Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 5 ] 
Autor Zpráva
PříspěvekNapsal: úte 22.08.2017 13:02 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 19.5.2009
Příspěvky: 312
Bydliště: Karlovy Vary
Ahoj poprosím o názor, zda někdo neřešil něco podobného, nebo možná nápad čím je chybka způsobena.
Můj setup FC - original BF - F3 all in one BF FW: 3.1.7, DShot600
Gyro freq 8/4KHz
PID Roll P50 I40 D30
Pitch P58 I50 D32
YAW P80 I45
Expo 0.20
Max Vel deg/s 742

ESC: DYS XSD30A V2 FW 16.6
Motors: Returner R4 2206/2300KV
Prop: GemFan Flash 51/52
LiPo: 4S 1500mAh
Ověřený závodní setup Rotoramáků.

Vše chodí jak má, jen při specifické úrovni plynu 20-21% občas gyro(Roll) kopne do motoru. Jen takový kratounký puls. Mám log i video mohu poskytnout k analýze.
Budu vděčný za každý kloudný nápad či nasměrování. Děkuji za pomoc s pozdravem PV.
Řešil jsem to s Rotoramákama a teď i na RCgroups, zatím bohužel nikdo neví. Quad je postaven čistě bez vibrací na vrtulích či motorech, ani není uvolněná řídící deska atd.
Nejsou aktivované žádné filtry PT1 atd. Jen čistě Notch Filter co je v BF default.


Přílohy:
1.jpg
1.jpg [ 58.41 KiB | Zobrazeno 382 krát ]
2.jpg
2.jpg [ 67.08 KiB | Zobrazeno 382 krát ]
Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 
PříspěvekNapsal: úte 22.08.2017 13:07 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 19.5.2009
Příspěvky: 312
Bydliště: Karlovy Vary
Tady je link na log kopanec GyroRoll v čase 26:00
https://drive.google.com/open?id=0B7Fey ... 1VkbWZ0MjQ
Pak v 50:00 sekundách jsou 3 špičky po sobě.


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
PříspěvekNapsal: úte 22.08.2017 14:48 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 28.5.2007
Příspěvky: 465
Bydliště: Brno
S vypnutym blackboxem to dela taky? Mel jsem problem s OmnibF4 pri logovani na SD, koptera jakoby cukla, bylo potreba vypnout DMA nebo co to bylo, a snizit vzorkovani.

_________________
To vyhnije, a kdyz ne tak na to hodime SPcko(s.re pere)


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
PříspěvekNapsal: úte 22.08.2017 17:29 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 19.5.2009
Příspěvky: 312
Bydliště: Karlovy Vary
No super, vyzkouším zatím jsem lítal vždy s BB zapnutým. Vzorkování myslíš gyro update freq?
Teď mám 8/4 co litas ty? Díky PV.


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
PříspěvekNapsal: čtv 24.08.2017 6:56 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 19.5.2009
Příspěvky: 312
Bydliště: Karlovy Vary
Tak bohužel stále kvoká stále kvoká :lol:
Vypnutý BlackBox a různé režimy GUF 4/2 8/4KHz stále lehce kope kolek 20% plynu.


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 5 ] 

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz