Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 72 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3, 4, 5  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: WLtoys V977
PříspěvekNapsal: stř 07.01.2015 21:37 
Celkem nový uživatel
Celkem nový uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 23.1.2014
Příspěvky: 62
Bydliště: Praha
Zdravím piloti.
Mam tento úžasný vrtulník, a bude fajn pokud tady budeme se bavit o všem co se jej tyká. Už mam na něm nalítáno několik akumulátoru, a mohu říct ze tento stroj nemá momentálně žádnou konkurence na trhu.
Přesedl jsem na něj po WLtoys V911, už se pomalu zvykám na to jak svižné lita.


Nahoru
 Profil  
 
 
 Předmět příspěvku: Re: WLtoys V977
PříspěvekNapsal: čtv 08.01.2015 17:26 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 2.8.2011
Příspěvky: 462
Bydliště: Černovice u Tábora
Obrázky: 2
A kde si ho koupil? Já ho časem taky plánuju na trénování. Nechce se mi mlátit s Rexíkem :wink:

_________________
Přístroj, který je pod proudem, vypadá stejně jako ten, který není, jen je jiný na dotek. :D


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: WLtoys V977
PříspěvekNapsal: čtv 08.01.2015 17:29 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 23.3.2011
Příspěvky: 1888
Bydliště: www.LMKTrinec.cz
Blog: Zobrazit blog (1)
to: Wirda tady ho máš za levný peníz :mrgreen:
http://www.banggood.com/buy/V977.html
Já ho nemám, jen jsem ti to našel :mrgreen: celní hrozba tam nehrozí :mrgreen:

_________________
AGILE 7,2/ AGILE 5.5/ PROTOS-500/ T-REX 500PRO-Sportline/ RJX X-TRON 500/ Hotwing 1200/ FPV QAV 210/


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: WLtoys V977
PříspěvekNapsal: čtv 08.01.2015 17:35 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 2.8.2011
Příspěvky: 462
Bydliště: Černovice u Tábora
Obrázky: 2
Jak to? Že nehrozí. Je to kolem 100 Eček

_________________
Přístroj, který je pod proudem, vypadá stejně jako ten, který není, jen je jiný na dotek. :D


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: WLtoys V977
PříspěvekNapsal: čtv 08.01.2015 18:16 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 23.3.2011
Příspěvky: 1888
Bydliště: www.LMKTrinec.cz
Blog: Zobrazit blog (1)
Možná jsem uvedl zavádějíci info, vše z venku mi objednává syn a zatím mi všechno z banggood.com dorazilo v pohodě, zatím nejdražší balík jsem mněl za cca 1500,-

_________________
AGILE 7,2/ AGILE 5.5/ PROTOS-500/ T-REX 500PRO-Sportline/ RJX X-TRON 500/ Hotwing 1200/ FPV QAV 210/


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: WLtoys V977
PříspěvekNapsal: čtv 08.01.2015 18:36 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 28.4.2011
Příspěvky: 7262
Bydliště: ČR
Obrázky: 7
Bez proclení to asi projde ztěží. Ale bude se platit jen DPH a "výpalné", clo nikoliv.

_________________
Člověk je tak složitá bytost, že o tom lidstvo nemá ponětí.


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: WLtoys V977
PříspěvekNapsal: čtv 08.01.2015 18:48 
Celkem nový uživatel
Celkem nový uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 23.1.2014
Příspěvky: 62
Bydliště: Praha
Já ho mam pravé z banggod, DPH jsem ne platil, objednával 14.12, a dostal 30.12. Také jsem k němu objednal hromádku náhradních dílu který už dorazily, jen ještě čekám na baterku. Za dobu co s tím lítám mam zlomeno několik ocasních vrtulek(jako náhradní jsem objednal několik od Walkera Mini CP, ti se jen tak ne lamou), listy který drží baterku, ale chci říct ze tento vrtulník Vám hodné odpustí. Chci do něj dat motor Bolt, jelikož je dost šetrný, já stejné zatím 3D ne lítám, tak bychom chtěl jej zkusit, podle slov známého který s nim lita, ten dokaze byt ve vzduchu kolem 10 minut.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: WLtoys V977
PříspěvekNapsal: pát 09.01.2015 13:35 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 28.1.2009
Příspěvky: 541
Bydliště: okr. Blansko
Obrázky: 0
Létáte někdo V977 s vysílačem walkera se softem http://www.deviationtx.com/
Kdybych měl někoho na diskutování :) , tak bych se do toho pustil.
Zatím mám DEVO8 + V911, V912 a taky něco s DSM2 - vše nastaveno na DEVO8

_________________
Pepa * Flash, SU-29, SLIM, ION ( FX 32, TARANIS 9E, +multimodul deviations a několik hraček )


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: WLtoys V977
PříspěvekNapsal: pát 09.01.2015 16:14 
Celkem nový uživatel
Celkem nový uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 23.1.2014
Příspěvky: 62
Bydliště: Praha
HLA píše:
Létáte někdo V977 s vysílačem walkera se softem http://www.deviationtx.com/
Kdybych měl někoho na diskutování :) , tak bych se do toho pustil.
Zatím mám DEVO8 + V911, V912 a taky něco s DSM2 - vše nastaveno na DEVO8

Mam v planu koupit 7E, nebo 10. Ale zatím nejsou na to prostředky. Pořad ne mam vybráno mezi nemá, víc se skloňuji k 10, ale 7E se mne nějak libí a kolik krať si říkám ze s vrtulnikama dal než na 70-100 metru lítat ne budu a ona je tak akorát na takové lítaní. Na letadla jinak mam Turnigy 9XR, a bude zbytečné mít dva dospělých vysílače. Dnes se mne podařilo zlomit ucho linku který jde od gripsu.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: WLtoys V977
PříspěvekNapsal: sob 10.01.2015 16:18 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 28.1.2009
Příspěvky: 541
Bydliště: okr. Blansko
Obrázky: 0
Citace:
Mam v planu koupit 7E, nebo 10.

Taky jsem sháněl DEVO 10, ale pak jsem na modelbazaru narazil na DEVO 8s za pěknou cenu, přikoupil jsem si 2 VF moduly a tak mám vysílaš s protokolem WALKERA, DSMX, FLYSKY, HISKY ...
Tady je seznam, co s tím jde všechno ovládat.
https://docs.google.com/spreadsheet/ccc?key=0Any72n5Y9u-kdGFDeXhBY0I0ek1raTdEN21VTlBzTkE&usp=sharing#gid=0
Teď zkouším nastavit tu malou mršku: CX-10 kvadrocoptérku - někdy to prostě nenastavíš hned, a musíš trochu bádat po netu.
Přeprogramovaný vysílač se chová jako "fleška", připojíš ho USB kabelem k PC a nahraješ si tam konfigurační soubor, jak pro model, tak protokol.
Zrovna V977 má jiný protokol přenosu a tak tam tu konfiguraci jednoduše nahraješ.
Ovládat i tyto hračky standardním vysílačem je úplně o něčem jiném - prostě je to radost, navíc si můžeš pohrát s mixy, výchylkami atd ...
Já to létání doma s malinkýma modýlkama beru jako takovou svoji úroveň modelaření přes zimu.

_________________
Pepa * Flash, SU-29, SLIM, ION ( FX 32, TARANIS 9E, +multimodul deviations a několik hraček )


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: WLtoys V977
PříspěvekNapsal: sob 10.01.2015 16:31 
Celkem nový uživatel
Celkem nový uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 23.1.2014
Příspěvky: 62
Bydliště: Praha
To mas naprosto pravdu. K tomu je potřeba nainstalovat do vysílače modul http://www.banggood.com/ru/DEVO-Transmitter-Tuner-Modified-for-FBL80-FBL100-WLtoys-V922-p-89812.html, bud tam dat modul z vysílače který se prodává s vrtulníkem, já zvolím spis tu druhou variantu.

Update 17.01.2015
Za ten čas co mam tento vrtulník, dá se říct ze jsem na něm zlomil skoro vše, ze ještě mam nějaký náhradní díly. Včera se mne povedlo spadnout na asfalt z výšky čtverého patra, paď mne stal hodné... V minusu ocasní motorek, místo něj sem namontoval motorek od starého WLtoys S929. Také zkřiveny hlavni hřídel(to už druhy), ale jeho narovnat jsem ne dokázal, proste mne to ne jde. Tak jsem musel do rckingu, koupil jsem karbonový od Walkera Genius CP, který bylo potřeba v horní častí zkrátit o 1.5 milimetru.
Před par dni, místo konektoru se kterýma se prodával, byly namontované JST, co pro mne znamená ze teď mužů na něm lítat s baterkami od kvadkopteru WLtoys V929.
Tak po tom včerejším pádu, a tom jak jsem musel sháněl hlavni hřídel objednal náhradních dílu trochu víc. Nejhorší je to ze se zlomí vždy to co pravé nemam.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: WLtoys V977
PříspěvekNapsal: čtv 05.02.2015 8:24 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 22.1.2010
Příspěvky: 794
Bydliště: Praha 4
Zdravím pánové. Tak jsem si toho chrousta taky pořídil. Zatím jsem odvisel jednu baterku v ložnici a odstranil jednu závadu. Někde se o ní na nějakém fóru někdo zmiňoval a já ji měl taky.
Někde kolem 50% plynu začne vrtulník vibrovat a vydávat podivný hluk. Ale s přidáváním plynu to těsně před vzletem přestane a létá normálně. Neřešil jsem to a hopkoval. Až jsem ve vysokých otáčkách seknul do peřiny (přistávání na peřinu není moc bezpečné, po dosednutí se boří a převrací).
Uletělo mi to velké ozubené kolo rotoru. Když jsem ho s baterkou našel a po boji nasadil, bylo po vibracích. Mé vysvětlení je následující. To kolo slouží také jako doraz svislého pohybu osy rotoru. Bez něj se osa pohybuje vzhůru volně (v ložiskách nedrží) a rotor visí jen na táhlech a cyklice.
Pokud je to velké kolo nasunuté málo a zůstane osová vůle řádu milimetr a víc, pak při roztáčení rotoru při nějakých otáčkách a úhlu náběhu překročí vztlak váhu rotoru, rotor se zvedne, posune vzhůru, ale táhla a cyklika zůstanou. Tím se sníží úhel náběhu a vztlak a rotor zase spadne.
A tak se to plácá sem tam, dokud není vztlak tak velký, že rotor zůstane bezpečně v horní poloze.
To kolo není nijak jištěné, drží jen třením. Slouží ta asi jako pojistka pro případ prudkého zastavení rotoru.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: WLtoys V977
PříspěvekNapsal: čtv 05.02.2015 15:15 
Celkem nový uživatel
Celkem nový uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 23.1.2014
Příspěvky: 62
Bydliště: Praha
To jak to popisuješ, je zkratka spatné. Ta vibrace ve většině případu je kvůli rozbalancovaní. A to kolo musí tam byt nasazené na doraz, pokud tomu ne bude tak, dojde k zmenšeni uhlu list a vrtulník bude pomalý. Kolo ničím není jištěné proto ze jak dojde k nějakému nárazu, jen se protočí, a tím komukoliv hodné ušetři. Mne se stalo ze venku jsem narazil do stromu, tak mne uletěla, a s ni uletělo ložisko, tak to bulo zklamaní. Jak jsem na její místo dal náhradní, tak ta už se skoro na tom hřídeli ne protáčí, občas to sežere zuby, občas praskne link. Už se mne hodné věci na něm pokazilo, ze jsem ještě objednal nějaký náhradní díly.
Musím se také po hloubit: ne mam rad ten konektor Losi z kterým se prodává vrtulník, tak jsem to nahradil JST, předělal jsem také nabíječku. A včera Konečné jsem udělal konektor pro nabíjeni od 2 do 4 baterek v režimu balancovaní na IMAXu, stačí jen přehodit pin.


Přílohy:
2015-02-05 15.09.37.jpg
2015-02-05 15.09.37.jpg [ 66.89 KiB | Zobrazeno 3453 krát ]
Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: WLtoys V977
PříspěvekNapsal: pon 09.02.2015 18:41 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel

Registrován: 7.5.2014
Příspěvky: 102
Ahoj, mám doma taky tento vrťas, je to celkem živá potvůrka, hlavně na 3D stabilizaci. Je to první 6ch tak jsem se nechtěl učit na něčěm velkém. Zatím visím a občas nějaké to kolečko zvládnu, na pády je hodně odolná, mám za sebou cca 70 baterek a měnil jsem jen servo, kde se oškubaly převody. Většinou padám do sněhu, tak se nic nestane :lol:


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: WLtoys V977
PříspěvekNapsal: pon 09.02.2015 20:51 
Celkem nový uživatel
Celkem nový uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 23.1.2014
Příspěvky: 62
Bydliště: Praha
Nazdar. Pády do sněhu mají spatný vliv na vrtulník, pokud nějaká vlhkost popadává na řidiči jednotku. V některých případech dohází k tomu ze za letu vrtulník stárci signál, mne se to stalo.


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 72 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3, 4, 5  Další

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz