Reklama

 





Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 24 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Řezací plotr
PříspěvekNapsal: čtv 29.09.2016 19:10 
Mecenáš serveru
Mecenáš serveru

Registrován: 22.5.2006
Příspěvky: 611
Obrázky: 18
jyrry píše:
... Hm, tos mi dal. Teď to potřebuju (plotr) :lol: :lol: :lol:


Trochu téma bokem, CNC máš? Máš ;) A co udělat vlečený nůž? Myslím že mechanika nože by šla i 3D tisknout, chci to zkusit na své CNC frézce, ale nejsou lidi :)


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
 
 Předmět příspěvku: Re: Řezací plotr
PříspěvekNapsal: čtv 29.09.2016 19:27 
Platící zákazník RCManie
Platící zákazník RCManie

Registrován: 22.7.2012
Příspěvky: 2190
Bydliště: Zvole u Prahy
tomashr píše:
Poznámka na okraj - dost věcí řešených vyřezávacími plottery lze v reálu nahradit klasickou laserovou tiskárnou ve spojení s "plošnými fóliemi". Tohle dost lidí neví, ale kromě dobře známých "samolepek na obálky" se dá koupit i čirá (nebo bílá) lesklá polyesterová fólie


Ano, ale na tý průhledný to moc dobře nekryje . Bílá je lepší, ale záleží na motivu .
Myslím , že pokud se plotrem člověk nechce živit, nebo dělat tisíce nýtů , je lepší to zadat.
Lepící folie jsou i pro inkoustový tiskárny. A myslím, že tisk drží líp než z laserovky.
Z laserovky to jde oškrábat.

_________________
www.3dfrezovani.cz


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Řezací plotr
PříspěvekNapsal: čtv 29.09.2016 19:57 
Moderátor serveru
Moderátor serveru

Registrován: 28.2.2005
Příspěvky: 16149
Bydliště: Rakovník, CZ
Obrázky: 0
Snek píše:
... CNC máš? Máš...

To jsem už zkoušel. Není to zdaleka ono. A nejsou lidi. :mrgreen:
Jinak - zavedu výměnný obchod; mám frézku a nemám plotr - najdu někoho kdo má plotr a nemá frézku. 8)

_________________
Aby mně mé záliby bavily, nemusím je brát kdovíjak vážně - jyrry.cbcnet.cz


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Řezací plotr
PříspěvekNapsal: pát 30.09.2016 7:14 
Mazák
Mazák

Registrován: 1.1.2008
Příspěvky: 2290
Bydliště: Ban.Bystrica
Ploter je sice pekna vec v podstate cenove dostupna. Ale nastava tu novy problem, folie , resp. ich kvalita. Niektore sa na slnku deformuju , odliepajua a co ste kupili zbadate az ked to zacnete pouzivat. Konkretne ja uz nelepim ,pouzijem ich len ako sablonu a radsej to hned streknem.


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: Řezací plotr
PříspěvekNapsal: pát 30.09.2016 8:08 
Zkušený debatér
Zkušený debatér

Registrován: 10.1.2011
Příspěvky: 468
Bydliště: Žebrák
Tak plotr asi vyřešený.
Můžete ještě kdo máte plotr dát nějaký typ na dobré folie aby se nestalo o čem píše v předchozím příspěvku jozefbb
a popřípadě na jaké folie tisknout, když budu chtít vícebarevný vzor něž to vyříznu


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: Řezací plotr
PříspěvekNapsal: pát 30.09.2016 8:38 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 13.11.2008
Příspěvky: 7998
Bydliště: Benátecká Vrutice, ČR
Maskovací a přenášecí fólie používám tyhle a samolepicí mám zbytky z reklamky, takže označení ani nevím :D + nějaké přímo od FORARTu.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Řezací plotr
PříspěvekNapsal: pát 30.09.2016 8:50 
Moderátor serveru
Moderátor serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 22.3.2007
Příspěvky: 3592
Bydliště: SK Bratislava
Folie maju svoje parametre, staci citat ... a samozrejme prislusne pouzit, ak na model vycapis lacnu foliu na vnutorne pouzitie a nechas to na slnku, nemozes sa divit :- ))

... to iste plati na maskovacie folie (nie, niesu to tie iste folie ako vrchne farebne), aj tie maju rozne vlastnosti

vsadil by som predsa len na tu sluzbu, poradia ti aj vo vybere vhodnej folie


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Řezací plotr
PříspěvekNapsal: pon 03.10.2016 7:32 
Mazák
Mazák

Registrován: 1.1.2008
Příspěvky: 2290
Bydliště: Ban.Bystrica
Som sa zasmial, pretoze ja doma ploter na lepky nemam. To krcenie je skusenost prave s lepkami vyhotovenych sluzbou .


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: Řezací plotr
PříspěvekNapsal: pon 24.10.2016 10:07 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 7.10.2013
Příspěvky: 37
Bydliště: Sedlčansko-Rovina
Ahoj, mám dotaz na majitele plotrů Silhouette. Jak "dobře" funguje import z Corelu. Přiložený soft jsem si lehce ošahal a nejsem úplně nadšený. Rád bych vše řešil Corelem a importoval a bohužel mám špatné zkušenosti s převodem formátů u jiných softů. Tedy, Corel - převod do .dxf a import do silhouette studia funguje OK, nebo je nutné použít ten jejich Connect Plug-in ?
Díky pby.


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 24 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: jardaham a 4 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz