Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 6 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Sytičová klapka GP 123
PříspěvekNapsal: pát 09.03.2018 15:43 
Nováček serveru
Nováček serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 12.8.2016
Příspěvky: 7
Bydliště: Jihlava
Chlapi , kdo s tímhle lítáte , jaké jsou zkušenosti , používat v původním složení , tedy rohatka , kterou zajišťuje plyn. páka , nebo odstranit rohatku ? Vychází mi to teď tak , že přidat pyn, protože při staženém nedám - tedy nezajistím sytič , zatáhnout sytič a ubrat na 1/3 plynu abych zajistil sytičovou klapku. Odjistím krátkým přidáním plynu. Díky za zkušenosti.

_________________
S-Bach 300 ,2,75,DLE 111 , S-Bach 342 RC Pilot 2,7,GP123, PA Extra, Edge a Extra RC Fact.


Nahoru
 Profil  
 
 
 Předmět příspěvku: Re: Sytičová klapka GP 123
PříspěvekNapsal: pát 09.03.2018 19:14 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 13.11.2008
Příspěvky: 9423
Bydliště: Benátecká Vrutice, ČR
To zajišťování sytiče pákou plynu je na více motorech a kdysi jsem to taky řešil. Projdi si tohle vlákno: http://www.rcmania.cz/viewtopic.php?f=8&t=63888&hilit=+roto
Já jsem nakonec udělal odpružené táho plynu.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Sytičová klapka GP 123
PříspěvekNapsal: sob 10.03.2018 12:00 
Nováček serveru
Nováček serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 12.8.2016
Příspěvky: 7
Bydliště: Jihlava
díky za odpověď , tak to vidím servo na sytič...

_________________
S-Bach 300 ,2,75,DLE 111 , S-Bach 342 RC Pilot 2,7,GP123, PA Extra, Edge a Extra RC Fact.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Sytičová klapka GP 123
PříspěvekNapsal: úte 13.03.2018 20:12 
Mazák
Mazák

Registrován: 15.3.2014
Příspěvky: 1115
Bydliště: Třebíč
Obrázky: 0
Ale je známo, že další servo, další možný problém. Nejlepší je sytič řešený táhlem/ mechanicky.


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: Sytičová klapka GP 123
PříspěvekNapsal: úte 13.03.2018 21:20 
Nováček serveru
Nováček serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 12.8.2016
Příspěvky: 7
Bydliště: Jihlava
Díky , mám uz v tom tedy 9 problémů , tak jich bude 10 :D

_________________
S-Bach 300 ,2,75,DLE 111 , S-Bach 342 RC Pilot 2,7,GP123, PA Extra, Edge a Extra RC Fact.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Sytičová klapka GP 123
PříspěvekNapsal: úte 13.03.2018 23:23 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 13.11.2008
Příspěvky: 9423
Bydliště: Benátecká Vrutice, ČR
To servo na sytiči ti ale ten problém s pootevřením klapky plynu nevyřeší. Musel by si "vybrakovat" ten mechanizmus zajištění sytiče a hlavní klapky. Já jsem ale s tím automatickým sytičem na ROTO 35 Vi naprosto spokojený. Zamáčknu sytič, a když při protáčení "slíbí", jenom trošku přidám plyn a sytič se automaticky vypne a můžu startovat. Když stihneš ten plyn přidat hned při tom "slíbení", motor se rovnou rozeběhne.


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 6 ] 

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz