px




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 42 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: DJI mavic Air chybové hlášky
PříspěvekNapsal: pon 25.06.2018 16:18 
Mecenáš serveru
Mecenáš serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 12.3.2009
Příspěvky: 72
Bydliště: Brno
titanik4salE píše:
Zdravím všechny majitele mavic Air.Nevíte někdo co znamená varovná Hláška ..IMU encounters heading exception,please check compass direction installed correctly
a ještě jedna To takeoff in non- P modes,toggle Flight Mode Switch to another mode and Then toggle it back
dekuji za vysvětlení.

K té první hlášce - zkontroloval bych a provedl novou kalibraci IMU i kompasu. A šel bych s tím někam na louku či pole bez rušení.
Ta druhá není tak vážná, jen upozornění že se chystáš letět v nebezpečném modu (Sport?)

_________________
Spektrum DX8, Accipiter Badius II, Piper Cub J-3, ASW15, FunCub, DJI Mavic Air, Gama2100


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 
 Předmět příspěvku: Re: DJI Mavic Air
PříspěvekNapsal: úte 03.07.2018 18:25 
Celkem nový uživatel
Celkem nový uživatel

Registrován: 28.5.2014
Příspěvky: 96
Bydliště: okr. Praha-Východ
Tak jsem se stal šťastným majitelem Mavicu Air a musím říct, že je s ním radost létat.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: DJI Mavic Air
PříspěvekNapsal: úte 03.07.2018 18:31 
Celkem nový uživatel
Celkem nový uživatel

Registrován: 28.5.2014
Příspěvky: 96
Bydliště: okr. Praha-Východ
Yossarian56 píše:


Možná zkus dát telefon, který máš připojený k ovladači, do leteckého režimu - vypnout veškeré vysílače v něm. Často telefon ruší vysílačku Mavica.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: DJI Mavic Air
PříspěvekNapsal: ned 21.07.2019 13:33 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 20.9.2008
Příspěvky: 664
Bydliště: Chomutov
Obrázky: 0
Blog: Zobrazit blog (1)
Zdravím
pořídil jsem si z druhé ruky Mavica Air bohužel bez českého návodu. Mám něco nalétáno s phantomem. S mavicem už jsem byl taky ve vzduchu ale chtěl bych si nastudovat podrobně návod. Angličtinou moc nevládnu takže ten originál louskám těžko.
Byl by někdo ochoten ho naskenovat a poslat na mail. Nebo prodat.
Mavic byl pořízen ze zahraničního obchodu takže Česká podpora mi asi nepomůže.

_________________
http://tox232.webnode.cz


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: DJI Mavic Air
PříspěvekNapsal: ned 21.07.2019 14:23 
Mecenáš serveru
Mecenáš serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 12.3.2009
Příspěvky: 72
Bydliště: Brno
tox232 píše:
Zdravím
pořídil jsem si z druhé ruky Mavica Air bohužel bez českého návodu. Mám něco nalétáno s phantomem. S mavicem už jsem byl taky ve vzduchu ale chtěl bych si nastudovat podrobně návod. Angličtinou moc nevládnu takže ten originál louskám těžko.
Byl by někdo ochoten ho naskenovat a poslat na mail. Nebo prodat.
Mavic byl pořízen ze zahraničního obchodu takže Česká podpora mi asi nepomůže.

Zde ke stažení: https://www.uschovna.cz/zasilka/ONBHABUBPE3MC5PB-CKD

_________________
Spektrum DX8, Accipiter Badius II, Piper Cub J-3, ASW15, FunCub, DJI Mavic Air, Gama2100


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: DJI Mavic Air
PříspěvekNapsal: ned 21.07.2019 15:51 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 20.9.2008
Příspěvky: 664
Bydliště: Chomutov
Obrázky: 0
Blog: Zobrazit blog (1)
Mnohokráte děkuji.

_________________
http://tox232.webnode.cz


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: DJI Mavic Air
PříspěvekNapsal: ned 21.07.2019 15:56 
Mecenáš serveru
Mecenáš serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 12.3.2009
Příspěvky: 72
Bydliště: Brno
tox232 píše:
Mnohokráte děkuji.

Za málo, chvíli to tam nechám, kdyby se to hodilo ještě někomu dalšímu :D

_________________
Spektrum DX8, Accipiter Badius II, Piper Cub J-3, ASW15, FunCub, DJI Mavic Air, Gama2100


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: DJI Mavic Air
PříspěvekNapsal: sob 10.08.2019 19:54 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 20.9.2008
Příspěvky: 664
Bydliště: Chomutov
Obrázky: 0
Blog: Zobrazit blog (1)
Zdravím
Můžete mi prosím někdo poradit k čemu je velký usb konektor na ovladači?
Myslel jsem že je na připojení dalšího sledovacího zarizeni třeba tabletu nebo noteboku ale to nefunguje. Děkuji

_________________
http://tox232.webnode.cz


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: DJI Mavic Air
PříspěvekNapsal: sob 10.08.2019 21:16 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 9.9.2014
Příspěvky: 491
Bydliště: Plzeňsko
Myslíš ten ve spodku? Stejně jako ten z boku. Na připojení mobilu či tabletu. Výhodou toho spodního je spolehlivost. On ten boční občas zlobí.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: DJI Mavic Air
PříspěvekNapsal: ned 11.08.2019 10:39 
Nováček serveru
Nováček serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 30.6.2011
Příspěvky: 4
Zapojen může být jen jeden konektor, bud z boku nebo to klasicky USB dole.
Do tho spodního třeba připojuji 3D brýle.
Pokud by někdo měl o brýle zájem mám je na prodej.

_________________
Trex 500 - 3G - T8FG - stále začátečník


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: DJI Mavic Air
PříspěvekNapsal: sob 17.04.2021 13:55 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 28.3.2021
Příspěvky: 1
Zdravím, vlastním Dji mavic air 2
Nejspíše po aktualizaci mi zmizela možnost zapnout/vypnout APAS.
Když zapnu aplikaci DJI fly tak tam ta možnost je (zapnout/vypnout APAS). Jenže při připojení dronu, zmizí
Nevíte někdo co s tím?


Přílohy:
39A81560-31B2-41EE-9C1F-BCA4EFC49FCC.jpeg
39A81560-31B2-41EE-9C1F-BCA4EFC49FCC.jpeg
[ 33.86 KiB | Zobrazeno 2394 krát ]

Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: DJI Mavic Air - zvuková signalizace
PříspěvekNapsal: sob 11.09.2021 11:34 
Helimaniacs Brno
Helimaniacs Brno
Uživatelský avatar

Registrován: 8.10.2006
Příspěvky: 1490
Obrázky: 8
Ahoj všichni
Nevím proč, ale začal jsem být alergický na výstražnou zvukovou signalizací ovladače.
Čučim do nastavení jak do bolavé prde*e a nikde nic nemohu najit. Takže jsem totální Lama. Z důvodu bezpečnosti to asi nejde úplně vypnout, ale chtělo by to kapínek ztlumit.
Někde jsem se dočetl, že stačí krátce zmáčknout vypínač na ovladači. U mě to tedy nefunguje nebo jen při Go Home.
Hmm, to je hodně blbý téma.


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 42 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz