Reklama

 





Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 178 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 8, 9, 10, 11, 12
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Ariane V6
PříspěvekNapsal: pát 28.03.2014 17:12 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 2.5.2003
Příspěvky: 6539
Obrázky: 1
Blog: Zobrazit blog (25)
Teda...myslel jsem ,že vyletím z kůže...grrr
To,že Ariana je už z forem které to mají za sebou..pobírám v pohodě,neb ta mrška i tak pěkně létá.
Ale,že výrobce místo dvousložky barvy stříkne do formy nějaký druh acetonky....to těžce rozdýchávám!!!
Ač se člověk snaží jak se snaží,občas někam ukápne epoxídek...na standardních modelech jen vezmu hadr z acetonem a utřu. U Ariany jsem utřel kapku (2s expozice acetonu) a místo barvy,je na trupu půhledné místo.
Bože!!!!!!!!!!!!!!

Jinak na fotkách je jak jsem umístil regl,čidlo Unisens...atd. Servo Vop je přístupné přez větrací otvor.Ale strká se s celou deskou (na ní je i přijímač a držák antének) zepředu z trupu. Celý pak drží na dvou šroubcích M3.
(To místo se servem je přestříklé právě proto,že mi zmizela barva)
Kurňa..ani pořádně ten trup nejde vyleštit. I leštěnka tu zasranou barvu rozpouští..bych zvracel.:-(


Přílohy:
P1110694.JPG
P1110694.JPG [ 154.88 KiB | Zobrazeno 1425 krát ]
P1110695.JPG
P1110695.JPG [ 125.95 KiB | Zobrazeno 1425 krát ]
Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 
 Předmět příspěvku: Re: Ariane V6
PříspěvekNapsal: stř 05.04.2017 20:25 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 5.2.2009
Příspěvky: 185
Bydliště: Šenov
Zdravím
Mohli by jste prosím poradit jaká serva na motýla do ariany dáváte?
Jde mi hlavně o kvalitu. Ze svého zbořeného beache jsem z výškovky vydoloval hitech hs 85bb myslíte že bych jej mohl použít do ariany? Nebo se raději kouknout po něčem lepším? Pro křidélka a klapky bych nechal serva z beache Hs125mg chodily pěkně,pokud teda vlezou
Za případnou radu a názor mockrát díky


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: Ariane V6
PříspěvekNapsal: čtv 06.04.2017 12:00 
Administrátor serveru
Administrátor serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 25.4.2003
Příspěvky: 7747
Bydliště: Praha, ČR
Obrázky: 301
Blog: Zobrazit blog (3)
hitech hs 85bb bude v pohodě. V dávné minulosti jsem měl na V6 HS81.
Ale koupil bych nové.


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: Ariane V6
PříspěvekNapsal: čtv 06.04.2017 13:30 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 5.2.2009
Příspěvky: 185
Bydliště: Šenov
Trochu mám strach z těch plastových převodu
Ale moje ariana nebude bůhví jaký hotliner tak by to mohlo snad být v klidu v předchozím modelu chodilo bez problémů.

Díky za odpověď


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: Ariane V6
PříspěvekNapsal: čtv 06.04.2017 14:49 
Administrátor serveru
Administrátor serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 25.4.2003
Příspěvky: 7747
Bydliště: Praha, ČR
Obrázky: 301
Blog: Zobrazit blog (3)
Nebál bych se toho. Kormidla jsou maličká. Ale doporučuji udělat nějaký přepravní obal, tam bych viděl větší riziko než během letu či přistání.


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: Ariane V6
PříspěvekNapsal: čtv 06.04.2017 15:00 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 5.2.2009
Příspěvky: 185
Bydliště: Šenov
Se dívám na netu že je i 85mg kovové převody bude asi trošku těžší ale to by asi vadit nemuselo nebude to lepší varianta?


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: Ariane V6
PříspěvekNapsal: čtv 06.04.2017 16:04 
Administrátor serveru
Administrátor serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 25.4.2003
Příspěvky: 7747
Bydliště: Praha, ČR
Obrázky: 301
Blog: Zobrazit blog (3)
Nechal bych plastové. Dle mojí zkušenosti mají serva s kovovými zuby větší vůle.


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: Ariane V6
PříspěvekNapsal: čtv 06.04.2017 16:16 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 5.2.2009
Příspěvky: 185
Bydliště: Šenov
Tak to by mě nenapadlo.
Díky za pro mě úplně novou informaci
Zůstanu Teda u toho serva HS 55bb ale koupím pro zichr nové


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: Ariane V6
PříspěvekNapsal: čtv 06.04.2017 18:55 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 24.1.2009
Příspěvky: 2416
Bydliště: Praha 4 -Krč, ČR
Taky si přisadím. Podle mne u těch malých serv s plastovými převody hrozí očesání zubů, proto (ne já sám) se považují kovové převody za vhodnější. U velkých větroňů (tak 4 m) za ještě lepší považuji nacpat serva standartní velikosti s plastovými převody.

_________________
Lítám blbě, ale rád http://www.kocour111.rajce.idnes.cz


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Ariane V6
PříspěvekNapsal: pon 10.04.2017 23:06 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel

Registrován: 4.1.2017
Příspěvky: 105
Bydliště: Březnice (ZL)
Taky jsem čerstvým majitelem prázdné Arianky.
Budu dělat z části dost soft a eco verzi.
Zatím ošidím motor doufám že napasuji nějaký otrunner čína regl nejspíš YEP a serva fakt nevím ale ty raději trochu lepší jak úplný základ.
Dotaz k servům jaký tah je potřeba pro tento model do 1kw? líbí se mi frsky c2110.

_________________
Taranis+ T2-2008, E-REVO, Diablotin, samodomo softliner


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Ariane V6
PříspěvekNapsal: stř 12.04.2017 10:31 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 5.2.2009
Příspěvky: 185
Bydliště: Šenov
Já na konec půjdu do toho hitecu 85 Mg
Prej to bude dobré a s rezervou


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: Ariane V6
PříspěvekNapsal: stř 12.04.2017 12:50 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel

Registrován: 4.1.2017
Příspěvky: 105
Bydliště: Březnice (ZL)
Dobré by měly být,ale zkusmo vložená hs 81 i hxt 900 trčí z křídla nějak mi to vzhledově vadí vypadá to že cokoli nad 9mm nepůjde zadeklovat bez schodku.
Teď sem si všiml že je to na motýla tam bude velikost ok.
Děsí mě instalace motoru a reglu vzhledem ke štíhlému trupu bez kabiny to vypadá na operaci srdce přes zadek.

_________________
Taranis+ T2-2008, E-REVO, Diablotin, samodomo softliner


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Ariane V6
PříspěvekNapsal: úte 18.04.2017 18:07 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 5.2.2009
Příspěvky: 185
Bydliště: Šenov
Moje křídlo bude mít 4 Hs125 mg ty jsou tlusté 10mm ten schodeček mi vadit nebude :)
Každopádně osadit jsem si to nechal odborně přímo od výrobce já bych si na to netroufl hlavně na to servo do trupu to z mýma rukama ee :)


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 178 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 8, 9, 10, 11, 12

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: jimi-m, petrxn a 5 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz