Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 3 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Vario, výškoměr k Radiolinku.
PříspěvekNapsal: čtv 13.06.2024 16:42 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 21.4.2024
Příspěvky: 2
Bydliště: Plzeňsko
Zdravím vespolek.
Sice již lítám asi 3 roky, ale stejně se počítám stále mezi začátečníky. A co se týká létání mám velikou podporu a rádce co se týká většiny okolo toho, na severním plzeňsku. Ale elektronika není můj kamarád. Mám radiolink AT10II.
OTÁZKA : Jaký doplněk přidat abych mohl sledovat při létání výšku ? Našel jsem že Radiolink je "uzavřený", ale na YouTubu jsem viděl video(složité) kde používá věci od Radiolinku s vysílačem Radiomaster TX16S. Poradil by mě prosím někdo ? Děkuji


Nahoru
 Profil  
 
 
 Předmět příspěvku: Re: Vario, výškoměr k Radiolinku.
PříspěvekNapsal: čtv 13.06.2024 19:08 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel

Registrován: 14.3.2013
Příspěvky: 122
Bydliště: Chrudim ČR
Ahoj.
Tady na tom odkazu je něco k telemetrii AT9 a AT10. Osobně se v Radiolinku a jeho telemetrii neorientuju, ale tohle mi vyskočilo ve vyhledávači hned na prvním místě. Jako odrazový bod by to mohlo pomoci.

Telemetrie

Při použití telemetrického přijímače (R12DS, R9DS) je na displeji vysílače zobrazováno napájecí napětí přijímače a síla signálu (s nastavitelnou prahovou úrovní pro výstražnou signalizaci). Po připojení telemetrického modulu PRM-01 je měřeno a zobrazováno také napětí pohonného akumulátoru (1–6S LiPo).

☼☼ Kompatibilní přijímače: ☼☼

telemetrické s plným dosahem: R9DS, R12DS,
netelemetrické s plným dosahem: R12DSM Mini,
netelemetrické s omezeným dosahem: R6DS, R6DSM Mini,
☼☼ ☼☼ ☼☼ ☼☼ ☼☼ ☼☼ ☼☼ ☼☼ ☼☼ ☼☼ ☼☼ ☼☼ ☼☼ ☼☼


https://radiolink.com.cn/doce/product-detail-110.html

_________________
Pokud něco nefunguje, tak je čas přečíst si návod k obsluze ...


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Vario, výškoměr k Radiolinku.
PříspěvekNapsal: pát 14.06.2024 21:29 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 21.4.2024
Příspěvky: 2
Bydliště: Plzeňsko
Ahoj
Díky za odpověď. Ten telemodul PRM 1 mám, ale podle popisu na něho nejde připojit minipix a ani nevím jestli by stačilo koupit PRM 3 a ten MINIPIX. Ale na You Tubu to fungovalo s Radiomasterem.

https://radiolink.com.cn/doce/product-detail-134.html


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 3 ] 

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz