Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 462 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 26, 27, 28, 29, 30, 31  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Loop VA-models
PříspěvekNapsal: ned 28.12.2014 1:57 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 20.5.2009
Příspěvky: 111
Bydliště: Praha 6
přečetl jsem si to po sobě dvakrát a nevidím že bych něco zpochybňoval. CO zpochybňuji? Ptal jsem se proč se tam ten regl nehodí a jaký motor je asi lepší.


Nahoru
 Profil  
 
 
 Předmět příspěvku: Re: Loop VA-models
PříspěvekNapsal: ned 28.12.2014 21:00 
Mazák
Mazák

Registrován: 23.2.2012
Příspěvky: 623
Bydliště: Hradec nad Moravicí
Bral bych ten , co jsi vybral ty ( tehdá :D nebyl skladem ) , je to údajně povedenější řada , než NTM , má pár otáček navíc , já jsem ale s NTM naprosto spokojen , visí to sice až tak na 80% , ale visí :D Kolmý let není rozhodně problém , švihá to hodně rychle :D Jako pak to jde takhle : silnější motor , malá výdrž baterky , dá se větší a je z toho cihla :D Ještě ten regl , já to myslel spíš tak , že bych do ESC zainvestoval víc , napájí to motor , přijímač a pak i serva , důležitá část , s čínou jsem NIKDY neměl problém , ale beru tu aspoň trochu lepší čínu (plush , yep apod. ) ( myslím , co se týče HK , čína je dneska všechno :D ) , jestli máš regl ověřený tak proč ne :D


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Loop VA-models
PříspěvekNapsal: ned 19.07.2015 16:13 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 29.8.2009
Příspěvky: 1000
Bydliště:
Obrázky: 0
Tak jsem Loopíka rozsekal na čumáku. nebylo to na ruce a příčinu se snažím dopátrat. Zatím mám podezření na DX7, ale nemám to ověřený. Každopádně po havárii neměním názor, že LOOP je super éro!!! :wink:

_________________
Loop VA Models ; Spacewalker II SIG 1/4 ve výstavbě


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: Loop VA-models
PříspěvekNapsal: pát 13.11.2015 11:50 
Mazák
Mazák

Registrován: 2.2.2012
Příspěvky: 1105
Tak nám Va-models přichystal další éro-elektrovětroň Arcon,na fotce vypadá hezky,další informace výrobce zatím neuvádí.S jejich éry mám zatím ty nejlepší zkušenost,tak věřím,že i tento větroň bude další skvěle lítající model.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Loop VA-models
PříspěvekNapsal: úte 19.04.2016 21:50 
Celkem nový uživatel
Celkem nový uživatel

Registrován: 10.9.2015
Příspěvky: 97
Bydliště: Olešnice na Moravě
Zdravím. Koukám že toto vlákno už moc aktivní není, ale snad se ještě někdo najde. :-) Přemýšlím že si pořídím Loopa a chtěl bych použít tento motor co mám doma. Hacker A30-14L . 3D kejkle teda neumím, ale podmotorovat to taky nechci, co kdybych se to naučil :-) Jinak vezmu nějaký ten Dualsky co se tu doporučuje.
Díky předem za radu. M


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Loop VA-models
PříspěvekNapsal: čtv 12.10.2017 11:26 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 20.5.2009
Příspěvky: 111
Bydliště: Praha 6
ahoj, utoci prosim RAY G2 C3542-1250 vrtuli 12x6 nebo se ugriluje? Diky


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Loop VA-models
PříspěvekNapsal: stř 16.05.2018 5:26 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 8.3.2012
Příspěvky: 1872
Bydliště: Nitra Slovensko
S akým uchytením (prepážkou) motora chodí nová verzia LOOP V2? Podla stiahnutého návodu sú tam obi dve, na prednú aj zadnú montáž. Pokiaľ je iba na zadnú montáž, tak aký veľký - dlhý motor sa hodí? (35-42?) resp. 28-20.

_________________
(TARANIS X9D+) - Funtic II, Vitesse V2, Element 2,5m, F5J 3,7m, Siesta (Topmodel), Loop


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: Loop VA-models
PříspěvekNapsal: pát 25.05.2018 10:49 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 29.1.2016
Příspěvky: 9
Bydliště: Brno venkov
K tomu nastavení,je pravda to radši nedělat jak jsem se ptal.Přes vysílač to půjde a hlavně v polních podmínkách.
Toho Loopa mám už asi rok a ted jsem se k němu dostal Je to vylepšená verze 2
lože je-aspoň u mně-na zadní montáž přes kříž,motor otočen a přimontován nástavec pro vrtuli. Mám tam Ray C 3536-1000 vrtule 12X6 3S budu tam mít 3300 mAh.
Jinak to motorové lože se liší od manuálu,myslím že je už pevnější a hlavně kratší.Přední montáž vlastně taky jde-oskou dopředu,ale je potřeba mít ty komponenty k motoru-kříž a ty duté tyčky se závitem. Do toho domečku z překližky se totiž už nedá motor schovat..


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Loop VA-models
PříspěvekNapsal: pát 25.05.2018 11:57 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 8.3.2012
Příspěvky: 1872
Bydliště: Nitra Slovensko
Takže na zadnú montáž. OK. Nevošiel by pekne motor 3542? alebo by bol už dlhý, Ten kryt motora je na pevno, alebo sa dá trochu posunuť podla motoru? Akú maš letovku?

_________________
(TARANIS X9D+) - Funtic II, Vitesse V2, Element 2,5m, F5J 3,7m, Siesta (Topmodel), Loop


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: Loop VA-models
PříspěvekNapsal: pon 28.05.2018 12:05 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 29.1.2016
Příspěvky: 9
Bydliště: Brno venkov
Čau,takže ten Rey neee :( Ted jsem objednal Turnigy D3542/6 1000kv. Předevčírem jsem byl znovu s Loopem a tentokrát regl Turnigy 40 plus,Turnigy D3536/1000 (měl jsem zásobu,tak jsem to prubnul,je to o poznání lepší) vrtule 12x6- jinou jsem neměl,ale asi by to s jinou lepší nebylo-tentokrát letovka na 3S 2200 5 min, na 3S 3300 8 min.Létání na pohodu,občas jsem tomu roštnul,taky nic moc...baterie jsou nové...prostě to chce alespoň ten D3542.pozítří mi dojde a o víkendu dám zase vědět.
tento o moc delší není,tuším o nějakých 6 mm.Jináč kryt motoru je v originále dost dlouhý,takže v pohodě.
Já možná budu trochu posunovat dopředu,ale to je nejmenší..
Váha modelu bez baterie 970 gramů. + baterie 2200 - 200 gr.=1170 nebo mám tu 3300 270 gr=potom 1240 letovka...ten motor co jsem objednal má 130 gr. oproti minulým,ty mají 102 gr.

Vzlet z asfaltu bomba,dokáže pomalé průlety,takže už ted jsem spokojený.Jsou to moje první přistání na kolečka a je to adrenalin 8O ale chytlo mě to,přemýšlet zavčas kdy si naletět a ještě si nechat rezervu na případný 2,3 pokus :D


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Loop VA-models
PříspěvekNapsal: úte 21.08.2018 10:52 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 8.3.2012
Příspěvky: 1872
Bydliště: Nitra Slovensko
LOOP (Stavba)

Tak som ho nakoniec kúpil. Chcem vyskúšať niečo väčšie a s priestorovým trupom (maketovejšie), ako mám doskový Edge 540T (1000mm). Mám žltý, ten sa my najviac páčil. Motor som objednal Sunnysky 2820-920kv (Graupner E 12x6), ESC YEP 40A, aku. Zop Power 3S 2800mAh 30C, servo Kr. Emax ES3352, servo S,V. KingMax KM0918MD, Emax ES08MA II (možno iné)

Na čo by som si mal dať pri stavbe pozor? Nieaké nezáludnosti? Váš názor na osadenie?


Přílohy:
01060102 -- 000 (311).jpg
01060102 -- 000 (311).jpg [ 29.83 KiB | Zobrazeno 512 krát ]

_________________
(TARANIS X9D+) - Funtic II, Vitesse V2, Element 2,5m, F5J 3,7m, Siesta (Topmodel), Loop


Naposledy upravil juraj.jurej dne úte 04.09.2018 16:24, celkově upraveno 2
Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: Loop VA-models
PříspěvekNapsal: úte 21.08.2018 21:51 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 8.3.2012
Příspěvky: 1872
Bydliště: Nitra Slovensko
Niekto tu spomínal, že sú dodávané malé kolesá. Moja verzia podľa nápisu na prepážkach je verzia V3. A tá ma kolesá 55mm, čo je si myslím na akro. model tejto veľkosti až moc. Ale zas do terénu výhodou. Motor aj lóže majú možnosť prednej aj zadnej montáži. Já volím prednú montáž. Ak by som chcel (musel) meniť motor tak už nebude tak záležať na veľkosti (dĺžke) motoru a odpadá prípadné posúvanie kapoty.
Krídlo zlepené, vystužené a osadené servami.


Přílohy:
P8210203.JPG
P8210203.JPG [ 75.41 KiB | Zobrazeno 453 krát ]

_________________
(TARANIS X9D+) - Funtic II, Vitesse V2, Element 2,5m, F5J 3,7m, Siesta (Topmodel), Loop
Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: Loop VA-models
PříspěvekNapsal: stř 22.08.2018 6:37 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 8.3.2012
Příspěvky: 1872
Bydliště: Nitra Slovensko
Tak že omyl! Síce sa v manuále je spomína predná montáž motoru, ale pri stavbe som zistil, že mot. lóže na prednú montaž mot. niesu dodávané s dielov preglejky. Tak som postavil lóže na zadnú montáž. Pravde podobne sa mot. lóže na prednú montáž v novej verzii už nedodávaju.


Přílohy:
P8220207.JPG
P8220207.JPG [ 33.01 KiB | Zobrazeno 418 krát ]

_________________
(TARANIS X9D+) - Funtic II, Vitesse V2, Element 2,5m, F5J 3,7m, Siesta (Topmodel), Loop
Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: Loop VA-models
PříspěvekNapsal: čtv 23.08.2018 11:57 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 8.3.2012
Příspěvky: 1872
Bydliště: Nitra Slovensko
Nalepené prepážky a mot. lóže. Úchyt krídla (pre kolíky) som nalepil obrátene. Hore nohami a tesne dolu. Tak my to lepšie vychádzalo, sedelo s krídlom. (Ale aj tak ho možno budem lepiť na pevno.)


Přílohy:
P8230208.JPG
P8230208.JPG [ 26.86 KiB | Zobrazeno 362 krát ]
P8230211.JPG
P8230211.JPG [ 39.79 KiB | Zobrazeno 362 krát ]

_________________
(TARANIS X9D+) - Funtic II, Vitesse V2, Element 2,5m, F5J 3,7m, Siesta (Topmodel), Loop


Naposledy upravil juraj.jurej dne čtv 23.08.2018 12:09, celkově upraveno 1
Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: Loop VA-models
PříspěvekNapsal: čtv 23.08.2018 12:02 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 8.3.2012
Příspěvky: 1872
Bydliště: Nitra Slovensko
Výškovku som pre lepšiu pevnosť vystužil uhlíkovou pásnicou 3x1 (čo bolo doma). Na horný kryt som nenalepil vodiace lišty, ako je v návode. Podla mňa sú zbitočné. Výrez č. 14 (11) som nenašiel, tak som použil zbitok preglejky z nápisom Loop V3.


Přílohy:
P8230210.JPG
P8230210.JPG [ 36.05 KiB | Zobrazeno 359 krát ]

_________________
(TARANIS X9D+) - Funtic II, Vitesse V2, Element 2,5m, F5J 3,7m, Siesta (Topmodel), Loop
Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 462 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 26, 27, 28, 29, 30, 31  Další

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz