Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 1786 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 120  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: DJI - Phantom 3
PříspěvekNapsal: ned 19.04.2015 10:28 
Moderátor serveru
Moderátor serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 29.1.2004
Příspěvky: 5952
Bydliště: Týn nad Vltavou
Obrázky: 5
Blog: Zobrazit blog (1)
Tak třeba na Inspire kameru (teda spíš hnutý gimbal) v Německu opravili. Neřešil jsem to já, takže nevím kolik za tím bylo diplomacie :lol: ale snad to takhle bude fungovat i u P3. Nějaká naděje tedy je :-)

_________________
Vertigo 2m, Extra 330SC, Supertrino F3P (54g)+Lantsov 15", RCFactory Extra 330LT, JETI DS16


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 
 Předmět příspěvku: Re: DJI - Phantom 3
PříspěvekNapsal: ned 19.04.2015 12:13 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 23.4.2013
Příspěvky: 4346
Bydliště: Pod Slavkovským lesem...
Obrázky: 75
Blog: Zobrazit blog (10)
Stapaka píše:
Začíná to znít všechno až moc krásně ...Že by si DJI chtěla podřezat větev s Inspire1? (alespoň u nás v porovnání cen?) :?: O tolik víc toho Inspire1 zase nabídnout neumí :? A cena více jak 2x vyšší :roll:
No Láďo je to celkem jednoduché, u Inspire jsou benefity dle DJI zejména možnost 2 operátorů s 360° panorámováním kamery, což u P3 nejde, o něco lepší Tx kontroller (funkční i s P3 !), zatahovací podvozek atd.
Naopak by se spíše mělo říkat, že s Inspire 1 to bude trochu kanibalismus vůči vlastním velkým strojům z řady "S", kde až na pouze 4 motory je to plně konkurenční. Je to prostě vývoj, kterému se nikdo nevyhne a nemyslím, že vše zní až tak krásně, jak říkáš, řada věcí mohla být řešena jinak, lépe, ale je to samozřejmě o penězích a za tyto to vůbec není špatné. Stačí se podívat kolik stojí samostatný L.B. a poté již není asi co dále řešit...

_________________
Ptaak 2 (Phantom 4 HDMI Mode) | FS Dominator HD2 | MarcoPolo Locator |


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: DJI - Phantom 3
PříspěvekNapsal: ned 19.04.2015 12:54 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 30.9.2014
Příspěvky: 393
Bydliště: Česká Lípa
Obrázky: 47
gardenroute píše:
Naopak by se spíše mělo říkat, že s Inspire 1 to bude trochu kanibalismus vůči vlastním velkým strojům z řady "S", kde až na pouze 4 motory je to plně konkurenční. Je to prostě vývoj, kterému se nikdo nevyhne a nemyslím, že vše zní až tak krásně, jak říkáš, řada věcí mohla být řešena jinak, lépe, ale je to samozřejmě o penězích a za tyto to vůbec není špatné. Stačí se podívat kolik stojí samostatný L.B. a poté již není asi co dále řešit...


S tímto vyjádřením, Petře, musím naprosto souhlasit a Tvá zmínka o ceně samotného L.B. mne napadla ve srovnání s P3 už také ... :)
Řešátko připravuje v Telinku představení P3, tak se těším. Doufám, že se budu moci dostavit :wink:

_________________
F 308 Phantom2;H3-3D;GoPro 4B; iOSD Mini; 7" LCD DVR/HD;


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: DJI - Phantom 3
PříspěvekNapsal: ned 19.04.2015 16:53 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 23.4.2013
Příspěvky: 4346
Bydliště: Pod Slavkovským lesem...
Obrázky: 75
Blog: Zobrazit blog (10)
P3 ve fabrice


Přílohy:
Poznámka: P3 in factory
P3 in factory.jpg
P3 in factory.jpg
[ 108.58 KiB | Zobrazeno 7627 krát ]


_________________
Ptaak 2 (Phantom 4 HDMI Mode) | FS Dominator HD2 | MarcoPolo Locator |
Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: DJI - Phantom 3
PříspěvekNapsal: pon 20.04.2015 8:27 
Mazák
Mazák

Registrován: 15.7.2011
Příspěvky: 719
Bydliště: okr. Prievidza
Obrázky: 33
Mal som dojem že keď dám 1 500 € za P3 bude to komplet aj s LCD , to musím mať tablet alebo mobil ?


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: DJI - Phantom 3
PříspěvekNapsal: pon 20.04.2015 8:57 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 23.4.2013
Příspěvky: 4346
Bydliště: Pod Slavkovským lesem...
Obrázky: 75
Blog: Zobrazit blog (10)
Ano, je to tak.

_________________
Ptaak 2 (Phantom 4 HDMI Mode) | FS Dominator HD2 | MarcoPolo Locator |


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: DJI - Phantom 3
PříspěvekNapsal: pon 20.04.2015 11:34 
Zkušený debatér
Zkušený debatér

Registrován: 20.9.2011
Příspěvky: 245
gardenroute - jsem zatím laik, proti Tobě určitě, ale dovolím si nesouhlasit s výše zmíněným "kanibalismem" Inspire 1 vůči řadě S. Já to chápu tak, že Inspire má vlastní kameru, zatímco vícemotorové koptéry mají např. vyšší nosnost, takže uvezou i profesionálnější fototechniku. A ta je samozřejmě drahá a tak se hodí i vyšší počet motorů, kdy při výpadku jednoho z nich koptéra údajně stále letí. Nebo to chápu špatně?

Co se týká Phantomu 3, pochopil jsem, že v ceně není monitor, dokonce jsou zmíněny typy telefonů/tabletů, se kterými funguje...


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: DJI - Phantom 3
PříspěvekNapsal: pon 20.04.2015 13:33 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 23.4.2013
Příspěvky: 4346
Bydliště: Pod Slavkovským lesem...
Obrázky: 75
Blog: Zobrazit blog (10)
IvanGS píše:
..dovolím si nesouhlasit s výše zmíněným "kanibalismem" Inspire 1 vůči řadě S. ...při výpadku jednoho z nich koptéra údajně stále letí. Nebo to chápu špatně?...Co se týká Phantomu 3, pochopil jsem, že v ceně není monitor, dokonce jsou zmíněny typy telefonů/tabletů, se kterými funguje...
Určitě chápeš dobře i nesouhlasíš :) , úplně konkurenční to samozřejmě není, bylo to míněno s určitou nadsázkou a vyjádřením s tím "...spíše..." k té Stapakově poznámce o podřezávání větve si pod Inspire výbavou Phantoma 3. Samozřejmě, že velké "S"kové stroje nejsou asi plně nahraditelné (nosí obvykle i DSLR) úplně menším Inspire, ale tento stroj jistě najde uplatnění i u filmových produkcí, používajících dosud jen profi řadu S.

A ano, hexa a více motorové stroje s NAZA mají redundanci proti výpadku 1 motoru, také jsem v té poznámce zmínil že Inspire "má pouze 4 motory". Při výpadku motoru hexy (a více) sice dojde k následné rotaci stroje, ale přepnutím do IOC je možné i při rotaci stroje s tím omezeně letět k nějakému následnému nouzovému přistání.

A ano, P3 nemá žádný "monitor", je to (stejně jako Ispire 1) LightBridge řešení, se zobrazením HD FPV a telemetrie na vybraném tabletu/smartphone. O všem se píše již v úvodním a dalších předchozích příspěvcích...

_________________
Ptaak 2 (Phantom 4 HDMI Mode) | FS Dominator HD2 | MarcoPolo Locator |


Naposledy upravil gardenroute dne pon 20.04.2015 14:20, celkově upraveno 1

Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: DJI - Phantom 3
PříspěvekNapsal: pon 20.04.2015 13:36 
Mazák
Mazák

Registrován: 15.7.2011
Příspěvky: 719
Bydliště: okr. Prievidza
Obrázky: 33
Skusmo som si nainštaloval do tabletu Google Asus Nexus 7, rozlíšenie 1900x1200, DJI Pilot na ovládanie P3 ,lepšie povedané lietanie po pointoch – dajú sa tam zakresliť aj prstom .
Nevyznám sa v tom ale to len tak skusmo .
Tablet som chcel použiť pri P1 na prenos obrazu cez WiFi , vieme ako to dopadlo .
Žeby sa mi teraz hodil ?

Už chýba len ta P3 , tuho šetrím s dôchodku :D


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: DJI - Phantom 3
PříspěvekNapsal: pon 20.04.2015 15:17 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 26.9.2013
Příspěvky: 712
Bydliště: Brno
Obrázky: 28
no a pak ještě nevykrvácet při koupi tabletu, na kterém bude vůbec něco na přímém slunci vidět :-(

_________________
F306 Phantom 2 s H3-3D, FPV 5,8 GHz 400 mW, 7" monitor diverz., iOSD mini, MarcoPolo, Waterbuoy


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: DJI - Phantom 3
PříspěvekNapsal: pon 20.04.2015 15:37 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 4.7.2009
Příspěvky: 1019
Bydliště: EU
Toto by měl být vnitřek P3 .......


Přílohy:
pha3.jpg
pha3.jpg
[ 87.16 KiB | Zobrazeno 7450 krát ]

Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: DJI - Phantom 3
PříspěvekNapsal: pon 20.04.2015 16:13 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 23.4.2013
Příspěvky: 4346
Bydliště: Pod Slavkovským lesem...
Obrázky: 75
Blog: Zobrazit blog (10)
hravec píše:
no a pak ještě nevykrvácet při koupi tabletu, na kterém bude vůbec něco na přímém slunci vidět :-(
Co takhle nVidia Shield, resp. chystaná nVidia Shield 2 ?
Tak na mé mém Fujitsu Stylistic se 4jádrem nVidia Tegra 3 T30S (ARM Cortex A9), se to nainstaluje a běží, ale často padá :(

_________________
Ptaak 2 (Phantom 4 HDMI Mode) | FS Dominator HD2 | MarcoPolo Locator |


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: DJI - Phantom 3
PříspěvekNapsal: pon 20.04.2015 16:52 
Zkušený debatér
Zkušený debatér

Registrován: 20.9.2011
Příspěvky: 245
gardenroute píše:
Co takhle nVidia Shield, resp. chystaná nVidia Shield 2 ?
Tak na mé mém Fujitsu Stylistic se 4jádrem nVidia Tegra 3 T30S (ARM Cortex A9), se to nainstaluje a běží, ale často padá :(


Na papíře vypadá nVidia Shield dost dobře, jen jsem juknul na verzi 32 GB LTE, ta je trochu draší. Už jsem psal jinde, já koupil Huawei T1 8.0 LTE, displej IPS 8", 1200x800 (stačí). Stojí 4900,-, stíhá, nepadá, necuká, prodleva minimální, výdrž skvělá, jen asi nemá (i když ho některé zdroje uvádějí) e-kompas a švidnluje radar, sice stále stejně, takže se podle něj létat dá, ale není to úplně ono. Na kratší vdálenost, když na éro vidím, ale nemá chybu, na přímém slunci si občas zastíním rukou (např. kvůli kompozici, na další věci jakž takž vidět je), se stínítkem to bude dokonalé a držák z Inspire bude stínítko dobře fixovat..


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: DJI - Phantom 3
PříspěvekNapsal: pon 20.04.2015 17:27 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 6.3.2007
Příspěvky: 5571
Bydliště: Praha
Obrázky: 5
Blog: Zobrazit blog (3)
Integrované všechno.
To je mazec. Takže kupující bude prostě uživatel.
Ale o to nejspíš klukům z DJI jde.

_________________
Nikdy nikomu nevěř, pak budeš věřit všem stejně....


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: DJI - Phantom 3
PříspěvekNapsal: pon 20.04.2015 19:07 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 23.4.2013
Příspěvky: 4346
Bydliště: Pod Slavkovským lesem...
Obrázky: 75
Blog: Zobrazit blog (10)
Jak jsem psal výše, stejně to používá nějaké pokročilé regulátory s aktivním bržděním pro bezpečné manévry v interiérech s omezeným prostorem, takže na výměnu leda celý motherboard. To je cesta snižování nákladů.

Jsem jen zvědavý, zda-li zatím zachovají "klasickou" řadu P2 a i její podporu (firmware). Jen pro info, s nástupem P2 okamžitě ukončili jakoukoliv další podporu P1 :(

A čím dále mě vadí (prozatimní ?) nepodpora režimu 2K7/50-60 u kamery I1/P3...

_________________
Ptaak 2 (Phantom 4 HDMI Mode) | FS Dominator HD2 | MarcoPolo Locator |


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 1786 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 120  Další

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz