Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 639 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43  Další
Autor Zpráva
PříspěvekNapsal: čtv 27.09.2012 9:51 
Nováček serveru
Nováček serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 28.8.2012
Příspěvky: 38
O funkci "reverse" vím spíš mám problém s tím, že kdy nastavím správný kanál ( mám MOD1 ) takže pravou páčku když vychýlím doleva/doprava tak se mi vychýlí vždy jen jedna klapka. Nechodí obě naráz každá na opačnou stranu, je nutné udělat nějaký "MIX"???

_________________
TORO900 a ELITE od VA models, DX6i


Nahoru
 Profil  
 
 
PříspěvekNapsal: čtv 27.09.2012 9:59 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 10.8.2011
Příspěvky: 199
Obrázky: 8
ALF-gs píše:
O funkci "reverse" vím spíš mám problém s tím, že kdy nastavím správný kanál ( mám MOD1 ) takže pravou páčku když vychýlím doleva/doprava tak se mi vychýlí vždy jen jedna klapka. Nechodí obě naráz každá na opačnou stranu, je nutné udělat nějaký "MIX"???

A provedl jsi kalibraci ?

_________________
Aurora 9+letadla


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
PříspěvekNapsal: čtv 27.09.2012 10:19 
Nováček serveru
Nováček serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 28.8.2012
Příspěvky: 38
Ano kalibraci jsem prováděl při připojeni USB a pak DX6 jak ve Windows7, tak potom i v AFPD.

Jediný problém je s křidélky (Aileron). Když jsem ovládal obyč. joypadem s dvěma analog. páčkami tak to chodilo vpohodě. Dnes s tím ještě zkusím trochu laborovat,snad je to jen špatným nastavením. Jinak se s tím létá docela dobře..

_________________
TORO900 a ELITE od VA models, DX6i


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: čtv 27.09.2012 10:30 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 10.8.2011
Příspěvky: 199
Obrázky: 8
ALF-gs píše:
Ano kalibraci jsem prováděl při připojeni USB a pak DX6 jak ve Windows7, tak potom i v AFPD.

Jediný problém je s křidélky (Aileron). Když jsem ovládal obyč. joypadem s dvěma analog. páčkami tak to chodilo vpohodě. Dnes s tím ještě zkusím trochu laborovat,snad je to jen špatným nastavením. Jinak se s tím létá docela dobře..

Český manuál,stránka 14,mrkni se na to.

_________________
Aurora 9+letadla


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: Kopec pro AFPD
PříspěvekNapsal: čtv 18.10.2012 21:23 
Nováček serveru
Nováček serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 3.1.2010
Příspěvky: 4
Bydliště: Strakonice
Ahoj všichni větroňáři,
bohužel v našich končinách nemáme pořádný svah, proto jsem si to chtěl alespoň přibližně vyzkoušet na simu. Mám v AFPD několik na pohled krásných alpských svahů, ale při létání si připadám jako začátečník. Nedaří se mně udržet se delší dobu ve vzduchu, často se mně stává, že se éro propadne nebo spadne po křídle do vývrtky apod. Zkoušel jsem různé větroně, různé svahy, různé nastavení síly a směru větru, ale výsledek +/- stejný.
Dá se vytušit, kde dělám hlavní chybu, popkud se neudržím na svahu ? :(
Trochu dokáži létat do rychlosti větru 6 m/s, ale zdá se mi, že při létání se asi dostávám často na hranu kopce, je to možný zdroj problémů ? Dá se sim vůbec alespoň trochu srovnat s létáním ve skutečnosti na svahu ?

Děkuji předem za každou radu

vk


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: stř 31.10.2012 19:46 
Nováček serveru
Nováček serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 28.8.2012
Příspěvky: 38
Nazdárek všem co lítají na tomhle simulátoru. Poradí někdo prosím jak nastavit DX6i a ovládání (mixy) v AFPD pro lítání se samokřídly? Tak abych mohl současně ovládat křidélka a i výškovku?

_________________
TORO900 a ELITE od VA models, DX6i


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: čtv 01.11.2012 0:43 
Moderátor serveru
Moderátor serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 10.12.2006
Příspěvky: 2731
Bydliště: Praha 5
Obrázky: 7
Tomuhle se rika delta, typ kridla. Zkus se podivat v nastaveni a pri nejhorsim to zkus nastavit na vysilacce. AFPD nemam, takze to ber jen jako okrajovou radu.


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
PříspěvekNapsal: čtv 01.11.2012 7:32 
Nováček serveru
Nováček serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 28.8.2012
Příspěvky: 38
Takze nastaveno,staci tuto funkci delta mix nastavit v Dx6 doladit v AFPD a moze se litat!

_________________
TORO900 a ELITE od VA models, DX6i


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Nastavení AFPD
PříspěvekNapsal: úte 25.12.2012 17:52 
Nováček serveru
Nováček serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 28.8.2012
Příspěvky: 38
Poradí někdo prosím jak přesně nastavit v AFPD funkce,abych mohl létat se samokřídlem? Mám DX6i. Hraju si s tím celé odpoledne a nemůžu na to přijít. Jinak lítám s TOREM900 a to jsem tam napípal vpohodě. Ovladač mi normálně funguje,ale když vyberu letadlo samokřídlo ( ZAGI nebo NURI E, CO-5) tak mi to prostě nechce chodit. Takovej print scr. nastavení a advenced nastavení by bodl.

Díky moc :-)

_________________
TORO900 a ELITE od VA models, DX6i


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Nastavení AFPD
PříspěvekNapsal: stř 26.12.2012 14:10 
Nováček serveru
Nováček serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 28.8.2012
Příspěvky: 38
ALF-gs píše:
Poradí někdo prosím jak přesně nastavit v AFPD funkce,abych mohl létat se samokřídlem? Mám DX6i. Hraju si s tím celé odpoledne a nemůžu na to přijít. Jinak lítám s TOREM900 a to jsem tam napípal vpohodě. Ovladač mi normálně funguje,ale když vyberu letadlo samokřídlo ( ZAGI nebo NURI E, CO-5) tak mi to prostě nechce chodit. Takovej print scr. nastavení a advenced nastavení by bodl.

Díky moc :-)



Nikdo nic lidi? To mi říkejte že v AFPD nelítáta se samokřídlama?!


Trápím se tu nad tím a nejde mi to.... :( :( :(

_________________
TORO900 a ELITE od VA models, DX6i


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Nastavení AFPD
PříspěvekNapsal: stř 26.12.2012 15:06 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 10.8.2011
Příspěvky: 199
Obrázky: 8
Tady si stáhni český manuál
http://www.ivok.cz/IK10-postupy.php#manual
strana 14 a 15 ti možná pomůže.

V příloze je moje nastavení.


Přílohy:
sim.jpg
sim.jpg [ 233.82 KiB | Zobrazeno 746 krát ]

_________________
Aurora 9+letadla
Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: Nastavení AFPD
PříspěvekNapsal: stř 26.12.2012 22:34 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 25.1.2012
Příspěvky: 9
Prosím,neviete ako sklopiť krídla na AFPD F4U corsair


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: ned 30.12.2012 19:10 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 28.8.2010
Příspěvky: 930
Bydliště: SK
Ak to niekomu pomoze a neporusujem dake pravidlo tu mate CZ:

http://lmkbastr.webnode.cz/news/ceske-m ... -1-9-1-3-/

_________________
DJI Phantom 4pro, DJI Spark, DJI Mavic pro


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Quadkopter pro APFD
PříspěvekNapsal: ned 20.01.2013 18:25 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 9.2.2012
Příspěvky: 326
Bydliště: Louny
http://diydrones.com/profiles/blogs/qua ... simulation
...staženo, zatím jsem ale neotestoval.

_________________
Turnigy 9x, V 911, V 939, Quad 230 KK.2 LCD , Quad 470 APM 2.5, BIXLER 2


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: Quadkopter pro APFD
PříspěvekNapsal: ned 20.01.2013 19:07 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 4.6.2011
Příspěvky: 1590
Ja hsem se jeste stale nedozvedel, jak tan ty modely vkladat. V pocitavich jsem celkem dobrej, ale vsehovsudy se mi tam podarilobnahrat 2 scenerie a 2 modely.Ani jsem na to nijak neme cas, zkoumat to, ale ten copter muaim mit, tak asi zase prectu neco z google :-D


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 639 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43  Další

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz