Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 45 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3
Autor Zpráva
PříspěvekNapsal: sob 05.03.2016 9:36 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 16.2.2016
Příspěvky: 12
Tsisters píše:
Ahoj kluci, mám dotaz. U této koptérky mám MODE3 a chtěl bych MODE1 dá se to nejak elektronicky přepnout? Čumím do manuálu, ale engliš neumím a tak to možná jen správně nevidím, díky za případné rady


Jedině přepájet, jsou to jenom 2 dráty (nezapomenout přerušit původní cesty na tištěném spoji) http://www.rcgroups.com/forums/showpost.php?p=32402048&postcount=5. Soudruzi z číny někde udělali chybu a všechny vysílače v MODE1 jsou ve skutečnosti MODE3.


Naposledy upravil AngelF dne sob 05.03.2016 14:08, celkově upraveno 1

Nahoru
 Profil  
 
 
PříspěvekNapsal: sob 05.03.2016 10:47 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 23.3.2011
Příspěvky: 1888
Bydliště: www.LMKTrinec.cz
Blog: Zobrazit blog (1)
to: AngelF moc děkuji za odkaz :mrgreen:

_________________
AGILE 7,2/ AGILE 5.5/ PROTOS-500/ T-REX 500PRO-Sportline/ RJX X-TRON 500/ Hotwing 1200/ FPV QAV 210/


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: úte 10.05.2016 16:50 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 27.4.2016
Příspěvky: 8
Zdravím Vás, na cestě je z obchodu toto: http://www.banggood.com/Eachine-H8-Mini ... 75808.html , rád bych se zeptal na váš názor ohledně baterií http://www.banggood.com/5X-3_7V-150mAh- ... 78742.html bude nějaký rozdíl mezi tímto produktem z číny a například tímto http://www.rcm.cz/produkt/H8-Mini-Headl ... rna-i71311 a baterií http://www.rcm.cz/produkt/H8-Mini---Aku ... mAh-i71301 ? Jde mi teď aktuálně o baterie, ty čínské samozřejmě vítězí cenou, budou ty "české" kvalitnější. Druhá věc je jestli v českém obchodě neprodávají to samé s přirážkou, protože třeba fotky produktů jsou úplně ty samé.


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: stř 11.05.2016 6:34 
Celkem nový uživatel
Celkem nový uživatel

Registrován: 23.1.2016
Příspěvky: 86
Mam take tu s banggood.com a max spokojeny.
Nahradních dilu tam maj hafo, i vysilač.
Ale aby tam mělí jen kopteru, to ne.
Použivam vysilač od Syma X5C a koptera umí i kotrmelce :mrgreen:

Do koptery vlezou i 260mAh 150831
http://www.ebay.com/itm/2Pcs-Upgraded-3 ... Sw5dNWoSqA


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: pon 16.05.2016 16:54 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 27.4.2016
Příspěvky: 8
Nemáte k H8 mini někdo český návod?


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: čtv 19.05.2016 17:47 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 27.4.2016
Příspěvky: 8
Tak H8 je doma lítá, dokonce jsem se odvážil i na ten automatický backflip :o) . Jen má někdo zkušenost jak funguje ten One press uatomatic retur? Co to má přesně udělat?


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: úte 14.06.2016 9:49 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel

Registrován: 9.9.2012
Příspěvky: 153
Bydliště: Nové Město na Mor.
Zdravim, muze mi prosim nekdo poradit jak u Eachine H8 3D mini zapnout headless mod?


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: úte 14.06.2016 18:58 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 23.4.2016
Příspěvky: 29
Skús zadať do Youtube " Eachine H8 3D mini headless mod" a máš tam asai 1 000 video návodov. Ja Trubku využívam často nakoľko neviem po anglicky a tak podľa videa skúšam aj ja. :)

_________________
, Sky Surfer X8,


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: čtv 16.06.2016 9:09 
Celkem nový uživatel
Celkem nový uživatel

Registrován: 23.1.2016
Příspěvky: 86
Jsem take hledal jak na to a nenašel :?

Tu je jak do ní nacpat Firmware ale bojim bojím :mrgreen:
https://www.youtube.com/watch?v=mVoJgdn_Sak

By mně zajimalo jakou tam ma baterku když ji ma připaskovanou.
260mAh ještě jde zasunout do toho lužka.


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: úte 12.07.2016 12:47 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 25.11.2009
Příspěvky: 320
Bydliště: SR
Zdravim,
tiez som cerstvym majitelom H8 mini a pomalicky spoznavam jeho vlastnosti. Rozmyslam aspon nad jednou ci
dvoma nahradnymi bateriami. Ale nikde som sa nedozvedel ci je mozne na 100% pouzit aj 260mAh bateriu,
pricom ma rozmery: Size: 34*17*8mm, hmotnost: 7.6g, Napr:
http://www.banggood.com/Upgrade-Eachine-H8-Mini-H8-3D-Battery-3_7V-260mAh-RC-Quadcopter-Spare-Parts-p-987818.html
povodna bateria ma Size: 27*17*7mm, hmotnost: 5.7g rozdiel je sice 1.9g,ale by to nemusel byt problem, ale je hrubsia a uz teraz tam origo tazko napracem.
http://www.banggood.com/Eachine-H8-Mini-RC-Quadcopter-Spare-Parts-3_7V-150mAh-Battery-H8mini-003-p-977953.html

Ake mate prosim skusenosti?
Dakujem za rady

_________________
DJI P3A+Nvidia Shield,Eachine H8mini+cam.TX05,Thunder TigerXXT,Hydrotek F1+cam.SKY-HD01,Taranis X9D+


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: čtv 06.10.2016 13:40 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 25.2.2015
Příspěvky: 1
mám H8S a úspěšně létá i s 260mAh baterií...cca 2minuty letu navíc
http://www.banggood.com/Upgrade-Eachine ... 87818.html


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: stř 11.01.2017 21:06 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel

Registrován: 11.9.2012
Příspěvky: 166
Tak jsem H8 MINI dostal taky a lítá docela slušně,v bytě bohatě stačí menší výchylky a venku jsou lepší větší výchylky.Přemety dělá čistý bez propadů.Zkoušeli jsme na krátkou vzdálenost i návrat a docela funguje.Kalibrace kvadry taky funguje.Syn mě objednal set 4 baterií (150mAh) i s nabíječkou+náhradní motory.Jediný co jsem musel,tak překopat vysílačku z MODU2 na MOD4,jsem zvyklej z F-45 a prostě MOD2 nedám,je to už nějak zafixovaný v hlavě a na jiný MOD se nepředělám.Na takový odreagování je H8 super.


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: ned 15.01.2017 9:33 
Zkušený debatér
Zkušený debatér

Registrován: 9.3.2013
Příspěvky: 338
Bydliště: Blansko
taky sem zvyklej na mod a premyslim ze ju koupim ale co obnasi predelani?Je to slozity nebo se to da zvladnou treba pajkou?


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: ned 15.01.2017 10:15 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel

Registrován: 11.9.2012
Příspěvky: 166
Je to jednoduchý,stačí pájka,odsávačka a 6 drátků.Já jsem to udělal tak,že jsem odcínoval z desky oba kniply,vyndal je z desky a ty potenciometry který jsem chtěl prohodit,tak jsem na nich ohnul pacičky,kniply nacínoval zpět do desky(ohnuté pacičky jsou nad deskou) a ty potenciometry s ohnutejma pacičkama jsem drátkama propojil s deskou druhého potenciometru.


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: čtv 17.08.2017 9:52 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 25.11.2009
Příspěvky: 320
Bydliště: SR
Zdravim majitelov H8 mini.

Nasiel som navod ako urobit H8 mini este stabilnejsim, spolahlivejsim ako ma pri origo FW.
Napr. tu: https://github.com/silver13

Samozrejme treba dat pozor na to aku mate dosku ci zelenu alebo modru (iny typ procesoru v koptere)
a nasledne nahrat novy FW. Bohuzial stary (origo) FW sa neda zalohovat, da sa len zmazat.
Samozrejme chce to este nejake upravy na kppterke (treba vytiahnut 3 kabliky z dosky) napr. podla tohto navodu:
https://www.rcgroups.com/forums/showthr ... structions

Treba si este zakupit za par drobnych prevodnik - prepojenie PC cez USB s procesorom kopterky napr. tento konkretny som si zakupil:
http://www.ebay.com/itm/132095078085?_t ... EBIDX%3AIT

Danu modifikaciu som urobil a mozem odporucat len a potvrdit, ze okrem toho mozem napr. zmenit YAW ako chcem ja, skratka ze sa kopterka netoci ako blazniva...ci nastavit co ma urobit kopterka ak klesne napatie pod stanovenu medzu napr.3.5V.atd... samozrejme lopingy robi tiez, no je toho veru dost na nastavenie, modifikaciu..

Po tychto upravach je potom H8 mini ovela ovladatelnejsi so setovou vysielackou (RC radiom). Ale mne to nestacilo, tak som ho sparoval s radiom Taranis X9D+, vlozenim prijimacu do zadnej sachty - pouzitim tzv. Multiprotocolu 4 in 1 a mozem si nastavit resp. dostavit vychylky podla potreby este aj v radiu.
Samozrejme cenovo som sa vdaka radiu dostal niekam inam, ale Taranis pouzivam aj na ine RC modely a tym padom je let s H8 mini ovela zabavnejsi a pohodovejsi. Tiez je moznost pouzitia napr. lacnejsej varianty RC radia napr. Devo7, Hobbyking...

_________________
DJI P3A+Nvidia Shield,Eachine H8mini+cam.TX05,Thunder TigerXXT,Hydrotek F1+cam.SKY-HD01,Taranis X9D+


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 45 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz