Reklama

 





Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 77 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6  Další
Autor Zpráva
PříspěvekNapsal: pát 04.09.2015 19:25 
Moderátor serveru
Moderátor serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 16.6.2008
Příspěvky: 7403
Bydliště: Praha 9 Vinoř
Obrázky: 64
A jak to bájvočko má těžké?

_________________
________________________________
Modeláři sobě http://www.ok-rimr.com


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
 
PříspěvekNapsal: pát 04.09.2015 20:00 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 7.1.2007
Příspěvky: 3936
Bydliště: KLADNO
Obrázky: 0
2,7 kg ......

_________________
Pravda začíná tam kde končí signál České televize.
Nevěřím ničemu, co vláda říká.


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
PříspěvekNapsal: pát 04.09.2015 20:21 
Moderátor serveru
Moderátor serveru

Registrován: 28.2.2005
Příspěvky: 15876
Bydliště: Rakovník, CZ
Obrázky: 0
Toho většího korzára bych normálně napodvozkoval a musí jít i z trávy, kolečka 90mm nejsou kolečka 40mm...

_________________
Aby mně mé záliby bavily, nemusím je brát kdovíjak vážně - jyrry.cbcnet.cz


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: pát 04.09.2015 20:32 
Moderátor serveru
Moderátor serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 16.6.2008
Příspěvky: 7403
Bydliště: Praha 9 Vinoř
Obrázky: 64
Dyť jo, ín už i ten malý normálně fičí z trávy. Ten velký bude mít podvozek později a asi nějaký "kompatibilní" sklápěcí, v originále je to tam jakési přetechnizované. Já se bez těch krytů podvozku pověšených na sekvenceru obejdu.

_________________
________________________________
Modeláři sobě http://www.ok-rimr.com


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
PříspěvekNapsal: úte 29.09.2015 12:07 
Moderátor serveru
Moderátor serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 16.6.2008
Příspěvky: 7403
Bydliště: Praha 9 Vinoř
Obrázky: 64
Nějaké drncání z trávy:


Návod jak vložit video do příspěvku na RCMANIA.cz

_________________
________________________________
Modeláři sobě http://www.ok-rimr.com


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
PříspěvekNapsal: stř 30.09.2015 14:10 
Moderátor serveru
Moderátor serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 29.1.2004
Příspěvky: 5419
Bydliště: Týn nad Vltavou
Obrázky: 5
Blog: Zobrazit blog (1)
alarm: signal low :?:

_________________
Vertigo 2m, Extra 330SC, Supertrino F3P (54g)+Lantsov 15", RCFactory Extra 330LT, JETI DS16


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
PříspěvekNapsal: stř 30.09.2015 14:20 
Moderátor serveru
Moderátor serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 16.6.2008
Příspěvky: 7403
Bydliště: Praha 9 Vinoř
Obrázky: 64
...jenom číňan může model letadla "potáhnout" (protože o nátěr nejde... :) ) barvou stínící RF signál :)
Podezříval jsem přijímač, ale v jiném éru byl zcela OK. Takže jsem u Cors. musel anténky/fousky vystrčit ven, jinak to bylo jak kdybych to strčil do uhlíkového trupu... A i tak se v určitých úhlech ten signál klepal. Ale ono "to" lítá i na "low" i na "critical", ale jak se ozve hláška že "telemetrie byla ztracena" tak je to špatný :) naštěstí se FrSky chytá okamžitě (ne jak DSM2, tam to trvalo dlouho, jednotka času pak nebyla v sekundách, ale ve stupních odstínu trenek... :)

Majiteli jsem doporučil, aby tu "blánu" (tedy tu barvu) stáhnul a nastříkal to normální barvou. Hůř to držet určitě nebude..

Víte jak občas někdo hystericky vykřikuje, jak nás ti číňáci brzy převálcují... Nemám strach... :)

_________________
________________________________
Modeláři sobě http://www.ok-rimr.com


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
PříspěvekNapsal: stř 30.09.2015 14:49 
Celkem nový uživatel
Celkem nový uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 17.8.2007
Příspěvky: 65
Bydliště: Kutná Hora
Nástřik už mám domluvený jenom musím počkat až to bude mít "cenu" :) . Až udělám několik startů a přistání, tak se hned vrhnu na loupací akci.
Počasí záletu zatím nepřeje.

_________________
Swift II, Alpha 1500 (půjčená), Corsair 1200 aneb "jebka" z HK, Beaver od ŠADu ve výstavbě


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: stř 30.09.2015 17:02 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 1.7.2015
Příspěvky: 126
Bydliště: Pardubice
Obrázky: 2
312_Forrest píše:
Nástřik už mám domluvený jenom musím počkat až to bude mít "cenu" :) . Až udělám několik startů a přistání, tak se hned vrhnu na loupací akci.
Počasí záletu zatím nepřeje.



Kamarád Modelář říká že ve větru jo to teprv ta pravá zábava, moc mu ale nevěřím :lol:

_________________
TwinStar II, FW-190, FUNCUB
http://draken69cz.rajce.idnes.cz/


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
PříspěvekNapsal: stř 30.09.2015 17:17 
Moderátor serveru
Moderátor serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 16.6.2008
Příspěvky: 7403
Bydliště: Praha 9 Vinoř
Obrázky: 64
...kamarád má pravdu...! :wink:

_________________
________________________________
Modeláři sobě http://www.ok-rimr.com


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
PříspěvekNapsal: stř 30.09.2015 17:38 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 1.7.2015
Příspěvky: 126
Bydliště: Pardubice
Obrázky: 2
RiMr píše:
...kamarád má pravdu...! :wink:


Je pravda že FW-190 jsem zalítával v dost silném větru, a to byl můj první rychlejší model a druhý el. motorák, dopadlo to dobře o to větší radost jsem měl, ale taky jsem to mohl nést v igelitce domů a pak by ten pocit byl o dost horší.

_________________
TwinStar II, FW-190, FUNCUB
http://draken69cz.rajce.idnes.cz/


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
PříspěvekNapsal: stř 30.09.2015 17:55 
Celkem nový uživatel
Celkem nový uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 17.8.2007
Příspěvky: 65
Bydliště: Kutná Hora
Kamarád modelář má pravdu. Se Swiftem si ve větru užívám a baví mě to, ale na zálet s prvním mým letadlem co vypadá jako letadlo chci lepší počasí :).

_________________
Swift II, Alpha 1500 (půjčená), Corsair 1200 aneb "jebka" z HK, Beaver od ŠADu ve výstavbě


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: stř 30.09.2015 18:48 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 1.7.2015
Příspěvky: 126
Bydliště: Pardubice
Obrázky: 2
312_Forrest píše:
Kamarád modelář má pravdu. Se Swiftem si ve větru užívám a baví mě to, ale na zálet s prvním mým letadlem co vypadá jako letadlo chci lepší počasí :).


Tak ten FW-190 je kombat z plného EPP o rozpětí cca 84 cm, co jsem s tím zkusil mohu potvrdit skoro nezničitelné, tohle je už trochu jiná liga taky bych si počkal na ideální podmínky.

_________________
TwinStar II, FW-190, FUNCUB
http://draken69cz.rajce.idnes.cz/


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
PříspěvekNapsal: úte 06.10.2015 12:17 
Celkem nový uživatel
Celkem nový uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 17.8.2007
Příspěvky: 65
Bydliště: Kutná Hora
Tak dne 01.10.2015 nastal ten den. Nastalo počasí na zálet. Tedy na můj zálet, protože RiMr než ho dostal do vzduchu se s Corsairem dost nalétal. Tento den se konalo více záletů a to čtyři. Ještě AT-6 Texan také od HobbyKingu, MXS od Extremefligt a F6F Hellcat od FMS. Dopadlo to půl na půl, ale ty dva byly do druhého dne opraveny. No a já měl velkou kliku. Takže by se dal parafrázovat název téma a to:"Tak takhle už asi ano".
Přikládám záznam akce :)


Návod jak vložit video do příspěvku na RCMANIA.cz

_________________
Swift II, Alpha 1500 (půjčená), Corsair 1200 aneb "jebka" z HK, Beaver od ŠADu ve výstavbě


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: stř 25.11.2015 14:35 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 18.12.2014
Příspěvky: 9
Bydliště: Pardubice
Obrázky: 0
Ahoj všem.
Dnes jsem si domů přivezl F4U Corsair SAFE Bind & Fly. Všichni prodejci uvádí, že je ero připravené hned k létání. Po vyjmutí trupu z krabice, první čeho jsem si všiml, že kužel motoru je nakloněn dolů skoro ve svislé rovině.
Máte někdo zkušenost u nových hotových letadel, že by to bylo opravdu v důsledku toho, že ero bylo odzkoušeno a vyžadovalo po zkoušce umístit takto motor? Nebo to mám zbalit a odvést prodejci. Objednal jsem to přes net a na prodejně to vyzvedl.

_________________
F4U corsair, Gama 2100, DX6i


Naposledy upravil Baryk dne pát 27.11.2015 13:58, celkově upraveno 1

Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 77 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6  Další

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz