Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 1315 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 88  Další
Autor Zpráva
PříspěvekNapsal: stř 19.03.2014 10:08 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 1.5.2003
Příspěvky: 1292
Bydliště: Hrádek nad Nisou
kolaCZek píše:
Btw, co je to za divnou modu davat konektory smerem nahoru?
Kdyz to dam do Goblina 500, tak mi budou trcet kabely primo do spoje kabinky. :?

A jeste dotazik, jak se pripojuji Spektrum satelity? A kde je USBcko? Nebylo by par fotek ze vsech stran?

Satelit z boku, USB do konektoru SYS - prevodnik je soucasti dodavky.
Doporucim stahnout navod, vse je tam popsano a zobrazeno.
K konektorum.
Proc jsou nahoru, to musi zodpovedet Tom. Nejspise kvuli rozmerum.
Priznam se, ze mi to taky vsude nesedelo, hlavne Velotka byla problem, ale neni to neresitelny problem. Jednotka jde jakkoli natocit.

PS: Fotky mohu dodat nejdrive vecer. V mobilu je nemam a doma nejsem.
Pokud mne nekdo nepredbehne, postnu je sem navecer.

_________________
LA700, Logo 550SX, MiniProtos 4S, Gaui NX4, Ricco, miniHquad
Futaba, Spirit, iCharger


Naposledy upravil bonis dne stř 19.03.2014 10:15, celkově upraveno 1

Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 
PříspěvekNapsal: stř 19.03.2014 10:08 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 25.3.2008
Příspěvky: 363
Bydliště: Plzeň, CZ
kolaCZek píše:
Btw, co je to za divnou modu davat konektory smerem nahoru?
Kdyz to dam do Goblina 500, tak mi budou trcet kabely primo do spoje kabinky. :?

A jeste dotazik, jak se pripojuji Spektrum satelity? A kde je USBcko? Nebylo by par fotek ze vsech stran?


Spiritů jsem instaloval již mnoho do různých heli a i Goblinů a NIKDE s vývodem kabelů není problém. Můžeš ho dát na bok, obráceně apod. Vždy se najde místo a směr.
Spirit má ze strany konekor na 1 Spektrum satelit (doporučil bych to na na malé heli do 450size) a pokud chceš mít u Spektrum jistotu (té není nikdy dost) tak přijímač zapoj přes PWM dle návodu a satelit(y) do přijímače.

_________________
Spirit System Heli & Aero
JETI DS Duplex
http://www.habada.cz


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
PříspěvekNapsal: stř 19.03.2014 10:14 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 13.1.2007
Příspěvky: 6319
Bydliště: Dubai, UAE
bonis píše:
Dodatek:
Prave jsem otevrel modelbazar a nasel jsem toto:
http://inzerce.modelbazar.cz/inzerat/Helicommand-HC3SX/559976/Inzerat na prodej HC3SX. .......


Vis kolik bude za to HC tech bububaru ? :mrgreen: :mrgreen:

_________________
بتر كوتاتكو
UH-60 Blackhawk, Bell 206, Mi-8, Jeti DS-16


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
PříspěvekNapsal: stř 19.03.2014 10:21 
Platící zákazník RCManie
Platící zákazník RCManie
Uživatelský avatar

Registrován: 12.1.2013
Příspěvky: 1390
Bydliště: Pardubice
Jo HC3SX mám a dal jsem za něj 12000,- a už bych to za to nikdy nedal, telefon mám za 12000,- ale to s tím nesouvisí, ano můžu si koupit levný foun z Chyny co zmákne to samé jako můj Samsung ale nebude mít na display sklo, bude vážit půl kila, baterka vydrží hodinu a na display nic neuvidím, u toho founu si se zvyšující cenou kupuji lepší kvalitu HW a provedení, Android je ve všech stejný a zdarma.. Jenže toto neplatí ve světě FBL jednotek kde je vlastně v každé stejný HW a smutné je že SW dělá cca 90% ceny... Navíc jsem člověk co třeba záchranu nepoužívá a zajímá mě pouze to jak to létá, nic víc nic míň, z tohoto důvodu jsem si dal strop ceny za další bezpádla co budu mít max 2500,- , za to si v klídku koupím xxxBar který udělá perfektní službu a funguje stejně jako ostatní xBary co stojí 5000,- tak proč dávat 5000,- když můžu dát 2500,- , toť otázka :wink: ... Já stejně vím že si Spirita koupím jen se musím nejdříve vyrovnat s tím že dám za něco více než je třeba když lepšího pilota to ze mě stejně neudělá :wink: ... Toť můj osobní názor a nikomu ho nenutím 8) , každý dělá tak jak uzná za vhodné.. Jo to HC3 na modelbazaru je moje :lol: ..

_________________
Goblin 500 K-BAR@MiniProtos Spirit@Sniper II Spirit@Heli-X4 simulator@Taranis RC@ www.arcitimer.com


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
PříspěvekNapsal: stř 19.03.2014 10:22 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 13.1.2007
Příspěvky: 6319
Bydliště: Dubai, UAE
Bozha píše:
.... veskrze otestované bezpádlo ......

Od cervna lonskeho roku jsem ve Spiritovi mel (prave jsem to pocital ) 32 ruznych FW verzi. A to jsem nezkousel vsechno.

_________________
بتر كوتاتكو
UH-60 Blackhawk, Bell 206, Mi-8, Jeti DS-16


Naposledy upravil pkotatko dne stř 19.03.2014 10:29, celkově upraveno 2

Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
PříspěvekNapsal: stř 19.03.2014 10:27 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 13.1.2007
Příspěvky: 6319
Bydliště: Dubai, UAE
Arcicorsa píše:
Jo HC3SX mám a dal jsem za něj 12000,- a už bych to za to nikdy nedal, telefon mám za 12000,- ale to s tím nesouvisí, ano můžu si koupit levný foun z Chyny co zmákne to samé jako můj Samsung ale nebude mít na display sklo, bude vážit půl kila, baterka vydrží hodinu a na display nic neuvidím, u toho founu si se zvyšující cenou kupuji lepší kvalitu HW a provedení, Android je ve všech stejný a zdarma.. Jenže toto neplatí ve světě FBL jednotek kde je vlastně v každé stejný HW a smutné je že SW dělá cca 90% ceny... Navíc jsem člověk co třeba záchranu nepoužívá a zajímá mě pouze to jak to létá, nic víc nic míň, z tohoto důvodu jsem si dal strop ceny za další bezpádla co budu mít max 2500,- , za to si v klídku koupím xxxBar který udělá perfektní službu a funguje stejně jako ostatní xBary co stojí 5000,- tak proč dávat 5000,- když můžu dát 2500,- , toť otázka :wink: ... Já stejně vím že si Spirita koupím jen se musím nejdříve vyrovnat s tím že dám za něco více než je třeba když lepšího pilota to ze mě stejně neudělá :wink: ... Toť můj osobní názor a nikomu ho nenutím 8) , každý dělá tak jak uzná za vhodné.. Jo to HC3 na modelbazaru je moje :lol: ..

Jenze vyvinout ten soft je prave ta nejvetsi prace a dela ty nejvetsi rozdily mezi bezpadly.
Jasne ze si muzes dat strop treba dvacet korun, to je tvoje vec. Ale ver tomu, ze kdyby vyrobce tech vsech fububu baru mel neco vyvijet, tak to bude sakra drazsi. Neco ukrast je velmi jednoduche.

_________________
بتر كوتاتكو
UH-60 Blackhawk, Bell 206, Mi-8, Jeti DS-16


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
PříspěvekNapsal: stř 19.03.2014 10:30 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 1.5.2003
Příspěvky: 1292
Bydliště: Hrádek nad Nisou
Ja se priznam, ze nevim. :lol:
Od chvile co mam prvniho Spirita tak na zadny jiny nekoukam a tech starych, co jsem mel doma se snazim zbavit.
Jeste mi doma lezi cernej miniV-Bar ve 4kovy verzi.
Nikdo ho nechce, protoze si vsichni mysli, ze je to neco-Bar s nalepkou V-Baru a davat 900,- za up na 5,3 jen abych to prodal je mi proti srsti.
A vlastne mi ted doslo, ze to je cele blbost. Cinan kopiroval az pozdejsi verze, takze to, ze je to 4ka je vlastne zaruka originality :roll:

to Arcicorsa:
Myslim si, opravdu jen myslim, protoze na tohle nejsem odbornik, ze tady HW krivdis.
Spirit neni dalsi kopie.
Ale to musis posoudit sam, pokud se v tom vyznas.
Ja si to opravdu asi beru moc osobne. Kazdy at si leta s cim chce. :wink:
Dle mych zkusenosti si i bez zachrany Spiritem polepsis proti V-Baru.
Ale jako se vsim, co sedi jednomu, muze nakonec vadit druhemu.
Kdyz ho koupis a nebudes spokojen, vemu ho od Tebe, klidne za plnou cenu.
Budu jeste porizovat minimalne dva a zatim na to nespecham.
Rekneme tak do dvou, trech mesicu, pokud se neco nezmeni.

_________________
LA700, Logo 550SX, MiniProtos 4S, Gaui NX4, Ricco, miniHquad
Futaba, Spirit, iCharger


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
PříspěvekNapsal: stř 19.03.2014 10:33 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 6.1.2012
Příspěvky: 1443
Bydliště: Praha
habasek: Takze to bych musel ke Spiritovi poridit jeste Spektrackej prijimac.
Tak to radsi zustanu u Brainu, kam pichnu z boku dva satelity a neresim. :wink:
A usb kablik se najde vzdycky, ale kdyz zapomenu nekde Spiritacky mezisoulozitko, tak jsem nahranej... :wink:

Kdyz dam Spirita na platicko pro FBL jednotku, tak budou kabely osklive trcet nahoru.
Ted nevim presne, kolik je mista mezi platickem a kabinou, ale nebude to vypadat hezky. :mrgreen: (ja vim, to uz je krapatko uchylny)
A kdyz dam Spirita na bok, tak se nevejde pod kabinku. Mezi kabinkou a bocnici je maximalne pul centaku mista.
Kdyz uz jsem si dal takovou praci, aby nebyl videt jedinej kablik, kdyz nasadim kabinku, tak by me to trosku stvalo, mit ho na boku mimo kabinku.

_________________
SuperZoom 4D, Blade mCP X BL, SAB Goblin 500 @ Spirit
Spektrum DX8, PhoenixRC


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: stř 19.03.2014 10:36 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 13.1.2007
Příspěvky: 6319
Bydliště: Dubai, UAE
Hmm, nevsiml jsem si, ze by ti nekdo Spirita nutil. Litej Brain. Pokud jsi spokojen, je to jenom dobre. Vsechno je v poradku. Neni nutne vymyslet padesat duvodu proc se ti Spirit nehodi.

_________________
بتر كوتاتكو
UH-60 Blackhawk, Bell 206, Mi-8, Jeti DS-16


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
PříspěvekNapsal: stř 19.03.2014 10:40 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 6.1.2012
Příspěvky: 1443
Bydliště: Praha
pkotatko: To je jen par duvodu, co mi lezi v hlave. Jsem totiz solidne nakousnutej si Spirita poridit. :lol:
Znas to... Takovy to krouzeni mysi nad tlacitkem "Objednat". :lol:

_________________
SuperZoom 4D, Blade mCP X BL, SAB Goblin 500 @ Spirit
Spektrum DX8, PhoenixRC


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: stř 19.03.2014 10:40 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 25.3.2008
Příspěvky: 363
Bydliště: Plzeň, CZ
To kolaCZek: nemusel, můžeš létat na jeden satelit. Myslím že jakákoliv size heli neletí tak daleko aby to jeden satelit nezvládl (otestuj dosah Tx-Rx). Nevím zda existuje na satelity rozdvojka.
USB se strká nahoru na pozici SYS.

_________________
Spirit System Heli & Aero
JETI DS Duplex
http://www.habada.cz


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
PříspěvekNapsal: stř 19.03.2014 11:02 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 1.5.2003
Příspěvky: 1292
Bydliště: Hrádek nad Nisou
to kolaCZek:
To je ale opravdu vymysleni ptakovin. Ja Ti ho taky nenutim, ale tvrdit, ze by byly osklive kabely a proto ho nechci, to je fakt dost :D
Jinak na bok jsem myslel, na to plato, kam patri, ale prilepit treba na bok, nebo na hlavu. Nemusis ho lepit na bocnice.
Ta moje nabidka o odkupu plati pro kohokoli. Tedy pro prvni dve jednotky.
Poridte, odzkousejte, pokud nebudete spokojeni, ja budu urcite, tak ji odkoupim za plnou cenu. Samozrejme neposkozenou.
USB pouzivam jen k nahrani nove verze FW a zakladnimu nastaveni.
Na letisti jedine modrozub a aplikaci v mobilu.
Ten snad nezapomenes :wink:

_________________
LA700, Logo 550SX, MiniProtos 4S, Gaui NX4, Ricco, miniHquad
Futaba, Spirit, iCharger


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
PříspěvekNapsal: stř 19.03.2014 11:13 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 6.2.2011
Příspěvky: 1186
Bydliště: Šurany
Obrázky: 7
Tak pridam sa ku gratulacii a pevne verim ze Spirit pojde vyvojom a vylepseniami len dopredu.
Poviem to za seba takto: predtym ako som mal Spirita by som nikdy nepovedal ze chcem mat len jednen typ bezpadla vo vsetkych heli ale ano teraz by som nic ine nekupoval. Proste Spirit lieta ako si ho nastavis a presne to mi vyhovuje.
Momentalne mam v dvoch heli Spirita a v dalsej heli mam Brain a v dalsej mam FU-Bar. Chcel by som Brain a FU-BAR vymenit za Spirita ale kedze som kupoval 700vku tak nejako teraz nemam penizky na bezpadlo :cry: ale urcite do leta pribudne minimalne jeden Spirit.

Ohladom Braina a FU-BAR to poviem takto: Preco by som sa mal uspokojit so sexom s priemernou zenou ked mozem mat sex s vynimocnou zenou? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

_________________
T-Rex600E@Spirit T-Rex600N@Spirit T-Rex450@Spirit RaptorG4E720@Spirit Chase360@Spirit


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
PříspěvekNapsal: stř 19.03.2014 11:20 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 25.3.2008
Příspěvky: 363
Bydliště: Plzeň, CZ
IgorGSM píše:
... poviem takto: Preco by som sa mal uspokojit so sexom s priemernou zenou ked mozem mat sex s vynimocnou zenou? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:


:lol: :lol: :lol:

_________________
Spirit System Heli & Aero
JETI DS Duplex
http://www.habada.cz


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
PříspěvekNapsal: stř 19.03.2014 11:38 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 13.11.2008
Příspěvky: 7798
Bydliště: Benátecká Vrutice, ČR
Trochu OT. Sleduju tohle vlákno, dá se říct, od začátku a kdysi bylo uváděno, že by se Spirit měl dát použít i do plošníků. Právě z důvodu vynikající softwarové filtraci vibrací. Dokonce autor uváděl, že je žádoucí upevnění na drak na tvrdo. Je to pořád pravda? Nebo už to neplatí. V manuálu jsem bohužel nic takového nenašel. Jde mi o použití v 2,2m benzíňáku, což je "třasostroj".


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 1315 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 88  Další

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 8 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz