Reklama

 





Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 89 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3, 4, 5, 6  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Futaba FC16
PříspěvekNapsal: stř 21.09.2011 16:17 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 4.2.2011
Příspěvky: 1074
Bydliště: Jalubí (Uherskohradšťsko) Jižní Morava
Obrázky: 0
Blog: Zobrazit blog (1)
Ahoj chtěl bych se zeptat jestli někdo nevíte jak se nastavuje futaba fc16 a jestli jde nastavit i bez CAMP
dík moc za odpověď


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 
 Předmět příspěvku: Re: Futab FC16
PříspěvekNapsal: stř 21.09.2011 16:20 
Moderátor serveru
Moderátor serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 22.3.2005
Příspěvky: 10872
Bydliště: ČR, P6 Dědina, Letiště: Trněný Újezd
Obrázky: 11
Kdysi jsem ji mel, uz si to moc nepamatuju. "Nastavuje" se podobne jako treba Optic 6 a ostatni koncepcne starsi radia s malym displejem. Bez navodu to jde dost spatne, vetsina funkci je popsana jen 3-4 pismenovejma zkratkama.
Jde to i bez CAMPAC pameti, akorat je tam pak misto jen na malo modelu, myslim ze na 2 mozna jen na 1.

_________________
Abu (Tomáš S.) - MC19 - kanál č.90 na 40MHz
Moje modely - http://poletuchy.ic.cz/hangar/


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: Futab FC16
PříspěvekNapsal: stř 21.09.2011 18:11 
Mazák
Mazák

Registrován: 10.1.2011
Příspěvky: 502
Bydliště: Žebrák
je tam paměť na dva modely
když mi pošleš přes SZ mail tak ti pošlu návod na FC 16 v češtině


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: Futab FC16
PříspěvekNapsal: pát 23.09.2011 10:39 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 5.6.2010
Příspěvky: 168
paplik píše:
Ahoj chtěl bych se zeptat jestli někdo nevíte jak se nastavuje futaba fc16 a jestli jde nastavit i bez CAMP
dík moc za odpověď

Futabu FC16 vlastnim a pokud budes mit nejaky konkterni dotaz staci se zeptat ..


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Futab FC16
PříspěvekNapsal: ned 25.09.2011 18:35 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 4.2.2011
Příspěvky: 1074
Bydliště: Jalubí (Uherskohradšťsko) Jižní Morava
Obrázky: 0
Blog: Zobrazit blog (1)
dobre navod sem už našel ale jinak díky


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: Futab FC16
PříspěvekNapsal: pon 26.09.2011 19:58 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 24.5.2011
Příspěvky: 271
Zdravím, taky mám FC-16 a mám problém s campacem, tedy myslím. Zapnu vysílač, objeví se cam, dám inicializovat, objeví se 64K a sestupně od tuším 104 se to odečítá, asi počet pamětí na modely, nevím, dojede to, pipne. V základní paměti mám dva modely. Dám modl a nastavím 3 jako třetí model, jsem v menu ponastavuju ten třetí model, pak to vypnu a on tam po zapnutí není. Zas jen ty dva. zapínám tak, že po zapnutí zmáčknu ten spodní prostřední, tuším je to minus a hned naskočí uvodní display s naposledy použitým modelem, no a ten třetí tam není pokud dám modl. nenapadá někoho kde dělám chybu? nebo je ten campac KO? Díky za případné rady.

_________________
Každý modelář se stane pilotem, komu se to nepodaří, zůstane modelářem navždy.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Futab FC16
PříspěvekNapsal: úte 27.09.2011 16:36 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 4.2.2011
Příspěvky: 1074
Bydliště: Jalubí (Uherskohradšťsko) Jižní Morava
Obrázky: 0
Blog: Zobrazit blog (1)
ja to mam nejlepší ja na ni CAMPpac nemám :P ale tony26 ti poradi když mu napíšeš


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: Futab FC16
PříspěvekNapsal: čtv 29.09.2011 14:25 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 5.6.2010
Příspěvky: 168
paplik píše:
ja to mam nejlepší ja na ni CAMPpac nemám :P ale tony26 ti poradi když mu napíšeš


No ja CAMPpac mam .. mam v nem hromadu nastaveni pro modely a funguje mi spolehlive. Dale se to diskutovalo zde http://rcmania.cz/viewtopic.php?f=38&t=42232 Koupil jsem jej i s radiem z druhe ruky .. jinak myslim ze vyrobit tem CAMPpac neni problem.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Futab FC16
PříspěvekNapsal: čtv 29.09.2011 15:47 
Moderátor serveru
Moderátor serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 3.5.2003
Příspěvky: 10481
Bydliště: Břeclav
tony26 píše:
paplik píše:
ja to mam nejlepší ja na ni CAMPpac nemám :P ale tony26 ti poradi když mu napíšeš


No ja CAMPpac mam .. mam v nem hromadu nastaveni pro modely a funguje mi spolehlive. Dale se to diskutovalo zde http://rcmania.cz/viewtopic.php?f=38&t=42232 Koupil jsem jej i s radiem z druhe ruky .. jinak myslim ze vyrobit tem CAMPpac neni problem.


Vyrobit CAMPac není problém, trvá to pár minut a náklady asi jako za dvě piva...


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Futaba FC16
PříspěvekNapsal: čtv 29.09.2011 16:38 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 4.2.2011
Příspěvky: 1074
Bydliště: Jalubí (Uherskohradšťsko) Jižní Morava
Obrázky: 0
Blog: Zobrazit blog (1)
a jak :o :?: :?:


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: Futaba FC16
PříspěvekNapsal: čtv 29.09.2011 22:31 
Moderátor serveru
Moderátor serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 3.5.2003
Příspěvky: 10481
Bydliště: Břeclav
Na mém webu je to už deset let a dávám to sem pořád dokola, tak třikrát do měsice....

http://zd.wwwcity.cz/zd/CAMPac.htm


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Futaba FC16
PříspěvekNapsal: čtv 29.09.2011 22:56 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 24.5.2011
Příspěvky: 271
Myslím, tedy vím, že na tomto odkaze, jde campac sehnat.
http://www.volny.cz/vladimir__p/CAMPAC.html
Já už to mám vyřešeno, našla se dobrá duše.

_________________
Každý modelář se stane pilotem, komu se to nepodaří, zůstane modelářem navždy.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Futaba FC16
PříspěvekNapsal: stř 04.01.2012 18:13 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 4.2.2011
Příspěvky: 1074
Bydliště: Jalubí (Uherskohradšťsko) Jižní Morava
Obrázky: 0
Blog: Zobrazit blog (1)
ahoj po dlouhé době letání s větroněm jsem se dal na akrobata a teď trávím hodiny u manuálu a koumám jak nastavit křidélka abych zapojil serva do 4 a 5 kanálu.
Mám nastaveno:PMX 1 mám tuto funkci zapnutou na ON nastavené master na 4 kanál a slave na 5 kanál a výchylku na 50% ale servo na pátém kanálu se furn nehýbe poradila by mi nějaká dobrá duše?
předem děkuji


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Futaba FC16
PříspěvekNapsal: čtv 05.01.2012 0:54 
Celkem nový uživatel
Celkem nový uživatel

Registrován: 20.11.2011
Příspěvky: 64
Bydliště: České Budějovice
paplik píše:
ahoj po dlouhé době letání s větroněm jsem se dal na akrobata a teď trávím hodiny u manuálu a koumám jak nastavit křidélka abych zapojil serva do 4 a 5 kanálu.
Mám nastaveno:PMX 1 mám tuto funkci zapnutou na ON nastavené master na 4 kanál a slave na 5 kanál a výchylku na 50% ale servo na pátém kanálu se furn nehýbe poradila by mi nějaká dobrá duše?
předem děkuji

No, jestli chceš použít u FC 16 dvouservové křídlo, tak to zapoj normálně do kanálů 1 a 5 (tuším, konzultuj s manuálem) aktivuj mix flaperonů (ikdyž ho nebudeš používat). U Futaby je hlavní kanál křidélek vždycky 1 a druhý pak 5, 6, nebo 7, podle zvoleného programu. Snaha dostat křidélka na kanály 4 a 5 a míchat je volným mixem mi nepřijde zrovna šťastná.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Futaba FC16
PříspěvekNapsal: čtv 05.01.2012 10:46 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 4.2.2011
Příspěvky: 1074
Bydliště: Jalubí (Uherskohradšťsko) Jižní Morava
Obrázky: 0
Blog: Zobrazit blog (1)
Ahoj, křidélka chci dát na kanál 4 protože na futabě létám v modu2 takže pravé strana plyn smerovka a levá strana výškovka křidélka pokouším se o to to takto udělat protože mi to nejvíc vyhovuje. Příjmač mám jen tak pro informaci REX5. Takže mi zůstal jeden volný kanál v měm případě 5ka.


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 89 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3, 4, 5, 6  Další

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz