Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 124 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 5, 6, 7, 8, 9  Další
Autor Zpráva
PříspěvekNapsal: úte 29.09.2015 8:28 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel

Registrován: 24.4.2013
Příspěvky: 142
Bydliště: Banska Bystrica
Obrázky: 0
mozes sa tvarit, ze mas infrakameru :P


Nahoru
 Profil  
 
 
 Předmět příspěvku: Nastavení zisku na vysílači GV6
PříspěvekNapsal: stř 30.09.2015 8:29 
Nováček serveru
Nováček serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 26.9.2015
Příspěvky: 4
Bydliště: Praha 4
Zdravím všechny. Co přesně znamená nastavení zisku na vysílači u Galaxy Visitor 6 a jaký to má vliv na průběh letu? Děkuji.


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: pát 16.10.2015 19:50 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 16.10.2015
Příspěvky: 3
Zdravím. mohu se zeptat jak správně kalibrovat ovladač? Děkuji předem za odpovědi


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: sob 17.10.2015 8:48 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 3.12.2011
Příspěvky: 126
Bydliště: Hradec Králové
Viz. CZ návod u modelu, který je přiložen.

4) Kalibrace vysílače
Pokud model nedokáže viset na jednom místě a utíká na jednu stranu, je třeba provést kalibraci následujícím postupem.
A. Zapněte vysílač.
B. Stiskněte současně levý i pravý ovladač, vyčkejte, dokud se nezačne ozývat pípání „Bi, Bi, Bi, Bi“ signalizující, že vysílač přešel do režimu kalibrace.
C. Pravý ovladač vychylte do krajních poloh ve čtyřech směrech: nahoru, dolů, vlevo a vpravo. Poté jej vraťte do středové polohy. Totéž proveďte i s levým ovladačem.
D. Trim bočení vychylte jednou doprava, tím vysílač ukončí režim kalibrace.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Galaxy Visitor
PříspěvekNapsal: pon 19.10.2015 8:28 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 16.10.2015
Příspěvky: 3
Zdravím všechny. Co přesně znamená nastavení zisku na vysílači u Galaxy Visitor 6 a jaký to má vliv na průběh letu? Děkuji.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Galaxy Visitor
PříspěvekNapsal: ned 08.11.2015 22:10 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 5.11.2015
Příspěvky: 1
Zdravim chtěl bych se taky zeptat čím by to mohlo být že mi začal hrozně pomalu reagovat na ovládání. Dám knipl nadoraz a on začne jen tak pomalinku letět na stranu. Je to nějakou špatnou kalibrací? Jde o Galaxy Visitor 3. Díky moc za odpovědi


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Galaxy Visitor
PříspěvekNapsal: stř 30.12.2015 12:22 
Nováček serveru
Nováček serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 26.12.2015
Příspěvky: 2
Obrázky: 1
Zdravím,

mám galaxy visitor 6 PRO a měl bych dvě otázky.

1) k čemu slouží to nastavení zisku?
vím že se tu na to už někdo ptal ale odpověď jsem nenašel.

2)dříve jsem měl galaxy visitor 6, ted mám PRO verzi a zdá se mi, že ta verze PRO je oproti staršímu modelu dost líná, resp. starší verze měla daleko větší odezvu na ovladač, tudíž se s ní dalo létat celkem bez problému i ve větru, verze PRO se horko-těžko pere i se slabším větrem a to i když mám přepnutý přepínač dvojitých výchylek na velikou citlivost.

Poradí mi někdo co s tím?? Dá se to někde nastavit aby byla živější nebo s tím musím do "servisu"??

Předem díky za info.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Galaxy Visitor
PříspěvekNapsal: úte 12.04.2016 20:49 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 10.11.2010
Příspěvky: 588
Bydliště: Ostrava
Ahoj mam galaxy visitor 6
Nedávno jsem předělával mod z modu1 na mod2 a jde to.
teď řeším malé výchylky máte někdo nějaké řešení ?


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: Galaxy Visitor
PříspěvekNapsal: pon 05.09.2016 9:00 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 5.9.2016
Příspěvky: 1
Zdravím,

Mám podobný problém jako kolega nahoře. Model mám Galaxy Visitors 6 PRO a quadrokoptéra mi připadne strašně líná.

Nějaké rady?

Děkuji.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Galaxy Visitor
PříspěvekNapsal: úte 27.12.2016 15:22 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 30.6.2003
Příspěvky: 191
Ahoj,

je toto tema jeste zive?
Deti k vanocum dostali Galaxy Visitor 6 Pro (s ochranou vrtuli). Vcelku suprove se mi to podarilo nastavit ze to uridili.
Probehlo par letu a padu, ale zatim zadne sramy.

GV6 ale ted zacal houpat na vysce :-C Do strany po trimovani skoro nepochoduje, ale cas od casu vzlitne nebo klesne. Ja to na pakach udrzim, ale deti uz ne.
Letovy prostor je stejny. Baterie nabita na Equilibrium 3.5 pomalu 500mA. Mam dve original baterie, delaji to obe. Vrtule neposekane neohnute dotazene. Vsechny motory se rozbihaji stejne. Kalibrovano asi 10x na rovne plose. Probehla i kalibrace vysilace. Dal jsem nove baterie do prijimace.

Jsem uz trosku bezradny :-C
Nevim jestli koupit nove motory, nebo desku?
Diky


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Galaxy Visitor
PříspěvekNapsal: sob 31.12.2016 12:15 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 30.6.2003
Příspěvky: 191
Nikdo zadny napad proc to houpe?


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Galaxy Visitor
PříspěvekNapsal: pon 09.01.2017 9:32 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 30.6.2003
Příspěvky: 191
Ahoj,

nemate nekdo zkusenost s nejakym lacinym cinskym shopem na kupovani nahradnich dilu?
Uz mame vcudu ochranu vrtuli a jeden motor.
Dik
mech1


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Galaxy Visitor
PříspěvekNapsal: čtv 09.02.2017 20:57 
Platící zákazník RCManie
Platící zákazník RCManie

Registrován: 1.2.2016
Příspěvky: 37
Není to z Číny, takže cena je trochu vyšší, ale je to zase skladem...

https://www.rcprofi.cz/nahradni-dily-ni ... sitor.html


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Galaxy Visitor
PříspěvekNapsal: stř 22.02.2017 10:30 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 30.6.2003
Příspěvky: 191
Jako reklama dobra, cena drazsi nez u Pecky.
Za tu cenu jsem mel vsechny 4 motory.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Galaxy Visitor 3 nafouklý akumulátor
PříspěvekNapsal: úte 25.04.2017 18:24 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 18.10.2014
Příspěvky: 20
Zdar lidi,

mám trochu větší problém.
Už nějaký čas mám tuhle coptéru.Po zimě jsem jí vytáhl ze skříně a akumulátor je nafouklý. Asi zkrat.
Problém je, že už se nedá koupit. Nepodařilo se mi ho objednat ani z Číny. Výrobce je prostě přestal vyrábět a náhrada není. Našel jsem akorát nějaké plagiáty se směšnou kapacitou kolem 350mA. Původní baterie měla 1200mA a coptera s ní vydržela ve vzduchu cca 6 minut.

Nevíte jak to vyřešit?

Díky moc.


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 124 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 5, 6, 7, 8, 9  Další

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz