Reklama

 





Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 19 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Free simulator pro win 10
PříspěvekNapsal: ned 03.01.2016 15:21 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 25.12.2015
Příspěvky: 39
Ahoj, nevite nekdo o nejakem free simu, ktery funguje na win 10? Muj oblibenej FMS nejak nedokazu rozchodit.


Nahoru
 Profil  
 
 
 Předmět příspěvku: Re: Free simulator pro win 10
PříspěvekNapsal: ned 03.01.2016 19:05 
Mecenáš serveru
Mecenáš serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 14.12.2009
Příspěvky: 777
http://sourceforge.net/projects/crrcsim/


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Free simulator pro win 10
PříspěvekNapsal: ned 03.01.2016 19:22 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 25.12.2015
Příspěvky: 39
Diky, vyzkousim. Jinak uz sem rozchodil FMS, kdyby mel nekdo zajem, muzu uploadnout soubory a navod. :)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Free simulator pro win 10
PříspěvekNapsal: ned 03.01.2016 19:48 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 21.4.2011
Příspěvky: 2785
Bydliště: Jižní morava (Drnholec,S.T.Břeclav) ČR
Obrázky: 6
Nevím jistě ale možna pojede i AFPD

_________________
Minulost: T9X,Graupner MZ 24 Hoot, Futaba T10J
Součastnost : Návrat k Graupner MZ 24 Hoot


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: Free simulator pro win 10
PříspěvekNapsal: ned 03.01.2016 20:31 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 25.12.2015
Příspěvky: 39
Ja potrebuju free, rodinne vynance jsou v rezimu "setrime na miminko". :D Jinak, kde nastahovat modely? Nedari se mi najit nejaky trenery.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Free simulator pro win 10
PříspěvekNapsal: ned 03.01.2016 20:40 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 22.1.2010
Příspěvky: 850
Bydliště: Praha 4
Zkusil bych RC Desk Pilot. Nemám W10, sám jsem to netestoval.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Free simulator pro win 10
PříspěvekNapsal: ned 03.01.2016 21:59 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 25.12.2015
Příspěvky: 39
Desk pilot na W10 normalne funguje.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Free simulator pro win 10
PříspěvekNapsal: ned 03.01.2016 22:37 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 3.12.2011
Příspěvky: 134
Bydliště: Hradec Králové
Co Multiflight od Multiplexu?


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Free simulator pro win 10
PříspěvekNapsal: pon 04.01.2016 11:40 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 25.12.2015
Příspěvky: 39
pepavich píše:
Co Multiflight od Multiplexu?


Neznam, taky zkusim. :wink:


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Free simulator pro win 10
PříspěvekNapsal: pon 04.01.2016 13:16 
Moderátor serveru
Moderátor serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 3.8.2012
Příspěvky: 882
Bydliště: Praha 4/12
Prosím zakladatele vlákna, aby se pak posléze podělil o nabyté zkušenosti, myslím že by toto téma do budoucna zajímalo nováčky co sem zabrousí a v podstatě nemají aktuálně vůbec nic - kromě puzení začít s něčím zalétat (typicky něco z trojice letadla / heliny / coptéry).

Děkuji B.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Free simulator pro win 10
PříspěvekNapsal: úte 05.01.2016 10:11 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 25.12.2015
Příspěvky: 39
Dneska simulatory otestuju a dam vedet, jak sou na tom graficky, zvukove, modely. Lip otestuju, az mi dorazi nova rc souprava. :)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Free simulator pro win 10
PříspěvekNapsal: stř 06.01.2016 21:34 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 25.12.2015
Příspěvky: 39
Takze mam FMS, RCDeskpilot a CRRCSim. Vsechny behaji na win 10, jen s FMS je trosku problem a je treba par souboru, aby se rozbeh. Az budu mit trochu casu, zkusim je porovnat.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Free simulator pro win 10
PříspěvekNapsal: ned 31.01.2016 19:18 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 25.12.2015
Příspěvky: 39
Malicko sem se zasek na pripojeni HK T6A2 k simulatoru. Nedari se mi vytvorit virtualni joystick, poradi nekdo?


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Free simulator pro win 10
PříspěvekNapsal: ned 20.03.2016 10:06 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 7.12.2015
Příspěvky: 12
Blog: Zobrazit blog (1)
Mám nový PC Win 8 a FMS mi nechce chodit. Hlásí to nějakou registrační chybu !? Co s tím? Vnuk už chce trénovat. J. F.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Free simulator pro win 10
PříspěvekNapsal: ned 20.03.2016 14:35 
Zkušený debatér
Zkušený debatér

Registrován: 21.8.2015
Příspěvky: 208
Bydliště: Trutnov
Obrázky: 5
Snakei píše:
Malicko sem se zasek na pripojeni HK T6A2 k simulatoru. Nedari se mi vytvorit virtualni joystick, poradi nekdo?


1) Vysílač musí vidět už OS, tedy WIN jako "herní ovladač" se to myslím připojí, pak by už neměl být problém, stejně doporučuji za 600Kč koupit USB transmiter (imitaci vysílače), nevím proč tak drahou věc "opotřebovávat" na simulátoru.

2) Pokud ho vidí OS a simulátor ne, neporadím

_________________
Trutnov, X9D+
EasyPeasy,RELAX II,Vektor XXL,4ptéra 250ka
Šohaj(stavím)


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 19 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz