Reklama

 





Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 68 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3, 4, 5  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Tangent Alpina 3001
PříspěvekNapsal: ned 15.02.2015 10:50 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 10.9.2012
Příspěvky: 142
Bydliště: Olomouc
Ahojky,
právě přistála v Olomouci Alpina 3001 champ elektro od firmy Tangent Modelltechnik.
Chci se podělit o radost a přijímám návrhy na SETUP. Pár fotek zde ostatní viz pavelkk.rajce.idnes.cz.


Přílohy:
Alpina004.JPG
Alpina004.JPG [ 60.69 KiB | Zobrazeno 3655 krát ]
Alpina007.JPG
Alpina007.JPG [ 67.45 KiB | Zobrazeno 3655 krát ]

_________________
Loop,Calmato,Cherokee,MultiplexGemini,RadianPro,Alpina3001,Bora,Taranis,Horus


Naposledy upravil PavelKK dne ned 29.03.2015 10:26, celkově upraveno 1
Nahoru
 Profil  
 
 
 Předmět příspěvku: Re: Tangent Alpina 3001
PříspěvekNapsal: ned 15.02.2015 11:35 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 10.9.2012
Příspěvky: 142
Bydliště: Olomouc
Co říkáte na provedení trupu. Moc se mi nezdá spojení obou polovin.
Prosvítil jsem to...


Přílohy:
Alpina023.JPG
Alpina023.JPG [ 40.33 KiB | Zobrazeno 3613 krát ]
Alpina024.JPG
Alpina024.JPG [ 42.18 KiB | Zobrazeno 3613 krát ]
Alpina022.JPG
Alpina022.JPG [ 33.79 KiB | Zobrazeno 3613 krát ]

_________________
Loop,Calmato,Cherokee,MultiplexGemini,RadianPro,Alpina3001,Bora,Taranis,Horus
Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Tangent Alpina 3001
PříspěvekNapsal: ned 15.02.2015 13:06 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 17.8.2011
Příspěvky: 440
Bydliště: Ružindol,SK
Obrázky: 9
mam trup na 4OO1, ako som už písal všade sa šetrí, ale ja mam od centroplanu dozadu full vyztuženie carbonom a nie len rovingom v pasoch, to ma nenapadlo nikdy presvetlovat, ale mam Filipa 600 ten by išiel asi tiež tak presvetlit, krídla su v akom prevedení? Dýha lebo laminat?
Zatial som dorobil vyškovku na hrubo, a zápasím zo smerovkou, krídla na tie som sa neodhodlal, na rcgroups by si môhol niečo najst na alpinu
Pozeral som foto na rajčati, pánku to moj trup ma 85O gramov ale je to na 4001, a všimol som si že spojku krídel zmenili, na uhlikovy hranol môj trup je na ocelovu gulatinu :wink:
Na youtube su pekne videa z lietania s alpinou


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: Tangent Alpina 3001
PříspěvekNapsal: ned 15.02.2015 17:34 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 10.9.2012
Příspěvky: 142
Bydliště: Olomouc
Přesná konstrukce není zjistitelná. Musím věřit tomu co píše výrobce - částečně
vyztužená konstrukce karbonem. Ta 4001 je krásná, ale rozhodl jsem se pro
3001 kvůli rozměrům, až bude upravena garáž tak potom VORTEX Mach...ale to je
daleko. Dnes jsem v křídlech otevřel potah ať znám přesný rozměr pro serva v
křídlech - 35x35x9mm, bude to na těsno...HI


Přílohy:
IMAG0501.jpg
IMAG0501.jpg [ 58.27 KiB | Zobrazeno 3488 krát ]
IMAG0509.jpg
IMAG0509.jpg [ 53.24 KiB | Zobrazeno 3488 krát ]

_________________
Loop,Calmato,Cherokee,MultiplexGemini,RadianPro,Alpina3001,Bora,Taranis,Horus
Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Tangent Alpina 3001
PříspěvekNapsal: ned 15.02.2015 18:56 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 17.8.2011
Příspěvky: 440
Bydliště: Ružindol,SK
Obrázky: 9
aspon že tam boly tie šachty urobené na serva ja som ich musel na filipovi robit :(


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: Tangent Alpina 3001
PříspěvekNapsal: ned 15.02.2015 21:49 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 18.12.2013
Příspěvky: 29
Bydliště: Je CZ
Super, nová disciplína - prosvětlování trupu.. :)

_________________
www.mikeleee.rajce.net


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Tangent Alpina 3001
PříspěvekNapsal: pát 20.02.2015 23:37 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 10.9.2012
Příspěvky: 142
Bydliště: Olomouc
Tak jsem pořídil serva a zároveň reklamoval špatné samolepky.


Přílohy:
IMAG0516.jpg
IMAG0516.jpg [ 79.65 KiB | Zobrazeno 3214 krát ]
IMAG0518.jpg
IMAG0518.jpg [ 41.57 KiB | Zobrazeno 3214 krát ]
IMAG0529.jpg
IMAG0529.jpg [ 135.71 KiB | Zobrazeno 3214 krát ]

_________________
Loop,Calmato,Cherokee,MultiplexGemini,RadianPro,Alpina3001,Bora,Taranis,Horus
Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Tangent Alpina 3001
PříspěvekNapsal: pon 02.03.2015 16:14 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 10.9.2012
Příspěvky: 142
Bydliště: Olomouc
Tak jsem namontoval serva do křídel. Postup na:
pavelkk.rajce.idnes.cz Tady jen pár fotek.


Přílohy:
14.jpg
14.jpg [ 83.57 KiB | Zobrazeno 3001 krát ]
18.jpg
18.jpg [ 50.47 KiB | Zobrazeno 3001 krát ]
23.jpg
23.jpg [ 43.9 KiB | Zobrazeno 3001 krát ]
22.jpg
22.jpg [ 74.09 KiB | Zobrazeno 3001 krát ]

_________________
Loop,Calmato,Cherokee,MultiplexGemini,RadianPro,Alpina3001,Bora,Taranis,Horus


Naposledy upravil PavelKK dne ned 29.03.2015 10:27, celkově upraveno 1
Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Tangent Alpina 3001
PříspěvekNapsal: pon 02.03.2015 16:16 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 10.9.2012
Příspěvky: 142
Bydliště: Olomouc
Také jsem reklamoval obtisky. Přišly do týdne nové s omluvou.

_________________
Loop,Calmato,Cherokee,MultiplexGemini,RadianPro,Alpina3001,Bora,Taranis,Horus


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Tangent Alpina 3001
PříspěvekNapsal: ned 15.03.2015 17:55 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 10.9.2012
Příspěvky: 142
Bydliště: Olomouc
Tak jsem opět pokročil, tak opět pár fotek...


Přílohy:
IMAG12.jpg
IMAG12.jpg [ 22.56 KiB | Zobrazeno 2830 krát ]
IMAG07.jpg
IMAG07.jpg [ 34.48 KiB | Zobrazeno 2830 krát ]
IMAG18.jpg
IMAG18.jpg [ 39.61 KiB | Zobrazeno 2830 krát ]
IMAG19.jpg
IMAG19.jpg [ 31.43 KiB | Zobrazeno 2830 krát ]

_________________
Loop,Calmato,Cherokee,MultiplexGemini,RadianPro,Alpina3001,Bora,Taranis,Horus
Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Tangent Alpina 3001
PříspěvekNapsal: ned 15.03.2015 17:59 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 10.9.2012
Příspěvky: 142
Bydliště: Olomouc
Kabinu jsem také osadil...


Přílohy:
IMAG26.jpg
IMAG26.jpg [ 140.66 KiB | Zobrazeno 2830 krát ]
IMAG28.jpg
IMAG28.jpg [ 32.75 KiB | Zobrazeno 2830 krát ]

_________________
Loop,Calmato,Cherokee,MultiplexGemini,RadianPro,Alpina3001,Bora,Taranis,Horus
Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Tangent Alpina 3001
PříspěvekNapsal: sob 28.03.2015 19:23 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 10.9.2012
Příspěvky: 142
Bydliště: Olomouc
Tak mám motor a osadil jsem ho...Turnigy,4.6/840kV/45A/830W/190g. Pro Vaše info 37euro + 400Kč clo a deklarace.
Více foto na pavelkk.rajce.idnes.cz.


Přílohy:
IMAG01.JPG
IMAG01.JPG [ 54.31 KiB | Zobrazeno 2606 krát ]
IMAG03.JPG
IMAG03.JPG [ 62.26 KiB | Zobrazeno 2606 krát ]
IMAG10.JPG
IMAG10.JPG [ 25.76 KiB | Zobrazeno 2606 krát ]
IMAG14.JPG
IMAG14.JPG [ 42.39 KiB | Zobrazeno 2606 krát ]

_________________
Loop,Calmato,Cherokee,MultiplexGemini,RadianPro,Alpina3001,Bora,Taranis,Horus


Naposledy upravil PavelKK dne ned 29.03.2015 10:27, celkově upraveno 1
Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Tangent Alpina 3001
PříspěvekNapsal: sob 28.03.2015 21:41 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 21.10.2009
Příspěvky: 245
Bydliště: Brno
Proč jsi ten motor nekoupil v holandském skladu? Za 37 éček a bez komplikací s celnicí.....


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: Tangent Alpina 3001
PříspěvekNapsal: sob 28.03.2015 23:16 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 10.9.2012
Příspěvky: 142
Bydliště: Olomouc
Dík za typ. Když jsem se koukal nebyl skladem, jestli myslíme
to samé (european warehouse)...

_________________
Loop,Calmato,Cherokee,MultiplexGemini,RadianPro,Alpina3001,Bora,Taranis,Horus


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Tangent Alpina 3001
PříspěvekNapsal: čtv 14.05.2015 8:56 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 10.9.2012
Příspěvky: 142
Bydliště: Olomouc
Tak navrhuji "setup" co Vy na to pánové jedničku nebo dvojku:
1/Aeronaut 14x9, Aku Foxy 3S/3300mAh (270g), regl. Foxy 65A+BEC, motor Turnigy SK3-4.6 for Glider 840KV/830W/180g. Už staticky měřen proud při 100% plynu byl Imax=46A.
2/Aeronaut 12x8, Aku Foxy 4S/2600mAh (270g), regl. Foxy 65A+BEC, motor Turnigy SK3-4.6 for Glider 840KV/830W/180g. Ještě neměřeno, ale předpokládám proud že bude vyšší než 1. Motor má
maximum při 45A. (Zase ta otázka statický vs dynamický...)
Váha sestaveného a plně osazeného modelu, při posledním vyvažování byla 2750g (270g závaží místo aku).
Mě se líbí spíše druhá verze.

_________________
Loop,Calmato,Cherokee,MultiplexGemini,RadianPro,Alpina3001,Bora,Taranis,Horus


Naposledy upravil PavelKK dne čtv 14.05.2015 9:15, celkově upraveno 2

Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 68 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3, 4, 5  Další

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 7 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz