Reklama

 





Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 22 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Castle phoenix edge 50
PříspěvekNapsal: sob 14.03.2015 11:51 
Platící zákazník RCManie
Platící zákazník RCManie
Uživatelský avatar

Registrován: 29.12.2009
Příspěvky: 1445
pheek: Se Spiritem by presnejsi serva nemely vrcet v klidu vubec. Jak jsem psal, v tomto pripade je na vine BEC, protoze tam posila neustale jine napeti a serva na to reaguji i kdyz dostavaji stejny impulz.
mascom22: Urcite to poleti, ale doporucuji tam dat alespon nejaky filtrovaci kondenzator.

_________________
Spirit System


Nahoru
 Profil  
 
 
 Předmět příspěvku: Re: Castle phoenix edge 50
PříspěvekNapsal: čtv 19.03.2015 21:00 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel

Registrován: 4.5.2014
Příspěvky: 112
Bydliště: ústecký kraj
Sám jsem to již řešil. Zde jsou i nasnímané výstupy z regulátoru s těmi originálními nítěmi kterým říkají dráty.
http://www.spirit-system.com/phpBB3/viewtopic.php?f=14&t=347

Teď mám v regulátoru vyměněny kabely za 0,5mm2. Plus přidám ještě filtrační kondenzátor pokud to bude potřeba. Nemám to ještě vyzkoušené.
Ale je zajímavé, že s tím má problémy jenom někdo. Znám lidi kterým to nedělá.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Castle phoenix edge 50
PříspěvekNapsal: sob 21.03.2015 21:01 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel

Registrován: 13.8.2012
Příspěvky: 198
Bydliště: Šumperk
Tak pánové mužu zase otravovat? zatím létám na křivky na governor jsem zatím nedostal odvahu mám pár nejasností v nastaveni v DX7S. Tak zatím létám na křivky jak jsem byl zvyklej a tet ten dotaz když jsem měl starý régl tak heli když jsem přidal plyn tak vyletěla jak raketa s castle při režimu ide1 když za to zaberu tak se tomu moc nechce zdá se mi že se rotor roztáčí nějak pomaleji, upozornuji že křivky mám pořád stejné jak jsem měl. v nastavení v reglu mám pomalý rozběh ale pak potřebuji aby reagoval plyn rychleji jde to nastavit v reglu? Díky


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Castle phoenix edge 50
PříspěvekNapsal: čtv 26.03.2015 20:25 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel

Registrován: 13.8.2012
Příspěvky: 198
Bydliště: Šumperk
caven píše:
Sám jsem to již řešil. Zde jsou i nasnímané výstupy z regulátoru s těmi originálními nítěmi kterým říkají dráty.
http://www.spirit-system.com/phpBB3/viewtopic.php?f=14&t=347

Teď mám v regulátoru vyměněny kabely za 0,5mm2. Plus přidám ještě filtrační kondenzátor pokud to bude potřeba. Nemám to ještě vyzkoušené.
Ale je zajímavé, že s tím má problémy jenom někdo. Znám lidi kterým to nedělá.

tak dnes připájen filtrovací kondik a je po problému, serva jsou potichu jako nikdy před tím nevydávají ani hlásku.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Castle phoenix edge 50
PříspěvekNapsal: čtv 26.03.2015 21:43 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 9.9.2012
Příspěvky: 1829
Obrázky: 0
Posli prosim foto


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: Castle phoenix edge 50
PříspěvekNapsal: pát 27.03.2015 6:32 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel

Registrován: 13.8.2012
Příspěvky: 198
Bydliště: Šumperk
Elfew píše:
Posli prosim foto

Co ti mam vyfotit? :D


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Castle phoenix edge 50
PříspěvekNapsal: ned 29.03.2015 7:20 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel

Registrován: 13.8.2012
Příspěvky: 198
Bydliště: Šumperk
Elfew píše:
Posli prosim foto

Foto ve vlakne spirit


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 22 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz