Reklama

 





Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 65 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Walkera HM V450D01?
PříspěvekNapsal: ned 14.08.2011 22:18 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 1.6.2011
Příspěvky: 701
Bydliště: Golčův Jeníkov
Aha, tak to možná bude důvod, proč na zahraničních serverech na ty Walkery tak nenadávají.. Asi jim tam procházejí reklamace, neni to tam, jak v čechách :)


Nahoru
 Profil  
 
 
 Předmět příspěvku: Re: Walkera HM V450D01?
PříspěvekNapsal: úte 16.08.2011 19:36 
Nováček serveru
Nováček serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 26.7.2011
Příspěvky: 25
Bydliště: Brno - Šlapanice
zdravím, mám Walkeru V400D02, po vybalení se ihned chovala normálně, jen mi vadila, že s křížem byla dosti nervozní. Navíc jsem se po asi 5 letu při přistání leknul bažanta v trávě a bylo po srandě - jeno servo. Ale i tak je to paráda, což zatím s TRexem 250 bohužel nemohu srovnávat, snad to ale taky časem půjde. 8O

_________________
Nine Eagles V3, T-Rex 250, T-Rex 450 Sport, T-REX 450 PRO, MCPX 2. DX6i,


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: Walkera HM V450D01?
PříspěvekNapsal: úte 16.08.2011 19:54 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 1.6.2011
Příspěvky: 701
Bydliště: Golčův Jeníkov
To: terra
A co ten T rex 250?? Jakej je ?? Já jsem o něm přemýšlel.. Je to těžší na ovládání než ta walkera ?? Zdá se mi to totiž trochu divné, oba jsou 6ch :)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Walkera HM V450D01?
PříspěvekNapsal: úte 16.08.2011 20:54 
Nováček serveru
Nováček serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 26.7.2011
Příspěvky: 25
Bydliště: Brno - Šlapanice
walkeru jsem dostal v podstatě připravenou, ale na 250 je stále co nastavovat či učit se seřizovat, někdy je to až trochu bez konce :roll:

_________________
Nine Eagles V3, T-Rex 250, T-Rex 450 Sport, T-REX 450 PRO, MCPX 2. DX6i,


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: <a href=
PříspěvekNapsal: úte 16.08.2011 21:03 
Moderátor serveru
Moderátor serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 4.5.2003
Příspěvky: 10012
Bydliště: Břeclav
corona píše:
prasule píše:
...Nebo snad Walkera jako vyrobce dodava nekvalitni vyrobek? Po takove zkusenosti o Walkere zacinam dost pochybovat...
Ma nekdo podobne postrehy, nebo jsem POUZE dvojnasobna vyjimka?
Prasule

Walkera je výrobce vzhledově atraktivních hraček, vhodných jako občas vrčící dekorace do dětskýho pokoje.


Já tomu říkám divadelní rekvizity. Vypadá to jako živé, ale nežije to.

Stejný případ jako čínské vrtáky, šroubováky a podobně. Na jeviště dobré, do dílny? Ani náhodou.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Walkera HM V450D01?
PříspěvekNapsal: úte 16.08.2011 21:10 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 23.3.2011
Příspěvky: 1881
Bydliště: www.LMKTrinec.cz
Blog: Zobrazit blog (1)
Nechci se zastávat Walkery,bo jsem s ní mně taky problémy a nejhorší je že si občas udělá něco po svém a buď se to musí nějak ustát a nebo položit,ale na druhou stranu jsem se na ni aspoň naučil viset a lehce poletovat.Teď mám mCP X a je to paráda :-)

_________________
AGILE 7,2/ AGILE 5.5/ PROTOS-500/ T-REX 500PRO-Sportline/ RJX X-TRON 500/ Hotwing 1200/ FPV QAV 210/


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Walkera HM V450D01?
PříspěvekNapsal: čtv 06.10.2011 1:06 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 13.8.2011
Příspěvky: 2
i30 píše:
No konečne jeden reálny užívateľ V450-tky - žiaľ s mizerným výsledkom. S V200D02 si tiež už celkom polietam, uvažoval som o tomto stroji ( V450 ) ale toto je výstraha. Dík Prasule, ale kúpiť hneď dva kusy to si celkom odvážny. Koľko ťa to vyšlo a kde si to kupoval ? - máš možnosť reklamácie ? - ja som reklamoval servá na helipal.com a prišli grátis, samozrejme asi o dva týždne ... Že by sa to predsa len smerovalo na toho T-rexa ? :?:



Tak ta prvni V450-ka me prisla na 11.500Kc v jednom internetovem obchode a druhy jsem zakoupil (pouze model bez vysilace) od jednoho "vrtulnikare". Ten mi ho jeste v originalni krabici nepouzity odprodal za 6.000Kc a vysilac se zvysenym vykonem si ponechal pro letani s modely Hiko a Creata.
Moznost reklamace tu je - pouze modelu z E-schopu. Ten druhy uz reklamovat nepujde (byl take urcen na ND).

Moje vize modelu V450-ky pred koupi byla asi takova:
1. V450-ka je masivni, bez padel, karbonove listy... tam se nema co rozbit!
2. "Celkem" za slusnou cenu
3. Nahradnich dilu bude na Walkery habadej

Po prvni havarii, kterou jsem nezpusobil (pristani s rotujicim ocasem v dusledku prasknuti remene za letu), jsem zjistil nasledujici:

Suma sumarum:
1. Z kabonoveho listu vylezl drat.
2. Ohnuta hridel hlavniho rotoru
3. Ohnuta hridelka zadniho rotoru
4. Vsechny tri serva na odpis
5. Tahlo nastavujici sklon listu odletelo neznamo kam
6. Ohnuta zadni ocasni trubla (diky tomu ustrelenemu tahlu)
7. Hnaci ozubene KO
8. Zadni listy "ohlomejzdane", vymena neni nutna, vyvazeni ale ano
9. + ten praskly remen, co se za letu roztrhnul

A nahradni dily nikde k sehnani!
Jak vidis, z vrtase zbyl jen karbonovy ram, z casti cyklika, elektronika s motorkem a kupodivu i kabinka.
Muj dalsi vrtulnik, pokud si po takove zkusenosti nejaky koupim, nebude rozhodne Walkera. T-Rex mi prijde jako dobra volba.

Timto chci upozornit vsechny potencionalni zajemce o model Walkera V450D01, aby svuj postoj dobre zvazili, nebot me necele dve letove hodiny DVEMA vrtulniky tohoto typu staly necelych 20.000Kc.

Pokud jste se presto rozhodli tohoto roztomileho "drobecka" zakoupit, mohu Vam na neho poskytnout utechu ve forme dvou krabic nahradnich dilu.


Smutny pilot Prasule


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Walkera HM V450D01?
PříspěvekNapsal: sob 25.05.2013 17:35 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 22.3.2007
Příspěvky: 192
Zdravím ve spolek,
připojím se do tohoto tématu, protože se jedná skoro o totožné modely(co se elektroniky týče)
Měl bych dotaz na model F450 od Walkery.
Mám k němu pořízený Optic 6 a po zapojení a spárování serva reagují jak mají, ale samovolně v nepravitelných intervalech pocukává motor. Po spárování chvíli nic a pak začne a nepodařilo se mi to zastavit. Neroztočí se, jen pocukává. cuk, cuk..........cuk........cuk, cuk cuk cuk.......cuk.
Zkoušel jsem už měnit regl, problém stejý, měnil jsem i motor, problém stejný, zkoušel jsem i jinou RC soupravu, stejný.
Nevím, zda by to mohlo být v nastavení vysílače, protože jsem v tomto začátečník, ale vysílač jsem nastavil do režimu HELI a víc jsem nenastavoval.

Budu vděčný za každou radu ;-)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Walkera HM V450D01?
PříspěvekNapsal: ned 26.05.2013 10:29 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 22.3.2007
Příspěvky: 192
Tak zjištěno, že se jednaá si o nastavení vysílače, protože po zapojení jiné RC soupravy nastavené na HEli, tak normálně reaguje.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Walkera HM V450D01?
PříspěvekNapsal: ned 26.05.2013 11:39 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 1.6.2011
Příspěvky: 701
Bydliště: Golčův Jeníkov
Kolik procent máš nastaveno u Throtle hold?? Nemáš tamnastavenou nějakou hranici, která jemně pocukává motorem, zkusdát 0%..

Neříkám, že to pomůže jen mě to napadlo..


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Walkera HM V450D01?
PříspěvekNapsal: ned 26.05.2013 13:46 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 22.3.2007
Příspěvky: 192
EvzEn píše:
Kolik procent máš nastaveno u Throtle hold?? Nemáš tamnastavenou nějakou hranici, která jemně pocukává motorem, zkusdát 0%..

Neříkám, že to pomůže jen mě to napadlo..


S holdem jsem laboroval a pořád stejný :?


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Walkera HM V450D01?
PříspěvekNapsal: ned 26.05.2013 14:01 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 1.6.2011
Příspěvky: 701
Bydliště: Golčův Jeníkov
Zkus zkalibrovat plyn, pokud to ještě jde.. Projed si mixy,jestli někde něco nemáš,jinak nevím :) Třebaje v řiti ESC


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Walkera HM V450D01?
PříspěvekNapsal: ned 26.05.2013 14:03 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 22.3.2007
Příspěvky: 192
EvzEn píše:
Zkus zkalibrovat plyn, pokud to ještě jde.. Projed si mixy,jestli někde něco nemáš,jinak nevím :) Třebaje v řiti ESC

regl ne, protože po připojení RCčka co má známý to šlo v pohodě


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Walkera HM V450D01?
PříspěvekNapsal: čtv 30.05.2013 8:49 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 22.3.2007
Příspěvky: 192
tak problém vyřešen.
Jednalo se o to, že konkrétně regl od F450 nebyl schopný komunikovat s Optima 6.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Walkera HM V450D01?
PříspěvekNapsal: čtv 30.05.2013 17:27 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 22.3.2007
Příspěvky: 192
Tak se opět vracím s dotazem ;-)
Vrťas zprovozněn, už se točí, vše reaguje, ale s tím točením to přehání :(
Mám nastavené plynulé přidávání plynu a když začnu přidávat, tak ok, ale jakmile se dostanu cca do půlky trasy plynu a vrťas by se měl odlepit, tak stačí lehle zavadit o směrovku a vrtulník se roztočí kolem své osy. Zkoušel jsem potlačit gyro, nastavit vyšší či nižší intenzitu gyra a stále stejný problém.
Když chytnu vrťas do ruky, tak při otáčení kolem své osy gyro reaguje a servo se hýbe, ale pro let nepoužitelné :roll:


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 65 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz