Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 4 ] 
Autor Zpráva
PříspěvekNapsal: úte 16.01.2007 13:46 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 29.6.2005
Příspěvky: 969
Bydliště: Česká Ves
Obrázky: 0
Zdravím všechny
Můj děda vlastní Easycoptera a četl teď někde v časopise o Easycopterovi expert V2. Zalíbila se mu kapotáž z té V2-ky.
Dotaz tedy zní, jestli je možné koupit a předělat kopotáž z V2 na Easyho "1"?

Dík za názory.

PS: Já mu tvrdím, že to asi nejde, tak jsem zvědav, co vy ostatní na to.

_________________
http://www.miki-rcletani.wbs.cz/
http://marekrc.rajce.idnes.cz/


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 
PříspěvekNapsal: úte 16.01.2007 15:30 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 18.7.2004
Příspěvky: 3546
Bydliště: kousek od Hradec Králové
Miki píše:
Zdravím všechny
Můj děda vlastní Easycoptera a četl teď někde v časopise o Easycopterovi expert V2. Zalíbila se mu kapotáž z té V2-ky.
Dotaz tedy zní, jestli je možné koupit a předělat kopotáž z V2 na Easyho "1"?

Dík za názory.

PS: Já mu tvrdím, že to asi nejde, tak jsem zvědav, co vy ostatní na to.


Mám pocit že v posledním RCRevue o tom psali že ano, prodává se snad i 'konverzní sada' z V1 na V2. Ale upozorni dědu, že ta V2 vypadá líp jen na obrázku - aspoň co se mě týče. Po tom co jsem si mohl tu kapotáž prohlédnout osobně se mi začala víc líbit V1...


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte 16.01.2007 17:19 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 8.8.2006
Příspěvky: 928
Záleží na vkusu každého soudruha :lol:


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv 18.01.2007 14:53 
Nováček serveru
Nováček serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 29.12.2006
Příspěvky: 3
Přestavba je možná bez větších problémů. O sadě na přestavbu jsem taky slyšel ale stačí koupit přední a zadní část kapotáže, komplet podvozek ( i s konstrukcí ) a přeházet to. Investice do 600 kč. Já mám V2 a přiznám se že jsem přemýšlel o přestavbě na V1, protože je podle mě víc modelovější.
Z jiného soudku, chtěj jsem se zeptat jestli jste někdo dělal nějaké úpravy na V2 (baterie, stabilizační tyč, osvětlení...). Něco jsem se dočetl v RC Revue
ale nic moc. Takže jestli máte někdo něco vyzkoušeného napište... :!:


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 4 ] 

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz