Reklama

 





Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 66 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5
Autor Zpráva
PříspěvekNapsal: sob 09.05.2015 5:08 
Moderátor serveru
Moderátor serveru

Registrován: 28.2.2005
Příspěvky: 16146
Bydliště: Rakovník, CZ
Obrázky: 0
Chtělo by to vyzkoušet tu verzi "student" co se dá koupit a mít ji legálně (na studenta v domácnosti, samozřejmě). Že to umí "plná" verze to je tak nějak předpokládané, vím že 12-ka naimportuje (i vyexportuje) ledasco ale někdy "ztuha", X6 si s dxf i dwg z různých CADů poradí lépe (ovšem nesmí tam být semi3D zvěrstva, což není výjimkou :-) ) a tedy X7 by to tedy měla zvládat taky.

_________________
Aby mně mé záliby bavily, nemusím je brát kdovíjak vážně - jyrry.cbcnet.cz


Nahoru
 Profil  
 
 
PříspěvekNapsal: sob 09.05.2015 8:27 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 12.4.2014
Příspěvky: 19
Je pravda že u toho studenta to může být ořízlé.


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: sob 09.05.2015 16:24 
Mazák
Mazák

Registrován: 1.1.2008
Příspěvky: 2286
Bydliště: Ban.Bystrica
Kupilm so frezu z gocnc 3d verziu m ' je to na ceste ' ta pracuje s hpgl formatom ' toto by ten studemt mal vediet vyexportovat' ak nie tak ozaj' je to k nicomu. Problem je ' ze neviem nikde zohnat nejaku skusobnu verziu toho studenta.


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
PříspěvekNapsal: sob 09.05.2015 18:52 
Moderátor serveru
Moderátor serveru

Registrován: 28.2.2005
Příspěvky: 16146
Bydliště: Rakovník, CZ
Obrázky: 0
Taky jedu přes hpgl - z corelu to vyplivnu do *.plt a to rovnou žere StepFour. To by měl umět i ten "student", je to plotrovský formát...

_________________
Aby mně mé záliby bavily, nemusím je brát kdovíjak vážně - jyrry.cbcnet.cz


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: ned 10.05.2015 0:50 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 12.4.2014
Příspěvky: 19
Jyrry prosímtě, k tomu StepFouru, máš na frézce nějakou jejich speciální desku nebo je to jedno a StepFour si s tím poradí?


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: ned 10.05.2015 6:00 
Moderátor serveru
Moderátor serveru

Registrován: 28.2.2005
Příspěvky: 16146
Bydliště: Rakovník, CZ
Obrázky: 0
StepFour posílá step/dir rovnou na LPT port - tedy ten StepFour dosovský, V4 LT. Funguje to přímo s drivery co mají opto na vstupu (většina z ebay), jen mi nejdou z PC řídit otáčky vřetena, to jsem nenašel jak je StepFourem řídit.

_________________
Aby mně mé záliby bavily, nemusím je brát kdovíjak vážně - jyrry.cbcnet.cz


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 66 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz