px




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 181 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Hitec Optic 6
PříspěvekNapsal: stř 29.10.2014 18:27 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 10.9.2013
Příspěvky: 7
Mám i starou vysílačku a ta funguje v pohodě. Vysíač je na 35MHz. jen motor chcípne a v návodu jsem to buď nenašel nebo přehlídnul


Nahoru
 Profil  
 
 
 Předmět příspěvku: Re: Hitec Optic 6
PříspěvekNapsal: stř 29.10.2014 19:07 
Mazák
Mazák

Registrován: 1.3.2012
Příspěvky: 843
Bydliště: Dobrá Voda u Hořic
Není důvod, aby nějaká funkce vysílače po 3 sec. vypínala motor?? Zkusil bych s novým vysílačem znovu nastavit meze regulátoru (plný/vypnutý plyn) podle návodu k regulátoru.
Většinou je to tak, že na vysílači dáš plný plyn, připojíš baterku v modelu (pozor na vrtuli, při nějaké chybě by se mohla roztočit), regulátor zahraje/zapípá nějaký signál, hned stáhneš plynovou páku na minimum, regl zase něco zapípá. Odpojíš baterku a znovu připojíš s plynem na minimum, pak by to mělo jít normálně.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Hitec Optic 6
PříspěvekNapsal: úte 11.11.2014 19:53 
Nováček serveru
Nováček serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 6.4.2010
Příspěvky: 14
Zdravím Vás.

Prosím poraďte jak na Optic 6 nastavit motor na pylonu pro vysouvání z trupu na 3-polohový přepínač. Zatím ho mám na kanálu pro podvozek...vysunuto, zasunuto nestačí. Potřebuji polohou mezi tím, aby se stihla zaseknout vrtule ve správné poloze.
Další funkce: směrovka, výškovka, křidélka, regulátor, a ten zatracený pylon

Předem díky za každou radu.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: heli HITEC optic 6
PříspěvekNapsal: pon 02.03.2015 19:18 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 2.3.2015
Příspěvky: 3
Zdravím chtěl jsem sehnat informace ohledně malé 6 kanálové heli která by byla kompatibilní s mou optic 6 vysílačkou. Zatím mám analog ale plánuju pořídit novej modu na 2,4 GHz ale u spousty modelu nemuzu najít jakej modul pořídit aby byl funkční. Nejlépe bych chtěl koupit model z http://www.banggood.com. líbila se mi WLtoys V977 Power Star X1 6CH 2.4G Brushless RC Helicopter BNF nebo neco mensího ale 6ch. Tak kdyby někdo vědel budu rad za radu.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: heli HITEC optic 6
PříspěvekNapsal: úte 03.03.2015 16:56 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 2.8.2011
Příspěvky: 455
Bydliště: Černovice u Tábora
Obrázky: 2
Tyhle modely myslim téžko najdeš na modulaci Hitecu. Mám taky Optika. Všechno jedou Spectrum DSM/DSMX, nebo mají svoje vysílačky. Případně Wltoys chodí i na Walkera vysílači, myslím.
Ještě jsem nikde neviděl AFHSS kompatibilní model :wink:

_________________
Přístroj, který je pod proudem, vypadá stejně jako ten, který není, jen je jiný na dotek. :D


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: heli HITEC optic 6
PříspěvekNapsal: úte 03.03.2015 17:17 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 2.3.2015
Příspěvky: 3
tak jsem studoval, a nema nekdo zkušenost s touhle modulací, funguje pres trainer port coz optic splnuje

http://www.banggood.com/Third-Generation-HiSKY-HT8-Adapter-Module-for-HCP80-V2-HCP100S-p-961288.html


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: ned 19.04.2015 9:37 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 17.7.2008
Příspěvky: 314
Zdravím,
Lze na optiku sport nastavit ovládání kanálu č.6 přepínačem letových režimů (trojákem), případně jak?
Potřebuji tam dostat +100/-30/-100. Všechny ostatní kanály jsou obsazeny.
Díky.


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: ned 19.04.2015 18:36 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 2.2.2009
Příspěvky: 1265
Bydliště: Havířov
Optic 6 nemá opravdové letové režimy. Přepínačem můžeš pouze zapínat/vypínat jednotlivé mixy. Můžeš tedy v krajních polohách zapínat například mixy Camber a Land, které umožňují nastavení polohy mimo jiné i na 6. kanálu (ostatní prostě necháš na nule). Středová poloha bude výchozí a na té si nastavíš 30% funkcí FLPT

P.S. - popisuji nastavení na vysílači Optic-6. nemám ale Sport, takže nevím jak se odlišuje nastavení a co všechno je na něm jinak...

_________________
"Rozum, který zůstává stát, je v pořádku – jen si nesmí lehnout." J. Werich


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: ned 19.04.2015 18:41 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 28.4.2011
Příspěvky: 7262
Bydliště: ČR
Obrázky: 7
Myslím si, že tady opět jde o letové režimy nějaké řídící jednotky pro koptéru (např. naza). Požadavkem tedy bude přepnout na šestém kanálu třípolohovým přepínačem 3 definované hodnoty šířky ovládacího impulzu. Nejde o letové režimy nastavitelné v rádiu.

_________________
Člověk je tak složitá bytost, že o tom lidstvo nemá ponětí.


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
PříspěvekNapsal: ned 19.04.2015 19:41 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 17.7.2008
Příspěvky: 314
Je to tak. Neco jsem vygooglil pomoci camb, s tim ze pro prvni kanal bude vsude nula a pro sestej se navoli procenta dle pozadavku


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: ned 19.04.2015 20:28 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 2.2.2009
Příspěvky: 1265
Bydliště: Havířov
To ale bude jen jedna poloha, na druhou musíš použít jiný mix, který dovoluje nastavení 6. kanálu. Takže na druhou krajní polohu se nabízí funkce LAND.

_________________
"Rozum, který zůstává stát, je v pořádku – jen si nesmí lehnout." J. Werich


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Vysílač Optic 6
PříspěvekNapsal: ned 21.06.2015 10:36 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 21.6.2015
Příspěvky: 23
Blog: Zobrazit blog (3)
Ahoj chlapi,nevíte náhoudou,jak se na vysílači Optic 6 nastavují otevírací podvozky,nějak to nemohu nastavit :D .Mnohokrát děkuji


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Vysílač Optic 6
PříspěvekNapsal: ned 21.06.2015 10:59 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 4.10.2007
Příspěvky: 1193
Bydliště: Zápy - Brandýs nad Labem
Podvozky dej na kanal 5 v menu myslim nic nenastavujes. Automaticky je na prepinaci gear


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Vysílač Optic 6
PříspěvekNapsal: ned 21.06.2015 11:09 
Zkušený debatér
Zkušený debatér

Registrován: 7.2.2013
Příspěvky: 209
Zdravím, toto je v návodu:
Kanál 5 - zatahovací podvozek (ovládán přep. Gear/Aux) - přepínač SW2


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Vysílač Optic 6
PříspěvekNapsal: ned 21.06.2015 11:33 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 21.6.2015
Příspěvky: 23
Blog: Zobrazit blog (3)
Tak to mi právě nejde,nevím proč,na SW2 to nereaguje:-(((( asi to hodím do servisu...


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 181 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13  Další

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: RadekH, Sláva Vaňous a 10 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz