Reklama

 





Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 10 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Propojení přijímače s kontrolerem
PříspěvekNapsal: ned 07.05.2017 7:40 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 12.12.2016
Příspěvky: 8
Zdravím,nemá někdo prosím zkušenosti s propojením kontroléru F3 s přijímačem bez SBUS?V kontroleru mám BetaFlight.Děkuji.

Kontroler https://eu.banggood.com/Wholesale-Wareh ... ds=myorder

Přijímač https://www.banggood.com/DIY-FRSKY-8CH- ... ds=myorder


Nahoru
 Profil  
 
 
 Předmět příspěvku: Re: Propojení přímače s kontrolerem
PříspěvekNapsal: ned 07.05.2017 13:17 
Celkem nový uživatel
Celkem nový uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 16.3.2009
Příspěvky: 77
Bydliště: Plzeň
Obrázky: 19
Nepropojis, nejde to.
Ale vzpominam, ze jsem nekde na rcgroups mozna videl info o spajeni/rozpajeni neceho na desce, ale nejsem si jist, jestli se to tykalo teto verze.


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: Propojení přímače s kontrolerem
PříspěvekNapsal: ned 07.05.2017 14:06 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 12.12.2016
Příspěvky: 8
Děkuji,takže jdu vybírat přijímač SBUS a podporou D8,to bude zas darada :-).


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Propojení přímače s kontrolerem
PříspěvekNapsal: pon 08.05.2017 18:02 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 16.2.2016
Příspěvky: 12


Návod jak vložit video do příspěvku na RCMANIA.cz


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Propojení přímače s kontrolerem
PříspěvekNapsal: úte 09.05.2017 6:48 
Mazák
Mazák

Registrován: 4.5.2015
Příspěvky: 634
Bydliště: Plzeň
Proč by to nešlo? kravina. Zapojuje se to na oba boční piny viz http://g03.a.alicdn.com/kf/HTB1dTDtKpXXXXbWXXXXq6xXFXXXR/119323512/HTB1dTDtKpXXXXbWXXXXq6xXFXXXR.jpg

Ale jeslti tenhle příjmač dáš do coptery, jsi docela střelec. dej tam něco normálního a ne tenhle za 150Kč

_________________
Taranis 9D, x210 race, TBS disco clone, H 450 FPV, durango desc210R


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Propojení přímače s kontrolerem
PříspěvekNapsal: úte 09.05.2017 6:56 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 28.4.2011
Příspěvky: 7262
Bydliště: ČR
Obrázky: 7
U toho přijímače píšou, že má PPM OUT, tak by to neměl být problém. ani "tenčím" kabelem.

_________________
Člověk je tak složitá bytost, že o tom lidstvo nemá ponětí.


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: Propojení přímače s kontrolerem
PříspěvekNapsal: úte 09.05.2017 10:47 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 12.2.2016
Příspěvky: 434
Bydliště: Vysočina
Tento přijímač jsem trápil minulou sezonu v malém houboletu (mám rád levná vtipná řešení). V moji verzi (snad nedošlo ke změně) je PPM výstup na ch4 - po propojení ch1 a ch3.


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: úte 09.05.2017 13:55 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 12.12.2016
Příspěvky: 8
Já si tenhle receiver kupoval na letadlo,Postavil jsem si Explorera od FT.A protože jsem netušil jak to dopadne nechtěl jsem moc utrácet.


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: úte 09.05.2017 14:44 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 12.12.2016
Příspěvky: 8
Tak jsem to zapojil podle tohoto manuálu a funguje :-),tedy v BetaFlight. Ještě zjistit jak to rozhýbat i povytažení USB kabelu :lol: a jak zapnout stabilizaci a budu spokojený jako želva.


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: ned 14.05.2017 11:09 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 12.12.2016
Příspěvky: 8
Tak už jsem si zalétal,děkuji všem za rady a podporu.


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 10 ] 

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz