Reklama

 





Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 9 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: interface Spektrum
PříspěvekNapsal: pát 25.12.2015 23:20 
Zkušený debatér
Zkušený debatér

Registrován: 9.3.2013
Příspěvky: 331
Bydliště: Blansko
Zdarec chci se zeptat zda by nebyl nekdo ochotny me pujcit tento kabel:

http://www.rcobchodak.cz/cz-detail-5380 ... -as3x.html

potrebuju jen zmenit mod u DXe a nechce se me ho kvuli tomu kupovat....kdyby tu byl nekdo ochotny z Brna bylo by to super.

Nebo treba koupim kdo ma doma nevyuzity


Nahoru
 Profil  
 
 
 Předmět příspěvku: Re: interface Spektrum
PříspěvekNapsal: pát 25.12.2015 23:34 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 28.1.2009
Příspěvky: 533
Bydliště: okr. Blansko
Obrázky: 0
Taky bych tento kabel potřeboval :-)
Jako protihodnotu mohu nabídnout nový nabíječ:
Turnigy Accucell-6 50W 6A Balancer/Charger LiHV Capable (EU Warehouse)
http://www.hobbyking.com/hobbyking/stor ... ouse_.html

Pokud seženu, tak půjčím.

_________________
Pepa * Flash, SU-29, SLIM, ION ( FX 32, TARANIS 9E, +multimodul deviations a několik hraček )


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: interface Spektrum
PříspěvekNapsal: sob 26.12.2015 10:40 
Zkušený debatér
Zkušený debatér

Registrován: 9.3.2013
Příspěvky: 331
Bydliště: Blansko
OK koukal jsem ze jsi tady od Blanska.......ja sem z Horni Lhoty.....prave jsem dostal na vanoce Blada 230 tak bysme mohli nekdy dat scuka a pokecat o nastaveni atd....moc se v tom nevyznam.....
Jinak kabel zkusim nekde splasit....stejne ho budu tak ci tak potrebovat pro nastaveni vysilace DXe


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: interface Spektrum
PříspěvekNapsal: sob 26.12.2015 14:03 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 17.1.2015
Příspěvky: 812
Bydliště: Brno
K čemu to je dobrý? Jestli se můžu zeptat?

_________________
Robin, EasyGlider 4, Beaver 25e, K3600
JETI DS-16


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: interface Spektrum
PříspěvekNapsal: ned 27.12.2015 0:02 
Zkušený debatér
Zkušený debatér

Registrován: 9.3.2013
Příspěvky: 331
Bydliště: Blansko
jelikoz jsem koupil BLADA 230S a chci zmenit mod na ovladaci tak bez toho kabelu to proste nejde...musi se to pres pocitac upravit v nastaveni vysilace.....a samozrejme kabel k vysilacce nebyl.....je to doplatkove zbozi......bez neho si vysilacku nenastavis......a ani vlasten prijimac....je program ktery ti tam pres ten kabel nahraje nastaveni do jednotky primo pro ten vrtulnik kterej mas


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: interface Spektrum
PříspěvekNapsal: ned 27.12.2015 0:48 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 17.1.2015
Příspěvky: 812
Bydliště: Brno
Aha, to jsem netusil u moji Dx9 mod nastavim softwarove primo ve vysilacce a jen prehodim pruzinky na kniplech.

_________________
Robin, EasyGlider 4, Beaver 25e, K3600
JETI DS-16


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: interface Spektrum
PříspěvekNapsal: ned 27.12.2015 19:06 
Zkušený debatér
Zkušený debatér

Registrován: 9.3.2013
Příspěvky: 331
Bydliště: Blansko
jj ale DXe nema dispej.....takze vse pres kompl a kabel...nechapu ze to k tomu rovnou nedavaji....volove...bez toho nejde vubec nic.....


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: interface Spektrum
PříspěvekNapsal: čtv 07.04.2016 9:50 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 5.2.2015
Příspěvky: 29
Bydliště: Praha
Pravdou je že jsem tu vysílačku neviděl, ale nešlo by prostě jenom přeházet kablíky od potenciometrů, místo přeprogramovávání? :)
Předpokládám že zbytek máte pořešený (pérka, atd.)

_________________
Heli: Blade 450X, 230S night, nano CPS, CPX, Lama V3
Vysílačky: DX6, MLP6DSM
Nabíječ: ImaxRC X200


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: interface Spektrum
PříspěvekNapsal: čtv 07.04.2016 16:42 
Zkušený debatér
Zkušený debatér

Registrován: 9.3.2013
Příspěvky: 331
Bydliště: Blansko
neslo,ono se jako hardwarove prehodis mody pomoci pruzinek a sroubku a pak musis do menu vysilacky kde si to prepnes na ten spravny mod......bohuzel bez kabelu s tim nic nanadelas......vim to...taky sem to resil a toto je jedina moznost.
A navic je kabel potreba pro dalsi nastavovani vysilacky jako revers kanalu,nastaveni novych prijimacu,zmeny napajeci baterie atd.....


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 9 ] 

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Exabot [Bot] a 2 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz