px




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 25 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Mobilní verze prohlížení fóra
PříspěvekNapsal: stř 26.07.2017 16:50 
Helimaniacs Brno
Helimaniacs Brno
Uživatelský avatar

Registrován: 12.12.2010
Příspěvky: 4407
Bydliště: Brno
Obrázky: 8
Tome díky :D


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 
 Předmět příspěvku: Re: Mobilní verze prohlížení fóra
PříspěvekNapsal: čtv 27.07.2017 7:11 
Nováček serveru
Nováček serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 29.4.2003
Příspěvky: 17
Bydliště: Hodonín, ČR
Trochu to zlobí, po prohlížení na mobilu se správně detekovala mobilní verze, potom při prohlížení v PC se otevírá pořád v mobilní verzi, musím ručně přepnout. V telefonu Android v PC Win10, prohlížeč Firefox tam i tam :-)


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: Mobilní verze prohlížení fóra
PříspěvekNapsal: čtv 27.07.2017 8:38 
Administrátor serveru
Administrátor serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 24.4.2003
Příspěvky: 7901
Bydliště: Praha, ČR
Obrázky: 286
Blog: Zobrazit blog (3)
A přepnout musíš ručně jen jednou nebo po každém přechodu? Firefoxi máš vzájemně propojené mezi PC a mobilem?


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: Mobilní verze prohlížení fóra
PříspěvekNapsal: čtv 27.07.2017 8:49 
Mecenáš serveru
Mecenáš serveru

Registrován: 18.8.2005
Příspěvky: 3552
Bydliště: Šternberk, ČR
Obrázky: 0
U mě to v palemoon (klon FF) bylo potřeba přepnout jen jednou.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Mobilní verze prohlížení fóra
PříspěvekNapsal: čtv 27.07.2017 9:30 
Nováček serveru
Nováček serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 29.4.2003
Příspěvky: 17
Bydliště: Hodonín, ČR
TomasC píše:
A přepnout musíš ručně jen jednou nebo po každém přechodu? Firefoxi máš vzájemně propojené mezi PC a mobilem?


pořád si pamatuje mobilní verzi, firefox je propojený

po otevření stránky na PC ?mobile=on

po přepnutí na PC index.php?mobile=desktop


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: Mobilní verze prohlížení fóra
PříspěvekNapsal: čtv 27.07.2017 9:43 
Administrátor serveru
Administrátor serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 24.4.2003
Příspěvky: 7901
Bydliště: Praha, ČR
Obrázky: 286
Blog: Zobrazit blog (3)
Lopez píše:
firefox je propojený
Obávám se, že firefoxi mezi sebou sdílí nastavení. Což se zdá obecně dobrý nápad, ale ne v tomto případě.
Zatím mě řešení nenapadá, ale zamyslím se nad tím.


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: Mobilní verze prohlížení fóra
PříspěvekNapsal: čtv 27.07.2017 12:46 
Nováček serveru
Nováček serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 29.4.2003
Příspěvky: 17
Bydliště: Hodonín, ČR
pokud sem jediný co má tento problém, tak bych se s tím nezatěžoval :-) až tak moc to nevadí


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: Mobilní verze prohlížení fóra
PříspěvekNapsal: čtv 27.07.2017 15:45 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 8.7.2011
Příspěvky: 6023
Bydliště: Písek, ČR
Otestováno na iPhone SE, bez problémů :)

_________________
FrSky Horus, letadla, heli+koptéry.
http://rc.ludl.cz


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Mobilní verze prohlížení fóra
PříspěvekNapsal: pát 11.08.2017 8:47 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 1.3.2004
Příspěvky: 577
Bydliště: Turnov
Obrázky: 0
Super chválím mobilní verze jede výborně :)

_________________
Vladislav Plichta
.....................
trenér halových akrobatů


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Mobilní verze prohlížení fóra
PříspěvekNapsal: pát 27.10.2017 11:07 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 8.5.2006
Příspěvky: 8968
Bydliště: Bratislava dnv SK
Na linuxe s firefoxom a NoScript blokovaním skriptov s povolenou doménou *.rcmania.cz, sa mi otvára vždy mobilná verzia. Po krátkom prebliknutí full verzie, akoby z cache.
Keď skripty povolím, otvára sa normálne nastavená full. Len dávam na vedomie, možno som trošku neštandard..
Nie je to ale nič vážne s čím by sa nedalo žiť.
Reklamy si nijak schválne neblokujem, ale nehnevajte sa že skripty z iných domén než je otvorená, zablokované mám a aj naďalej mať budem..


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 25 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz