Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 834 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 56  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Hitec AURORA-9 pokračování
PříspěvekNapsal: stř 24.10.2012 11:09 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 6.3.2007
Příspěvky: 5571
Bydliště: Praha
Obrázky: 5
Blog: Zobrazit blog (3)
Pokud je to na jednom letadle tak dodělat SPC jak zde bylo popsáno.
Pokud to dělá i na ostatních, tak poslat na reklamaci. VF moduly u Aurory odcházejí jak na běžícím pásu. Sám jsem na jeden rozbil letadlo a pak ještě jeden kolega, pak také chlapík s kterým jsem komunikoval na dálku. Jinak já si s Aurorou užil, mám už několikátý kousek. Už jsem na ní viděl téměř vše. Od rozsipaného čaji na displeji, výpadky signálu při poklepání na vysílač, vyhořely mi v ní součástky, známému začala dokonce čoudit v ruce. Přesto ji stále mám. Aurora je parádní rádio ovšem kvalita jak komponentů tak zpracování je mizerná. Kde taky seženete 9ch rádio za 8000,- nové. No někde se to muselo odrazit. Nejsem jediný kdo má takové trápení, tedy ted už půl roku funguje na 1dničku.
Každopádně chce to být ostaržitý a sledovat když se začne něco dít.
Problém co máš tak bych to reklamoval, měl jsem podobný problém několikrát jsem šel létat že je to o.k a pak jsem rozmlátil nové éro.
Takže bud opatrný, Aurora je super rádio ale chce ji vjenovat zvýšenou pozornost když se začne něco dít. Většinou je stejně pozdě ale stímhle bych uz neletěl. Dal bych to překontrolovat, nebo rovnou zajet za panem Čičotkou servisákem Hitecu.

_________________
Nikdy nikomu nevěř, pak budeš věřit všem stejně....


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
 
 Předmět příspěvku: Re: Hitec AURORA-9 pokračování
PříspěvekNapsal: stř 24.10.2012 12:54 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 5.11.2011
Příspěvky: 1700
Bydliště: Havířov
Čau chlapi, mám dva dotazy?
Jak to je u Aurory, když mám nastavených několik modelů v TX a jeden přijímač - MODEL1 např. vrťas 450ku, MODEL2 např. SIM.
MODEL1 (450ku) mám spárovaný s přijímačem a když se přepnu na MODEL2 (SIM), tak se to při zapnutí přijímače taky připojí a tudíž může dojít k záměně MODELu (ovládání 450ky podle nastavení, co je v MODEL2 pro SIM)? Nebo to má taky jako Spektrum Model Match?
A když mám např. dva přijímače, tak můžu mít spárované oba a pak už jen závisí, který model si v TX zvolím a který přijímač mám zaplý?
Nebo každý nově vytvořený MODEL v TX musím znova spárovat s daným přijímačem?

... jsem teď 9 měsíců jen lítal a úplně jsem zapomněl, jak to u Aurory funguje - MODELy vs přijímače? :oops: V návodu jsem spárování s více přijímači a otázky viz. výše nenašel? :-(

Dík :wink:

_________________
Blade 130X, FPV Quady QX90, 200, 210, 250, Mini Prôtos FBL Brain
DX7s, Phoenix


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Hitec AURORA-9 pokračování
PříspěvekNapsal: stř 24.10.2012 13:14 
Mazák
Mazák

Registrován: 29.9.2009
Příspěvky: 1086
Bydliště: Trenčín
1x sparujes a musis si davat pozor ktory model mas aktivovany ...

_________________
http://www.elektromodely.sk/?page_id=622


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: Hitec AURORA-9 pokračování
PříspěvekNapsal: stř 24.10.2012 13:21 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 5.11.2011
Příspěvky: 1700
Bydliště: Havířov
petertn píše:
1x sparujes a musis si davat pozor ktory model mas aktivovany ...
Dík, tak jsem si to myslel dobře.

A s těma více přijímači, když bych měl spárované např. dva a ten první zapnu, tak ten druhý už by se po zapnutí nepřipojil? Nebo by se připojily oba?

_________________
Blade 130X, FPV Quady QX90, 200, 210, 250, Mini Prôtos FBL Brain
DX7s, Phoenix


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Hitec AURORA-9 pokračování
PříspěvekNapsal: stř 24.10.2012 13:32 
Mecenáš serveru
Mecenáš serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 9.7.2011
Příspěvky: 6789
Bydliště: Písek, ČR
RadekCe píše:
A s těma více přijímači, když bych měl spárované např. dva a ten první zapnu, tak ten druhý už by se po zapnutí nepřipojil? Nebo by se připojily oba?

viewtopic.php?f=11&t=47325
:lol: :lol: :lol:

_________________
FrSky Horus, letadla, heli+koptéry.
http://rc.ludl.cz


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Hitec AURORA-9 pokračování
PříspěvekNapsal: stř 24.10.2012 13:35 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 22.9.2008
Příspěvky: 2766
Bydliště: Nové Mesto nad Váhom
ModelMatch tam nie je. Takže treba dávať pozor, aby sa Ti nestalo, že s jedným modelom lietaš na lúke a zároveň s druhým v aute, ako to to už niekto popisoval...

_________________
Realistické RC modely - http://rcmodely.cevaro.sk


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: Hitec AURORA-9 pokračování
PříspěvekNapsal: stř 24.10.2012 13:36 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 5.11.2011
Příspěvky: 1700
Bydliště: Havířov
Woita píše:
RadekCe píše:
A s těma více přijímači, když bych měl spárované např. dva a ten první zapnu, tak ten druhý už by se po zapnutí nepřipojil? Nebo by se připojily oba?

viewtopic.php?f=11&t=47325
:lol: :lol: :lol:

Vyčerpávající odpověd :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:. Není nad osobní zkušenost :lol:.
Dík :D

_________________
Blade 130X, FPV Quady QX90, 200, 210, 250, Mini Prôtos FBL Brain
DX7s, Phoenix


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Hitec AURORA-9 pokračování
PříspěvekNapsal: stř 24.10.2012 21:09 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 6.3.2007
Příspěvky: 5571
Bydliště: Praha
Obrázky: 5
Blog: Zobrazit blog (3)
Trochu jsem projížděl HP-22 a není tam na výběr ta nová stanice, třeba tam nakonec ten proud bude.
Nebo ta nová bude spadat pod BLUE?
Nebo to ještě doplní...

_________________
Nikdy nikomu nevěř, pak budeš věřit všem stejně....


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: Hitec AURORA-9 pokračování
PříspěvekNapsal: stř 26.12.2012 19:14 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 10.10.2010
Příspěvky: 1077
Tak jsem aktualizoval FW v auroře. Ted mi to rozhodilo mixy na klapky. Mám nastavená křidélka jako brzdy, ale nejak to ted nedokážu nastavit. Před tím jsem měl vypínač nahoru jako zapnuto a dolů vypnuto. Logicky. Ale ted je to přesně opačně. Nevím jestli jde nejak změnit ta 0 a 1 (vypnuto zapnuto) u vypínače. A taky mi přestal fungovat jeden řádek na displeji je to docela nepříjemné. Takže začínám být aurorou zklamán. :(


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Hitec AURORA-9 pokračování
PříspěvekNapsal: stř 26.12.2012 19:29 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 2.2.2009
Příspěvky: 1273
Bydliště: Havířov
Zdá se, že jsi měl verzi 1.07, nebo starší. V novém FW je to opravdu obráceně, prý to měli původně špatně... Stačí ty mixy znovu nastavit a změnit rozsah výchylek na opačnou stranu. S tím displejem neumím poradit, ale ten FW to nedělá. Zkus to ještě jednou přehrát, jinak je to asi na reklamaci... A nezapomeň přehrát i FW přijímačů a modulu Spectra!!!

_________________
"Rozum, který zůstává stát, je v pořádku – jen si nesmí lehnout." J. Werich


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Hitec AURORA-9 pokračování
PříspěvekNapsal: stř 26.12.2012 19:32 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 10.10.2010
Příspěvky: 1077
Jo jo FW jsem mel snad 1.03. Tak tedy asi nezbýá než si zvyknout že zapnuto je k sobě :evil: Displej odešel až chvili po aktualizaci ani jí to nijak nepřisuzuji, ale jsem zklamaný z kvality. :?


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Hitec AURORA-9 pokračování
PříspěvekNapsal: stř 26.12.2012 19:40 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 2.6.2004
Příspěvky: 2849
Bydliště: dinoletiště u karviné
displeje odchazeji i na drazsich vecech. ale nasere to,to ano.

jinak tusi nekdo kdy vyjde dalsi FW ? resp. jestli vydavaji jednou za rok,nebo maji nejake release dates ?

_________________
Stoupak.cz - Portál pro všechny větroňáře, házedláře a jiné maníky :-D


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: Hitec AURORA-9 pokračování
PříspěvekNapsal: stř 26.12.2012 19:45 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 6.3.2007
Příspěvky: 5571
Bydliště: Praha
Obrázky: 5
Blog: Zobrazit blog (3)
Já pořád čekám na měření kapacity mA

_________________
Nikdy nikomu nevěř, pak budeš věřit všem stejně....


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: Hitec AURORA-9 pokračování
PříspěvekNapsal: stř 26.12.2012 19:57 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 10.8.2011
Příspěvky: 199
Obrázky: 8
Máte už pánové někdo zkušenost s těmihle přijímači
http://www.hobbyking.com/hobbyking/stor ... ible_.html

_________________
Aurora 9+letadla


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: Hitec AURORA-9 pokračování
PříspěvekNapsal: stř 26.12.2012 20:00 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 2.2.2009
Příspěvky: 1273
Bydliště: Havířov
Robinsson píše:
Jo jo FW jsem mel snad 1.03. Tak tedy asi nezbýá než si zvyknout že zapnuto je k sobě :evil: Displej odešel až chvili po aktualizaci ani jí to nijak nepřisuzuji, ale jsem zklamaný z kvality. :?

Na nic si nemusíš zvykat, vše se dá nastavit potle Tvých požadavků! :D

_________________
"Rozum, který zůstává stát, je v pořádku – jen si nesmí lehnout." J. Werich


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 834 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 56  Další

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 16 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz