Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 501 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: The Lion City II - Majulah
PříspěvekNapsal: úte 14.06.2016 11:28 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 23.4.2013
Příspěvky: 4346
Bydliště: Pod Slavkovským lesem...
Obrázky: 75
Blog: Zobrazit blog (10)
The Lion City II - Majulah
Tak tohle je celkem nářez :!:, 3 roky natáčení, 6 měsíců postprodukce, většinou jsou to časosběry, hodně se používala DJI technika.
Takhle asi Singapur neznáte...



Návod jak vložit video do příspěvku na RCMANIA.cz

_________________
Ptaak 2 (Phantom 4 HDMI Mode) | FS Dominator HD2 | MarcoPolo Locator |


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 
PříspěvekNapsal: úte 14.06.2016 11:55 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 30.9.2014
Příspěvky: 393
Bydliště: Česká Lípa
Obrázky: 47
No to je náramné .. Ukázková práce, klobouk dolů 8O

_________________
F 308 Phantom2;H3-3D;GoPro 4B; iOSD Mini; 7" LCD DVR/HD;


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
PříspěvekNapsal: sob 09.07.2016 18:10 
Mazák
Mazák

Registrován: 31.8.2014
Příspěvky: 946
Obrázky: 0


Návod jak vložit video do příspěvku na RCMANIA.cz


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: pát 22.07.2016 19:24 
Mecenáš serveru
Mecenáš serveru

Registrován: 19.8.2005
Příspěvky: 3811
Bydliště: Šternberk, ČR
Obrázky: 0
Není třeba vždy vozit kameru ...
Podstatné je v t=3m50s.



Návod jak vložit video do příspěvku na RCMANIA.cz


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: stř 10.08.2016 21:19 
Mecenáš serveru
Mecenáš serveru

Registrován: 19.8.2005
Příspěvky: 3811
Bydliště: Šternberk, ČR
Obrázky: 0
Taky zajímavé.


Návod jak vložit video do příspěvku na RCMANIA.cz


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: stř 10.08.2016 22:49 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 2.5.2003
Příspěvky: 6712
Obrázky: 1
Blog: Zobrazit blog (25)
Je to borec...pěkné video a pro něj i fantastický zážitek.
příště si s sebou ,ale musí vzít letadýlko..při dobrém návrhu to do těch 8 km dá:-)



Návod jak vložit video do příspěvku na RCMANIA.cz

PS nemůžu najít video od rusů..ti to do 8km dostali vcelku v pohodě,ale pak jim zmrzli baterky.


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
PříspěvekNapsal: pát 12.08.2016 19:14 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 2.5.2003
Příspěvky: 6712
Obrázky: 1
Blog: Zobrazit blog (25)
:mrgreen: :mrgreen: Někdo zmenšil Igora Vlahoviče :-) :-)



Návod jak vložit video do příspěvku na RCMANIA.cz


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
PříspěvekNapsal: pát 12.08.2016 21:13 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 23.4.2013
Příspěvky: 4346
Bydliště: Pod Slavkovským lesem...
Obrázky: 75
Blog: Zobrazit blog (10)
Ty vole Dalibore :mrgreen:
Jen jsem tak ve finále čekal, že ho ti borci z DroneFly na Matrice posadí a poletí taky 8O

_________________
Ptaak 2 (Phantom 4 HDMI Mode) | FS Dominator HD2 | MarcoPolo Locator |


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
PříspěvekNapsal: stř 14.09.2016 6:15 
Moderátor serveru
Moderátor serveru

Registrován: 28.2.2005
Příspěvky: 17325
Bydliště: Rakovník, CZ
Obrázky: 0
Přiznejte se, kdo z vás to byl :mrgreen:
https://s15.cdn.szn.cz/vod/15/000c/5121 ... 8_360p.mp4

_________________
Aby mně mé záliby bavily, nemusím je brát kdovíjak vážně - jyrry.cbcnet.cz


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: stř 14.09.2016 8:13 
Mazák
Mazák

Registrován: 30.8.2011
Příspěvky: 5286
Bydliště: Plzeň, CZ
Obrázky: 0
Doufam ze zadnej modelar neni takovej kreten

_________________
coptery@FrSky X9E, 3.4m Go-3,EPP Spartan,SkySurfX8,SE.5,MPX Extra 300s@Jeti DC-16


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
PříspěvekNapsal: stř 14.09.2016 8:24 
Mecenáš serveru
Mecenáš serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 15.11.2008
Příspěvky: 297
Bydliště: Blansko
nataceli to s dji inspire. zajimalo by me na kolik je to vyslo se vsim povolenim a spol...

_________________
HPI E-Firestorm Flux ,HPI Trophy Truggy, SU 29MM, Mustang P51 EPP
3D tiskárna Rebel 2


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: stř 14.09.2016 8:36 
Mazák
Mazák

Registrován: 30.8.2011
Příspěvky: 5286
Bydliště: Plzeň, CZ
Obrázky: 0
tak pokud to nekdo natacel pro cez nebo ve spolupraci s nima tak ok. Lidi z atomek si vyrvali vzdycky vsechno protoze pouzili zaklinadlo "jaderna bezpecnost" a kazdej panak jim schvalil co si vzpomeli. Vcetne toho ze treba LAN bude pouzivat jine aktivni prvky (presto ze to nema s jadrem nic spolecneho) :-D

Takze pokud nekdo prisel ze musi udelat revizi chladici veze pomoci copteru tak to nebyl problem.

Ale to ze na podobnou praci vemou 4 motorovou slupku me neprestava fascinovat.

_________________
coptery@FrSky X9E, 3.4m Go-3,EPP Spartan,SkySurfX8,SE.5,MPX Extra 300s@Jeti DC-16


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
PříspěvekNapsal: stř 14.09.2016 9:09 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 23.4.2013
Příspěvky: 4346
Bydliště: Pod Slavkovským lesem...
Obrázky: 75
Blog: Zobrazit blog (10)
Amper píše:
...Ale to ze na podobnou praci vemou 4 motorovou slupku me neprestava fascinovat...
Inspire se naprosto bezne pouziva v profi sektoru (napr. i Holywood), zejména ve verzi PRO/RAW, je velmi spolehlivy a vykonny, s podporou 2 operatoru (pilot a kameraman). Hlavne umoznuje pouziti opravdu kvalitnich kamer X5.

Osobne si v tomto pripade nemyslim, ze je dnes nejaka hexa ci octo spolehlivejsi jen proto, ze ma vice motoru (vc. redundance při vypadku, kterou Inspire nema), ono to je naopak zase vetsi riziko toho, ze se něco posere...
Je to ale samozrejme věc nazoru.

_________________
Ptaak 2 (Phantom 4 HDMI Mode) | FS Dominator HD2 | MarcoPolo Locator |


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
PříspěvekNapsal: stř 14.09.2016 9:31 
Mazák
Mazák

Registrován: 30.8.2011
Příspěvky: 5286
Bydliště: Plzeň, CZ
Obrázky: 0
vzhledem k tomu ze elektronika muze odejit jako kazda jina si myslim ze bez padaku jsou 4 motory riziko. Jiste, u 6/8 je vetsi sance ze neco odejde ale je taky vyrazne vetsi sance ze to prezije. U quadu staci jeden problem a jde do kopru.

A to ze neco pouzivaji v houliwoodu neberu moc jako argument protoze X5 je mozna na nase pomery spicka a pro televizni tvorbu urcite staci ale na rozumnou praci pro film se hodne pouzivaj RED a ty jsou 10x drazsi.

Inspire aj s X5 tak budou filmari brat spis jako spotrebak a pokud to spadne z nebe tak je jim to vcelku jedno.



Návod jak vložit video do příspěvku na RCMANIA.cz

mimochodem - motory jsou AXI a regulatory TGY :-D a stejne nemaj strach to poslat s kamerou za nekolik desitek tisic dolaru nad vodu.

Proste 8 je vzdycky lepsi nez 4 bez ohledu na to jak vsichni slintaj nad Inspirem a komu vsemu ho da DJI zadara na hrani.

_________________
coptery@FrSky X9E, 3.4m Go-3,EPP Spartan,SkySurfX8,SE.5,MPX Extra 300s@Jeti DC-16


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
PříspěvekNapsal: stř 14.09.2016 10:09 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 29.4.2011
Příspěvky: 7262
Bydliště: ČR
Obrázky: 0
Pokud bylo to natáčení s povolením a v součinnosti s obsluhou elektrárny, nevidím v tom vůbec problém. Ona ta elektrárna zase není tak citlivá, aby ji jakkoliv ohrozila jedna spadená cihla. Natáčení dětského dne je nebezpečnější. A jestli to bylo legální či nelegální, tady nikdo neví :wink: .

_________________
Člověk je tak složitá bytost, že o tom lidstvo nemá ponětí.


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 501 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34  Další

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz