Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 1093 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 69, 70, 71, 72, 73
Autor Zpráva
PříspěvekNapsal: čtv 13.04.2017 17:50 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 28.4.2011
Příspěvky: 7262
Bydliště: ČR
Obrázky: 0
mraky píše:
osobně bych byl pro tuto verzi, páč je v krabičce, větší jistota že na to nekápne voda a nezníčí se to, a zas takový cenový rozdíl to není:
https://www.rc-levneji.cz/akce-dne/ridici-deska-pro-multirotory-hobbyking-kk2-1-5-hc/


Zaprvé je to úplně jiná verze a zadruhé se mi (osobně) rozdíl mezi $5 a 695 Kč zdá docela velký :roll: .

_________________
Člověk je tak složitá bytost, že o tom lidstvo nemá ponětí.


Nahoru
 Profil  
 
 
PříspěvekNapsal: ned 16.04.2017 13:16 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 24.5.2003
Příspěvky: 2004
Bydliště: Košice, SK
JosefSvejk píše:
Zaprvé je to úplně jiná verze ...

Je a nie je. Hardverovo a aj softverovo sú obe prevedenia dosky rovnaké. Rozdiel je len v oddelení displeja od letovej časti v druhom prípade a oklieštení duplicitných pinov, obojstrannou montážou súčiastok a tým pádom mennšími rozmermi dosky, v prípade prvom. Navyše aj cena je neodolateľná. :)


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: sob 29.04.2017 18:44 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 23.3.2017
Příspěvky: 3
Ahojte, mam coptu f550 fc KK a radio T9x a samozrejme mam problem to alespon jakz takz nastavit. FC s RX mam prepojeny, motory zaponene, nafazovane podla layoutu v KK. Problem je ze mi opacne reageuje RUD a ELE, a celkovo sa copta sprava divne. KK je nastavene by default a radio nasledne ako na fotkach. Prikladam aj foto nastavenia fc.
Fotky su tu: https://goo.gl/photos/QsubV5s64W9fA2J26
Dakujem za rady


Naposledy upravil Rasputin dne pon 29.05.2017 9:39, celkově upraveno 2

Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Pomoc s nastavenim s KK+ T9x
PříspěvekNapsal: sob 29.04.2017 19:40 
Zkušený debatér
Zkušený debatér

Registrován: 10.6.2013
Příspěvky: 266
Bydliště: Plzeň
Obrázky: 1
Na vysílačce zkus dát v servo setting pro RUD a ELEV reverzy. Na displeji KK v receiver test musí všechny směry odpovídat pohybu páček.


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
PříspěvekNapsal: pon 29.05.2017 9:40 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 23.3.2017
Příspěvky: 3
tak nastavenie poriesene, len mam teraz taky problem, ze koptu staca do pravej strany. Je jedno v akej vyske, alebo snaha visiet na mieste, kopta sa otaca do praveho smeru. Kalibracia FC, ESC, radia, vsetko ok. Je mozne ze bude prdly FC? Stretol sa s tym niekto?


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: pon 29.05.2017 14:07 
Zkušený debatér
Zkušený debatér

Registrován: 10.6.2013
Příspěvky: 266
Bydliště: Plzeň
Obrázky: 1
trimování směru (aileron) za letu nepomáhá ? Flash R 911 v. 5 umožní natrimovat všechno na nuly ještě před letem a koptéra sedí.


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Problem s kk 2.1.5
PříspěvekNapsal: pát 18.08.2017 9:20 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 18.8.2017
Příspěvky: 1
Najde se někdo kdo poradí se zapojením řídící jednotky kk2.1.5 s vysílačem Hitec eclipse a přijímačem optima 7


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: čtv 24.08.2017 19:53 
Zkušený debatér
Zkušený debatér

Registrován: 10.6.2013
Příspěvky: 266
Bydliště: Plzeň
Obrázky: 1
S vysílačem se KK 2.1.5 se nezapojuje, pouze s přijímačem. Na desce je zespoda popis kanálů Aile, Elev, Throttle, Rud. Kablíky propojíš s kanály 1....4 do přjímače. Předpokládám, že máš vysílač s přijímačem spárovaný.
Motory 1-4 do pinů 1-4. Na 1 se zavede +5v (z UBECu) na prostřední pin. Zem je na dolním pinu.


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
PříspěvekNapsal: čtv 24.08.2017 19:54 
Zkušený debatér
Zkušený debatér

Registrován: 10.6.2013
Příspěvky: 266
Bydliště: Plzeň
Obrázky: 1
S vysílačem se KK 2.1.5 se nezapojuje, pouze s přijímačem. Na desce je zespoda popis kanálů Aile, Elev, Throttle, Rud. Kablíky propojíš s kanály 1....4 do přjímače. Předpokládám, že máš vysílač s přijímačem spárovaný.
Motory 1-4 do pinů 1-4. Na 1 se zavede +5v (z UBECu) na prostřední pin. Zem je na dolním pinu.


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
PříspěvekNapsal: úte 20.11.2018 8:41 
Mecenáš serveru
Mecenáš serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 6.1.2012
Příspěvky: 637
Bydliště: Brno
Obrázky: 0
Máte nějaké zkušenosti s KK 2.1.5 (fw 1.6) a přijímačem, který produkuje S.BUS signál?
Přímo jsem zkoušel s.bus signál a nic, v žádném vstupu nefungoval.

Četl jsem více zdrojů. Podle všeho je potřeba S.BUS signál invertovat (někde vyhrabu 7404).
Pak se zdroje rozchází, vstup je buď první (AIL) nebo třetí (THR).

_________________
(šroubovák | kleště | měřák | pájka | drátky | vrtulníky(čky) | Xcoptery(rky) | Zorro | malá Cessna)


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
PříspěvekNapsal: čtv 22.11.2018 15:56 
Mecenáš serveru
Mecenáš serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 6.1.2012
Příspěvky: 637
Bydliště: Brno
Obrázky: 0
prikrylm píše:
Máte nějaké zkušenosti s KK 2.1.5 (fw 1.6) a přijímačem, který produkuje S.BUS signál?
Přímo jsem zkoušel s.bus signál a nic, v žádném vstupu nefungoval.

Četl jsem více zdrojů. Podle všeho je potřeba S.BUS signál invertovat (někde vyhrabu 7404).
Pak se zdroje rozchází, vstup je buď první (AIL) nebo třetí (THR).


Kdyby někdo hledal: je potřeba S.BUS signál invertovat (vyhrabal jsem doma nějakou tu 7404) a zapojit na ELE input (druhy z hora).

Nevíte náhodou, na co se pak dají použít vstupy AUX2, AUX3, AUX4?

_________________
(šroubovák | kleště | měřák | pájka | drátky | vrtulníky(čky) | Xcoptery(rky) | Zorro | malá Cessna)


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
PříspěvekNapsal: pát 23.11.2018 10:48 
Mecenáš serveru
Mecenáš serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 6.1.2012
Příspěvky: 637
Bydliště: Brno
Obrázky: 0
prikrylm píše:
Kdyby někdo hledal: je potřeba S.BUS signál invertovat (vyhrabal jsem doma nějakou tu 7404) a zapojit na ELE input (druhy z hora).

Nevíte náhodou, na co se pak dají použít vstupy AUX2, AUX3, AUX4?


Zatím to vypadá, že AUX2 umí ovládat gimbal. Ještě to vyzkouším.

_________________
(šroubovák | kleště | měřák | pájka | drátky | vrtulníky(čky) | Xcoptery(rky) | Zorro | malá Cessna)


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
PříspěvekNapsal: pát 23.11.2018 21:22 
Mecenáš serveru
Mecenáš serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 6.1.2012
Příspěvky: 637
Bydliště: Brno
Obrázky: 0
prikrylm píše:
Zatím to vypadá, že AUX2 umí ovládat gimbal. Ještě to vyzkouším.


Otestováno. Aux1 je na režimy letu.
aux2 a aux3 ovládají serva/motory gimbalu (jedno roll, jedno pitch, které je které nevím, zkuste) - KK stabilizuje do roviny, aux2 a 3 dovolí posun od roviny někam. Zejména pitch se může hodit na pohled dolů..
aux4 pokud je na 100% vypíná stabilizaci gimbalu. Serva drží ve středové poloze a ani stabilizace gimbalu, ani aux2a3 na tuto polohu nemají vliv.
Pokud je Aux4 jinde jak na 100%, gimbal je stabilizovaný a dá se s ním hýbat.

Jo, po 186-té. Pokud si nejste jisti, sundávejte si vrtule...

_________________
(šroubovák | kleště | měřák | pájka | drátky | vrtulníky(čky) | Xcoptery(rky) | Zorro | malá Cessna)


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 1093 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 69, 70, 71, 72, 73

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz