prodejce, ale měla možnost telemetrie. NEVZPOMENE SI NĚKDO TYP?
=== ASI TO BYLA Fly Sky FS-I6 2.4GHz AFHDS vysílač M2 s FS-IA6B 6CH přijímačem
Fly Sky FS-I6 2.4GHz AFHDS vysílač M2 s FS-IA6B 6CH přijímačem
Fly Sky FS-I6 2.4GHz M2 s FS-IA6B + všechny senzory
FILTR VÝROBCE = "FLY SKY" nutno vložit zatržením
Fly Sky - Pákové


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: Radiolink AT10
PříspěvekNapsal: úte 28.06.2016 21:40 
Mazák
Mazák

Registrován: 5.12.2013
Příspěvky: 588
Bydliště: okr.Vyškov
viewtopic.php?f=38&t=70281 není to nic nového.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Radiolink AT10
PříspěvekNapsal: pát 14.10.2016 14:19 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 29.7.2016
Příspěvky: 18
Bydliště: Hradec Králové
Stal jsem se čerstvým majitelem AT9. Je to moje první počítačová vysílačka, tak zatím tápů s nastavením.
Jakým způsobem nastavujete druhé křidélko na samostatném kanálu? Nedaří se mi nastavit stejné výchylky. Pravé křidélko mám na ch1, levé na ch6. Nastavení spodní a horní meze pro servo na ch1 přepínám pomocí "kniplu", pro ch6 můžu nastavit pouze spodní mez, nedaří se mi přepnout na nastavení horní meze. Je na to nějaká finta, jak přepnout na druhou položku?
I pokud mám spodní mez nastavenou stejně, v monitoru výchylek serv to zobrazuje nepatrně jinou hodnotu, např ch1 80, c6 85

Jakým způsobem nastavujete mix pro použití křidélek jako klapky?


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Radiolink AT10
PříspěvekNapsal: pát 14.10.2016 15:54 
Mazák
Mazák

Registrován: 5.12.2013
Příspěvky: 588
Bydliště: okr.Vyškov
A manuál máš?


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Radiolink AT10
PříspěvekNapsal: pát 14.10.2016 23:06 
Mecenáš serveru
Mecenáš serveru

Registrován: 23.5.2006
Příspěvky: 609
Obrázky: 18
Máš zapnuty diferenciace křidélek někde v mixu, proto ty různé hodnoty "nahoře a dole".

Pro nastavení hodnot pohni knyplem tam kde chceš nastavovat a na většině vysílačů kurzor v menu přeskočí na tu hodnotu kde se teď neůžeš dostat.

Alej ajk radí kolega, vem manuál a nastuduj, nebo zajdi za jiným kolegou modelářem ať ti to vysvětlí.


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: Radiolink AT10
PříspěvekNapsal: pon 23.01.2017 11:28 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 22.1.2017
Příspěvky: 3
Bydliště: SK
Zdravim vas. Chcem sa vas opytat ake mate skusenosti s touto RC supravou. Nedavno som si ju kupil zatial ju ale v praxi nemam vyskusanu.
Zaujima ma hlavne dosah prijimaca R6DS a R9DS.

Dalej ma zaujima ci by sa dal prirobit externy DSM2 modul na tuto rc supravu kedze mam Spektrum prijimace a chcel by som ich nadalej pouzivat. Napr ako sa to da na Taranis.
Dakujem za rady a skusenosti


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Radiolink AT10
PříspěvekNapsal: pát 10.03.2017 10:41 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 23.3.2014
Příspěvky: 10
Ahoj
má někdo zkušenost s přijímačem RadioLink R12DS upgradovat na 12 kanálů na w..radiolink.com
děkuji Pepa


Přílohy:
Přijímač Radiolink 12K.JPG
Přijímač Radiolink 12K.JPG
[ 53.96 KiB | Zobrazeno 6160 krát ]

Přijímač Radiolink 12k..JPG
Přijímač Radiolink 12k..JPG
[ 41.22 KiB | Zobrazeno 6160 krát ]

Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Radiolink AT10
PříspěvekNapsal: stř 15.03.2017 23:38 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 27.6.2016
Příspěvky: 19
Zdravím.
Používám přijímače RadioLink R12DS (jsou lacinější jak RadioLink R10DS).
Mám vysílač RadioLink AT10II. Tam je volba v menu 10 nebo 12 kanálů.
Ota


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: pon 08.07.2019 17:26 
Mazák
Mazák

Registrován: 8.7.2015
Příspěvky: 626
Bydliště: Orlova v noci , Karviná ve dne
Dnes jsem videl klucimu s touto oranzovkou. Tatka mu do ni pipal Gamu. A slo to celkem rychle.
https://air.pelikandaniel.com/?sec=product&id=107817


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Radiolink AT10
PříspěvekNapsal: ned 27.10.2019 21:56 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel

Registrován: 29.4.2019
Příspěvky: 150
Zdravím, ohruska píše: "
Nevýhoda je, na slunci nečitelný displej".
Pelikán píše: "Displej má nastavitelný kontrast a volbu režimu zobrazení „barevné na černém“ nebo „barevné na bílém“ pro dokonalé přizpůsobení okolním světelným podmínkám."

A já si myslím, že "barevné na bílém" bude vidět i na denním světle. Rád bych, kdyby se někdo ozval a napsal, jak je teda vidět na denním světle to "barevné na bílém".


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Radiolink AT10
PříspěvekNapsal: stř 13.11.2019 19:56 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 27.6.2016
Příspěvky: 19
Zkoušel jsem obojí.
Druhý mód, je jenom inverze barev.
Ale vidět na slunci není nic ani v jednom případě.
Už jsem si na to zvykl a při nastavování modelu jdu do stínu.
Ota
Pelikánova cena je .....
Já vysílačky kupoval na Aliexpesu za 100 až 115 USD.


Naposledy upravil ohruska dne stř 13.11.2019 20:01, celkově upraveno 1

Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 29 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: MichalM a 18 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz