Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 12 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Rex 500 canopy na protose
PříspěvekNapsal: sob 22.12.2012 21:03 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 8.4.2010
Příspěvky: 302
Zdravím,nemá někdo zkušenosti s použitím rexácké kabinky na protose 500?Musí se to hodně upravovat nebo to jde bez úprav?Díky.

_________________
MSH Protos> T-rex 550E PRO> LOGO 500> T-rex 450 pro DFC> ALIGN T-rex 550 PRO DFC


Nahoru
 Profil  
 
 
 Předmět příspěvku: Re: Rex 500 canopy na protose
PříspěvekNapsal: sob 22.12.2012 21:16 
Helimaniacs Brno
Helimaniacs Brno
Uživatelský avatar

Registrován: 12.12.2010
Příspěvky: 4401
Bydliště: Brno
Obrázky: 8
Já s ní létám celou sezonu, pouze převrtané díry.
Použil jsem nebarvený polotovar z E-shopu.


Přílohy:
P1110080.JPG
P1110080.JPG [ 112 KiB | Zobrazeno 949 krát ]
Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: Rex 500 canopy na protose
PříspěvekNapsal: ned 23.12.2012 0:27 
Heliholics Ostrava
Heliholics Ostrava
Uživatelský avatar

Registrován: 15.12.2010
Příspěvky: 3227
Bydliště: Havířov-město zaslíbené
Obrázky: 45
Já ji mám na Protosovi také, stačilo převrtat dírky.Ale jestli to máš jen jako náhražku kvůli ceně, tak to chápu. Jinak já to používal proto, protože na Protos 500 používám baterie PULSE 5000mAh a to mi pod org kabinku od MSH nevleze. Z toho důvodu jsem volil kabinku z T500, nebo i TAROT 500. Viz obr. ...

gallery/image.php?album_id=154&image_id=2083&view=no_count

_________________
Compass 7HV, T-Rex 700E [img]http://alefnula.wz.cz/modely/rcmania/rcheliholics.png[/img]


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: Rex 500 canopy na protose
PříspěvekNapsal: ned 23.12.2012 2:45 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 19.10.2010
Příspěvky: 632
Bydliště: Třinec/Brno
Kolik máš letovku toho protose s těmi 5000mAh články?Není to torchu moc na takhle malou heli? Předpokládám že lítáš na 6ti článek :)


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: Rex 500 canopy na protose
PříspěvekNapsal: ned 23.12.2012 10:16 
Heliholics Ostrava
Heliholics Ostrava
Uživatelský avatar

Registrován: 15.12.2010
Příspěvky: 3227
Bydliště: Havířov-město zaslíbené
Obrázky: 45
kure87 píše:
Kolik máš letovku toho protose s těmi 5000mAh články?Není to torchu moc na takhle malou heli? Předpokládám že lítáš na 6ti článek :)



Vzhledem k tomu, že baterky mají za sebou nějakých 450 cyklů, tak jsem na nich lítal 5 minut. A dobíjel jsem něco kolem 2800-3500mAh. Doba by se dala v klidu ještě prodloužit, ale těch 5 min mi na let stačil.
Jsou to PULSE 6s 35C 5000mAh 22V
Ano , jsou poměrně težké,ale mi se s těžší heli lítá mnohem líp. Takže mi to nevadilo, naopak jsem to uvítal. Jen jsem vrtulkové servo posunul na samotný konec ocasní trubky, těsně před ploutev.

_________________
Compass 7HV, T-Rex 700E [img]http://alefnula.wz.cz/modely/rcmania/rcheliholics.png[/img]


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: Rex 500 canopy na protose
PříspěvekNapsal: stř 09.01.2013 1:00 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 28.8.2009
Příspěvky: 3309
Bydliště: Prešov, SK
paveld píše:
Já s ní létám celou sezonu, pouze převrtané díry.
Použil jsem nebarvený polotovar z E-shopu.

pozeram na to servo na konci chvostu...
Aka velkost to je, mini? /29gr/
Nemas problem s fungovanim chvostu? Zasekava dobre? Predsa len si podstatne zvysil hmotnost, ktoru musi chvost zaseknut na fleku.

_________________
T8FG - Tarot345PRO BeastX, Protos430 BeastX
http://kennymccormick.rajce.idnes.cz/


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Rex 500 canopy na protose
PříspěvekNapsal: stř 09.01.2013 1:13 
Heliholics Ostrava
Heliholics Ostrava
Uživatelský avatar

Registrován: 15.12.2010
Příspěvky: 3227
Bydliště: Havířov-město zaslíbené
Obrázky: 45
To Kenny Mc....
servo na ocase je klasické. Align DS 620 . Problém s vrtulkou nikdy nebyl. Vrtulka zastavovala a zarážela přesně tak, jak jsem potřeboval. To servo je v tom místě kvůli těžišti. I při používání baterií PULSE 5000mAh a servu na konci bylo těžiště v naprostém pořádku.

_________________
Compass 7HV, T-Rex 700E [img]http://alefnula.wz.cz/modely/rcmania/rcheliholics.png[/img]


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: Rex 500 canopy na protose
PříspěvekNapsal: stř 09.01.2013 1:17 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 28.8.2009
Příspěvky: 3309
Bydliště: Prešov, SK
...ano, to som pochopil, ze si nim vyvazil vrtulnik, dobry napad. :idea: Naco vozit mrtvu vahu a dovazovat olovom ked sa da takto.
Len mi napadlo ci to nevadi..

_________________
T8FG - Tarot345PRO BeastX, Protos430 BeastX
http://kennymccormick.rajce.idnes.cz/


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Rex 500 canopy na protose
PříspěvekNapsal: stř 09.01.2013 9:16 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 27.10.2007
Příspěvky: 2806
Bydliště: Český Těšín
śtejně umístěné servo jsem mněl na trex 500 v době kdy lipol nebyli tak dostupné a lítal jsem na 7s A123 :wink: Chodilo to absolutně bez problémů,

_________________
Chase360 SniperII LA 700 Agile 7,2 Rytmus Max
http://petrct.rajce.idnes.cz/
http://www.helitesin.cz/


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: Rex 500 canopy na protose
PříspěvekNapsal: stř 09.01.2013 11:23 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 8.1.2011
Příspěvky: 272
Obrázky: 1
osobne by som sa trosku bal pri pade.. pri pade na chovst dostane servo poriadne nazrat..

_________________
PRÔTOS


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: Rex 500 canopy na protose
PříspěvekNapsal: stř 09.01.2013 11:40 
Heliholics Ostrava
Heliholics Ostrava
Uživatelský avatar

Registrován: 15.12.2010
Příspěvky: 3227
Bydliště: Havířov-město zaslíbené
Obrázky: 45
[quote="fire"]osobne by som sa trosku bal pri pade.. pri pade na chovst dostane servo poriadne nazrat..[/quote



Z toho bych strach vůbec neměl. Jestli se má servo podělat, tak se podělá,ať je kdekoliv.

_________________
Compass 7HV, T-Rex 700E [img]http://alefnula.wz.cz/modely/rcmania/rcheliholics.png[/img]


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: Rex 500 canopy na protose
PříspěvekNapsal: stř 09.01.2013 11:44 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 27.10.2007
Příspěvky: 2806
Bydliště: Český Těšín
padnul jsem z tím mnohokrát, ale servo ani páka mi neodešlo ani jednou.

_________________
Chase360 SniperII LA 700 Agile 7,2 Rytmus Max
http://petrct.rajce.idnes.cz/
http://www.helitesin.cz/


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 12 ] 

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz