Reklama

 





Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 9 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Kablik k balancerove desce
PříspěvekNapsal: stř 15.08.2018 11:58 
Nováček serveru
Nováček serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 21.3.2010
Příspěvky: 16
Zdravim odborniky,
koupil jsem si na HK blancerovou desku , abych mohl nabijet napr. 3 2s, pripadne 2 3s baterky najednou (propojeno seriove). Na obrazku nahore zminena deska s dodanym kablikem, dole pak muj soucasny kablik. Dodany nedostanu do meho nabijece Raytronic C14, a hlavne ma 9 dratu, soucasny pouze 7. Je nejaka cesta, jak nabijec s deskou propojit?

Predem diky za rady

Příloha:
received_2046596808915499.jpeg
received_2046596808915499.jpeg [ 35.36 KiB | Zobrazeno 1061 krát ]


Nahoru
 Profil  
 
 
 Předmět příspěvku: Re: Kablik k balancerove desce
PříspěvekNapsal: stř 15.08.2018 12:54 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 22.11.2005
Příspěvky: 5419
Bydliště: Vsetín
vycvaknout drátky z plastové krytky konektoru (na desce i tvém káblíku) a pak tam ten tvůj káblík nacvakat zpět s tím že červený bude o dva dírky posunutý ke kraji (zůstane tam víc volného místa). Pokud ty plíšky nebudou pasovat, tak jedině konektory ucvaknout v nějaké rozumné vzdálenosti a sletovat dohromady...


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: Kablik k balancerove desce
PříspěvekNapsal: stř 15.08.2018 15:12 
Mazák
Mazák

Registrován: 24.11.2013
Příspěvky: 565
Bydliště: Praha 10
Obrázky: 9
Kabel by šel za pomocí krimplovacích kleští upravit. Konektory by se měly dát sehnat snad i zde:
https://www.gme.cz/konektory-se-zamkem?page=1#products
Chce si to předem naplánovat, který kabel a jak bude upraven a co všechno k tomu bude potřeba.
Možná by stačilo jak píše blesk jen vycvakat plíšky a nacvakat do jiného konektoru bez krimplování.


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: Kablik k balancerove desce
PříspěvekNapsal: stř 15.08.2018 16:18 
Mazák
Mazák

Registrován: 4.7.2012
Příspěvky: 1847
Bydliště: Havířov
Jen taková blbá otázka. Tu balanční desku nešlo koupit přímo pro ten Raytronic, nebo alespoň se 7 káblíky?


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Kablik k balancerove desce
PříspěvekNapsal: stř 15.08.2018 16:35 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 22.11.2005
Příspěvky: 5419
Bydliště: Vsetín
varok píše:
Jen taková blbá otázka. Tu balanční desku nešlo koupit přímo pro ten Raytronic, nebo alespoň se 7 káblíky?

To mu teď už moc nepomůže ;-) ale když se podíváte na desku, tak to je nějaký "univerzál" na 10S.


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: Kablik k balancerove desce
PříspěvekNapsal: stř 15.08.2018 18:47 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 22.2.2008
Příspěvky: 1758
Bydliště: Kralupy n.vlt
Obrázky: 13
Nedávno jsem potřeboval propojit něco podobného.Od oka bych řekl že jde o to samé. Jestli se nepletu je to kombinace JST a POLYQUEST konektorů. Po vycvaknutí z pouzdra nebylo možné vsunout ty druhé. Jiná konstrukce, rozměry i průměr pinů. Pravděpodobně to přecvakat nepůjde.

_________________
https://www.youtube.com/user/dagxcz/videos
http://dagx.rajce.idnes.cz/


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: Kablik k balancerove desce
PříspěvekNapsal: stř 15.08.2018 20:18 
Nováček serveru
Nováček serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 21.3.2010
Příspěvky: 16
Diky vsem za rady, pokud nepujde prehodit, zkusim napajet...

@varok: kouoeno na HK, tam o Raytronicu nejspis nic nevi a i kdyby, bylo by jim to nejspis jedno


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Kablik k balancerove desce
PříspěvekNapsal: čtv 16.08.2018 16:27 
Mazák
Mazák

Registrován: 4.7.2012
Příspěvky: 1847
Bydliště: Havířov
Aha, ale jak mi tady kdysy chlapi radili, tak je potřeba alespoň zachovat typ konektoru. Je více druhů a pak to dopadne takhle. Ale neberte to prosím jako nějakou buzeraci, já jen co jsem zde pochytil. Přiznám se že na HK nenakupuji, neumím to. Proto bych takové věci raději kupoval tady v ČR i kdybych měl pár korun dát navíc.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Kablik k balancerove desce
PříspěvekNapsal: čtv 16.08.2018 17:06 
Mazák
Mazák

Registrován: 24.11.2013
Příspěvky: 565
Bydliště: Praha 10
Obrázky: 9
m4shl0k píše:
Diky vsem za rady, pokud nepujde prehodit, zkusim napajet...

@varok: kouoeno na HK, tam o Raytronicu nejspis nic nevi a i kdyby, bylo by jim to nejspis jedno

Tady je přímo od JST nějaký katalog typů konektorů, kdyby ses nakonec rozhodl některý z těch kabelů elegantně překrimplovat a ne ošklivě přepájet.
http://www.jst-mfg.com/product/productg ... egory_id=1
Typuji, že pro tebe by mohly být zajímavé typy XH, PH, XM nebo VH. Je to setříděné podle rozteče kolíků.
Něco i zde (Products -> JST connectors -> for PC Board -> to wire -> CRIMP -> disconnectable):
http://jst-mfg.cz/product/linecard


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 9 ] 

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 7 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz