|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 2 ] |
|
Autor |
Zpráva |
Hustopeklor
|
Napsal: pon 14.10.2024 12:33 |
|
Nováček serveru
|
|
|
Ahoj. Mám Tinihawk II RTF kit. Dále mám origo koupený FC na něj (delší příběh a nuda). Každopádně, když jsem přemontoval vše na nový FC, ukázalo se, že neletí, protože každý druhý motor se točí naopak (mimojiné). Koukl jsem do Beta Configuratoru, chtěl jsem přehodit směr, ale firmware to umožňuje až od verze 5.3.
Flashnul jsem ho, ale když použiju správný target MatekF411RX a poslední verzi, tak nejedou ani gyra a akcelerometry, když jsem zkoušel starší verzre na tento a nebo i další targety pro stejný čip, na hodně z nich jedou třeba gyra, accelerometr, motory atd. ale na žádném se mi nepodařilo spárovat ovladač.
Když jsem koukal na druhý FC co mám, tak tam je firmware z roku 2019, ten už betflight nenabízí.
1) Je normální, že se v průběhu času změní tolik věcí, že při nahrání nového firmware je deska v podstatě mrtvá? 2) Lze překopírovat komplet firmware z jednoho FC do druhého? 3) Lze stáhnout tak staré verze firmware?
Díky
|
|
Nahoru |
|
|
|
|
|
dudaj
|
Napsal: pon 14.10.2024 17:56 |
|
Platící zákazník RCManie
|
|
Registrován: 22.7.2012 Příspěvky: 4603 Bydliště: Zvole u Prahy Obrázky: 0
|
Zkus Cleanflight. Obsahuje starší desky.
|
|
Nahoru |
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 2 ] |
|