Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 195 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5 ... 13  Další
Autor Zpráva
PříspěvekNapsal: úte 07.01.2014 15:02 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 7.1.2014
Příspěvky: 5
Zdravím,

koupil jsem si první quadru v životě, proto jsem zvolil na helipalu model určený pro začátečníky Walkera QX350. Bohužel teď začínám zjištovat nedostatky co tento model má. Závěs na kameru není odpružený a jdou mě do kamery (gopro3) velké vibrace. Nemůžu sehnat pouze antivibrační podložku, ale vidím všude jen celé závěsy s gimbalem, který mě asi kvůli krátkým nohám nejde přidělat.

Zvažuji že quadru prodám a půjdu do něčeho lepšího, ale zase ready to fly. Myslíte že tato volba Storm Drone 6 je to správné?
http://www.helipal.com/storm-drone-6-gp ... tform.html

Potřebuju fotit a točit ze vzduchu tim nejednodužším způsobem.

Díky za rady


Přílohy:
IMG_0535.JPG
IMG_0535.JPG [ 48.39 KiB | Zobrazeno 2071 krát ]
Nahoru
 Profil  
 
 
 Předmět příspěvku: Re: Walkera QR X 350
PříspěvekNapsal: úte 07.01.2014 23:25 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 12.11.2012
Příspěvky: 1028
Bydliště: Vizovice
Obrázky: 70
ten Storm Drone 6 nevypadá špatně ale pořídil bych k tomu nazu :D to máš nejjednoduší způsob i pro ovládání :-)


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: Walkera QR X 350
PříspěvekNapsal: stř 08.01.2014 11:09 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 23.4.2013
Příspěvky: 4346
Bydliště: Pod Slavkovským lesem...
Obrázky: 75
Blog: Zobrazit blog (10)
Trochu nechapu, ze nejdes do neceho od DJI? Proverene reseni.
Proc byla Walkeera, vzdyt to je jen nepovedeny klon Phantoma ?

_________________
Ptaak 2 (Phantom 4 HDMI Mode) | FS Dominator HD2 | MarcoPolo Locator |


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: Walkera QR X 350
PříspěvekNapsal: stř 08.01.2014 15:15 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 7.1.2014
Příspěvky: 5
ananas píše:
ten Storm Drone 6 nevypadá špatně ale pořídil bych k tomu nazu :D to máš nejjednoduší způsob i pro ovládání :-)


Právě má aji Gps Nazu, a fakt se mi líbí že už to vipadá profesionálně...


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Walkera QR X 350
PříspěvekNapsal: stř 08.01.2014 15:16 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 7.1.2014
Příspěvky: 5
gardenroute píše:
Trochu nechapu, ze nejdes do neceho od DJI? Proverene reseni.
Proc byla Walkeera, vzdyt to je jen nepovedeny klon Phantoma ?


Jak říkám první kopterea v životě a člověk se chybama učí. Teď mě spíš jde o to jestli se nespletu podruhý a to když si nechám dovézt toho drona od Stormu.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Walkera QR X 350
PříspěvekNapsal: pon 13.01.2014 21:27 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel

Registrován: 4.7.2013
Příspěvky: 136
Cus. Kup si ram Spidex. Pokud chces instant jednotku tak NAZA pokud to chces pro slozitejsi aplikace a vrtat se v kodech tak opensource ardupilot. Pokud jsi modelar je pomerne zajimava varianta (zejmena cenove) walkeru kuchnout a osadit do jineho ramu viz napr vyse ktery ma solidni gimbal, vyresene vibrace a zorne uhly. Pak omrknout zahranicni fora. Konkretne tady je silna klika fantomaru tak se relevatni info moc nedockas nicmene se jedna o velmi podobne stroje s minimalnim rozdilem.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Walkera QR X 350
PříspěvekNapsal: ned 16.02.2014 13:57 
Nováček serveru
Nováček serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 27.1.2007
Příspěvky: 5
Tak mozna,kdyz pohledas najdes i vhodny gimal ktery se vejde.
Viz.
http://www.banggood.com/Walkera-QR-X350 ... 15735.html


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: ned 09.03.2014 19:16 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 9.3.2014
Příspěvky: 5
Ahoj,
mám QR x350, lítá to točí to videa, ale nepovedlo se me zprovoznit držení pozice (position hold mode) ani návrat na místo kde startovala (One Key Go home).

Nemáte někdo nějakou radu jak nato?

Díky za odpověd


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: ned 09.03.2014 19:20 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 23.4.2013
Příspěvky: 4346
Bydliště: Pod Slavkovským lesem...
Obrázky: 75
Blog: Zobrazit blog (10)
A co na to říká manual ?
MIX prepinac do polohy 1 (behem letu na manual rezim), plyn na neutral, a drzi pozici. Je potřeba mit kalibrovany kompas a dostatek GPS satelitu.

_________________
Ptaak 2 (Phantom 4 HDMI Mode) | FS Dominator HD2 | MarcoPolo Locator |


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
PříspěvekNapsal: ned 09.03.2014 19:36 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 9.3.2014
Příspěvky: 5
jojo přesně jak to říkáš, ale prostě to nejde. A nevím kde je chyba.

Ale kalibrace kompasu se dělá automaticy při párování.


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: ned 30.03.2014 10:04 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 9.3.2014
Příspěvky: 5
Ahoj,
tak jsem se snažil udělat kalibraci podle návodu, ale asi se nepodařilo. Protože to pořád nedělá co má.


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: ned 30.03.2014 12:02 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 23.4.2013
Příspěvky: 4346
Bydliště: Pod Slavkovským lesem...
Obrázky: 75
Blog: Zobrazit blog (10)
Možná závada ?

_________________
Ptaak 2 (Phantom 4 HDMI Mode) | FS Dominator HD2 | MarcoPolo Locator |


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
PříspěvekNapsal: ned 30.03.2014 13:31 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 9.3.2014
Příspěvky: 5
Nevím, chtěl jsem flešnou firmware ale nemám ještě AP02 kabel.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Walkera QR X 350
PříspěvekNapsal: pon 03.11.2014 18:41 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 3.11.2014
Příspěvky: 3
Koupil jsem si BNF verzi za 299 dolarů na HobbyKing (k tomu 21 procent DPH při proclení v Praze). Instalace přijímače bez problémů, okamžitě stabilní lety. Většinou létám se stabilizací polohy (GPS) a to se dá létat i ve velkém větru. Doplnil jsem kameru DV 04 s vysílačem videa a nyní si budu objednávat monitor s vysílačem. Na běžné akumulátory 2200 lety 7 až 8 minut. Časem doplním nějaká další videa, zatím mám pouze toto http://youtu.be/Pp4efJGNz6s


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Walkera QR X 350
PříspěvekNapsal: úte 04.11.2014 0:16 
Nováček serveru
Nováček serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 27.1.2007
Příspěvky: 5
A coze jsi nesel rovnou do verze PRO?
Prece jen ma vesti baterku-delsi let.


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 195 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5 ... 13  Další

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Google [Bot] a 5 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz