Reklama

 





Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 223 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 11, 12, 13, 14, 15
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Bezpádlo GT5
PříspěvekNapsal: stř 18.06.2014 7:41 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 21.7.2010
Příspěvky: 5482
Bydliště: Kamenice - Praha východ
Obrázky: 1
Blog: Zobrazit blog (2)
A co pak máš za rádio? Snad néé něco od spektrumu?

_________________
Logo 6003D, LAheli Sniper, LAheli Ricco, Futaba T8FGS FASST


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
 
 Předmět příspěvku: Re: Bezpádlo GT5
PříspěvekNapsal: stř 18.06.2014 21:12 
Nováček serveru
Nováček serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 22.6.2008
Příspěvky: 4
Bydliště: Plzeň
Ne Auroru 9


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Bezpádlo GT5
PříspěvekNapsal: čtv 19.06.2014 7:38 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 21.7.2010
Příspěvky: 5482
Bydliště: Kamenice - Praha východ
Obrázky: 1
Blog: Zobrazit blog (2)
Asi bych nadále rozšíroval pásmo necitlivosti okolo středu. Pokud to nepomáhá mrkni na servomonitor co to dělá. A v té základní obrazovce jak Ti ukazuje hodnotu povelů, máš tam všude nuly?

_________________
Logo 6003D, LAheli Sniper, LAheli Ricco, Futaba T8FGS FASST


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: Bezpádlo GT5
PříspěvekNapsal: čtv 19.06.2014 10:42 
Nováček serveru
Nováček serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 22.6.2008
Příspěvky: 4
Bydliště: Plzeň
Už jsem na maximu a pořád stejné. Na GT5 jsou citlivosti a samé nuly. Večer budu pokračovat :D

_________________
Blade 400, Raptor 60


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Bezpádlo GT5
PříspěvekNapsal: pon 06.04.2015 19:09 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 11.5.2013
Příspěvky: 150
Bydliště: Teplice
Obrázky: 29
Ahoj na HKčku 500 mám tyhle serva http://www.servodatabase.com/servo/feetech/fs4351m
jsou tam psané pulsy : 900 – 2100 us ale nic víc tak jsem nastavil středovou polohu na 1550
a pracovní nevím zatím tam mám jen 150 protože jsem se nikde nedočetl ani mocný google neví
jakou mám nastavit hodnotu na 150 asi nebudou mít požadovanou rychlost :-(
nevíte co s tím
není to na acro jen do makety na pohodu

_________________
T-rex 500 DFC
Habu 2,L-39 Black Horse,tucan


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: Bezpádlo GT5
PříspěvekNapsal: pon 06.04.2015 20:56 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 6.4.2015
Příspěvky: 6
Bydliště: Brno
Pořídil jsem si MINI TITAN E325S ARFTF s GT5.1 , můžete mi prosím poradit jak se nastavují dorazy na serva? Myslím principielně, ne v menu. provádí se to ve vysílači nebo gt5.1 ? příp postup. Díky


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: Bezpádlo GT5
PříspěvekNapsal: pon 06.04.2015 21:30 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 11.5.2013
Příspěvky: 150
Bydliště: Teplice
Obrázky: 29
Provádí se to v GTčku na vrtulce nejdřív jednu a potom druhou stranu aby jela co nejvíc na kraj a nenarazila.
na cyklice se nejdřív nastaví náběh listů a potom se nastavují dorazy aby se nikde nic neblokovalo a nenaráželo. vše v GT nic na vysílačce. Snad jsem to napsal dobře :-D

_________________
T-rex 500 DFC
Habu 2,L-39 Black Horse,tucan


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: Bezpádlo GT5
PříspěvekNapsal: pon 06.04.2015 21:45 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 6.4.2015
Příspěvky: 6
Bydliště: Brno
MisterJ píše:
Provádí se to v GTčku na vrtulce nejdřív jednu a potom druhou stranu aby jela co nejvíc na kraj a nenarazila.
na cyklice se nejdřív nastaví náběh listů a potom se nastavují dorazy aby se nikde nic neblokovalo a nenaráželo. vše v GT nic na vysílačce. Snad jsem to napsal dobře :-D

Takže na kniplu jedeš a na GT ubíráš? nebo se vrtas otáčí v ruce? jsem ve vrtulnicích amater.....


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: Bezpádlo GT5
PříspěvekNapsal: pon 06.04.2015 21:49 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 11.5.2013
Příspěvky: 150
Bydliště: Teplice
Obrázky: 29
přesně tak kniplem a na GT ubíráš, nejlepší by bylo kdyby si měl někoho kdo ti pomůže
já to nastavoval poprvé na raptoru 700 a k tomu jsou 2 videa sice v nemčině ale hodně mi to pomohlo :-)
vrtasem neotáčíš , otáčíš s ním jen aby si zjistil jestlli GT správně vyrovnává

_________________
T-rex 500 DFC
Habu 2,L-39 Black Horse,tucan


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: Bezpádlo GT5
PříspěvekNapsal: pon 06.04.2015 22:26 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 6.4.2015
Příspěvky: 6
Bydliště: Brno
MisterJ píše:
přesně tak kniplem a na GT ubíráš, nejlepší by bylo kdyby si měl někoho kdo ti pomůže
já to nastavoval poprvé na raptoru 700 a k tomu jsou 2 videa sice v nemčině ale hodně mi to pomohlo :-)
vrtasem neotáčíš , otáčíš s ním jen aby si zjistil jestlli GT správně vyrovnává

:D Zítra to zkusííím Dik


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: Bezpádlo GT5
PříspěvekNapsal: pon 22.06.2015 8:24 
Mecenáš serveru
Mecenáš serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 6.1.2012
Příspěvky: 464
Bydliště: Brno
Obrázky: 0
luck75 píše:
:D Zítra to zkusííím Dik


Kde s tím lítáš? Na tohohle Titana bych se chtěl podívat. Taky po něm pokukuju...

_________________
MzM
(šroubovák | kleště | měřák | pájka | drátky | vrtulníky(čky) | Xcoptery(ky) )


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: Bezpádlo GT5
PříspěvekNapsal: ned 03.04.2016 21:17 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 11.5.2013
Příspěvky: 150
Bydliště: Teplice
Obrázky: 29
Ahoj mám problém na T-rex 500 mi zadní vrtulka naráží při 100 procentech do obou stran a na GTčku nejde méně než 100 nastavit nevíte co s tím ?

_________________
T-rex 500 DFC
Habu 2,L-39 Black Horse,tucan


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: Bezpádlo GT5
PříspěvekNapsal: ned 03.04.2016 22:00 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 11.5.2013
Příspěvky: 150
Bydliště: Teplice
Obrázky: 29
Omlouvám se za hloupou otázku mohlo mě hned napadnout dát táhlo blíž ke středu serva :-D

_________________
T-rex 500 DFC
Habu 2,L-39 Black Horse,tucan


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 223 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 11, 12, 13, 14, 15

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: macekol a 4 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz