px




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 37 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: 1S Li-pol v F3K místo přijímačovek
PříspěvekNapsal: úte 31.08.2010 18:49 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 29.7.2007
Příspěvky: 2273
Bydliště: Plzeň D.C.
Tak mně tady kamarád tvrdí, že když toto:
http://www.hobbycity.com/hobbycity/stor ... &_Receiver

napojím na 1S Li-pol, tak mám lehoučké přijímačovky do F3K. Tak a teď mně kamenujte, kdo komu zaplatí panáka.... :lol:

_________________
Moje modely: http://galerie.rcserver.cz/index.php?sum=148
KDO NEPADÁ, LÉTÁ POD SVOJE MOŽNOSTI!


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte 31.08.2010 18:50 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 8.7.2009
Příspěvky: 272
mě funguje Alula se 2 servy na obyč. 1S lipol


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte 31.08.2010 19:19 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 22.11.2005
Příspěvky: 5258
Bydliště: Vsetín
jo jde to, ale je to jenom 1A, a ono si to ve špičce s digitálkama cucne víc :-(


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte 31.08.2010 19:34 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 18.8.2009
Příspěvky: 753
Bydliště: Říčany
Blog: Zobrazit blog (1)
Mám to tu taky. Připravený k montáži.

Problém je, že tak lehký přijímačovky nepotřebuju. 8)

_________________
Kdo je bez miny, ať hodí kamenem.


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte 31.08.2010 19:57 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 22.11.2005
Příspěvky: 5258
Bydliště: Vsetín
milost píše:
Mám to tu taky. Připravený k montáži.

Problém je, že tak lehký přijímačovky nepotřebuju. 8)


jn, já tam měl nexcely 360 a k tomu 20g olova :-)


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte 31.08.2010 19:58 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 12.4.2010
Příspěvky: 116
Bydliště: Praha - Ládví
Taky je otázka, co dá bezpečně bez poškození (i postupné během několika cyklů) nějaká 1S pidilipolka. Jestli si serva vezmou špičkově 1-1,5A při 5V, z 3,7V baterky musí odtéct víc...

_________________
A když řekla: "Dáme si bublinky?", vzal jsem Merlina a šel si zalítat.
Prý nemyslím na budoucnost, tak přístě polítám radši s Future...


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte 31.08.2010 20:24 
Mazák
Mazák

Registrován: 16.11.2008
Příspěvky: 3171
Bydliště: Králíky
Obrázky: 19
Blog: Zobrazit blog (17)
blesk píše:
milost píše:
Mám to tu taky. Připravený k montáži.

Problém je, že tak lehký přijímačovky nepotřebuju. 8)


jn, já tam měl nexcely 360 a k tomu 20g olova :-)


Olovo ve špici (Fénix) svědčí o tom, že jsi nejspíš použil moc lepidla na ocas. Já mám Fénixe s balsovými ocaskami (těžší než nynější z XPS) a ve špici mám jenom NEXCELL 360 mAh.

_________________
Nelítám vůbec s ničím a jen teoretizuju ...
http://www.youtube.com/channel/UCse-r33huEB_npuJ07nT25A


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte 31.08.2010 20:50 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 22.11.2005
Příspěvky: 5258
Bydliště: Vsetín
ST píše:
blesk píše:
milost píše:
Mám to tu taky. Připravený k montáži.

Problém je, že tak lehký přijímačovky nepotřebuju. 8)


jn, já tam měl nexcely 360 a k tomu 20g olova :-)


Olovo ve špici (Fénix) svědčí o tom, že jsi nejspíš použil moc lepidla na ocas. Já mám Fénixe s balsovými ocaskami (těžší než nynější z XPS) a ve špici mám jenom NEXCELL 360 mAh.


jojo měl jsem brutální kozlík :-D


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
PříspěvekNapsal: úte 31.08.2010 20:52 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 13.11.2008
Příspěvky: 16930
Lindbergh píše:
Tak mně tady kamarád tvrdí, že když toto:
http://www.hobbycity.com/hobbycity/stor ... &_Receiver

napojím na 1S Li-pol, tak mám lehoučké přijímačovky do F3K. Tak a teď mně kamenujte, kdo komu zaplatí panáka.... :lol:


První mínus je, že se to jmenuje Turnigy. Nakadah na sympatie k téhle značce dojel :lol:
No a když to vezmeš zdravým rozumem, tak přínos 1s lipol je tam, kde se to dá použít napřímo pro RX a serva. Odpadne ten booster.
Jesliže musíš dát booster je elektricky výhodnějěí 2s lipol a BEC, protože přes ten čudl a aku poteče menší proud a hmotnostně to vyjde nastejno.
Nejslabší místo tohoto verku je ta proudová zatížitelnost. Pro F3K, 4 kvalitní serva a 2,4GHz přijímač je to nepoužitelné.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte 31.08.2010 20:58 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 29.7.2007
Příspěvky: 2273
Bydliště: Plzeň D.C.
No tak to je ta nejhorší zpráva, co jsem mohl dostat :cry: Teoreticky to použít sice jde a prohrál jsem tím panáka, ale prakticky nee, takže je to na ho.no. Že já starej blbec jsem se hádal :lol:

_________________
Moje modely: http://galerie.rcserver.cz/index.php?sum=148
KDO NEPADÁ, LÉTÁ POD SVOJE MOŽNOSTI!


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte 31.08.2010 21:08 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 13.11.2008
Příspěvky: 16930
Lindbergh píše:
No tak to je ta nejhorší zpráva, co jsem mohl dostat :cry: Teoreticky to použít sice jde a prohrál jsem tím panáka, ale prakticky nee, takže je to na ho.no. Že já starej blbec jsem se hádal :lol:


Teoreticky to jde použít, ale bude to mnohem dražší než ten panák. :lol:


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte 31.08.2010 21:11 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 29.7.2007
Příspěvky: 2273
Bydliště: Plzeň D.C.
JMalik píše:
Lindbergh píše:
No tak to je ta nejhorší zpráva, co jsem mohl dostat :cry: Teoreticky to použít sice jde a prohrál jsem tím panáka, ale prakticky nee, takže je to na ho.no. Že já starej blbec jsem se hádal :lol:


Teoreticky to jde použít, ale bude to mnohem dražší než ten panák. :lol:


BINGO!!! :lol: :lol: :lol:

_________________
Moje modely: http://galerie.rcserver.cz/index.php?sum=148
KDO NEPADÁ, LÉTÁ POD SVOJE MOŽNOSTI!


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte 31.08.2010 21:46 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 18.1.2004
Příspěvky: 1459
Bydliště: chocerady
já lítám normálně v aircombatu s jednou lipolkou sice tam mám 1200 ale je to bez problému.
prošlo to i testem kdy jsem nepřetržitě hýbal 4 servi přez půl hodiny a dobil jsem jen cca150 mAh
příjmač jeti duplex a serva 1x HS 225MG 3xHS 81MG

_________________
Naděje umírá až po nás.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte 31.08.2010 21:49 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 13.11.2008
Příspěvky: 16930
diablotin píše:
já lítám normálně v aircombatu s jednou lipolkou sice tam mám 1200 ale je to bez problému.
prošlo to i testem kdy jsem nepřetržitě hýbal 4 servi přez půl hodiny a dobil jsem jen cca150 mAh
příjmač jeti duplex a serva 1x HS 225MG 3xHS 81MG


A s tím boosterem?


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř 01.09.2010 3:29 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 18.1.2004
Příspěvky: 1459
Bydliště: chocerady
ne.pouze na jednu lipolku

_________________
Naděje umírá až po nás.


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 37 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3  Další

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz