Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 2519 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 161, 162, 163, 164, 165, 166, 167, 168  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: vysílač JETI DC-16 (DS-16)
PříspěvekNapsal: stř 27.03.2019 9:44 
Celkem nový uživatel
Celkem nový uživatel

Registrován: 16.10.2011
Příspěvky: 78
Mám problém s nastavením CB 200. Provedl jsem přes program Jetistudio aktualizaci SAT1 a SAT2, CB 200, i vysílače DS16 na poslední verze.
Ve vysílači jsem nastavil režim Double Path, Satelity na EX Bus -PPM Poz.
Serva normálně fungují, alarmy ze SAT také, zobrazuje se mi i hodnota napětí napájecích akumulátorů CB.
Ve vysílači v připojených zařízeních se mi zobrazí oba satelity , RC spínač. U SAT1 je ještě zobrazen CB 200. Pokud označím CB 200 a chci konfigurovat CB 200 dostanu hlášení : Error. Soubor není platný. CBOX200.bin, Line : 0

Má s tím někdo zkušenost co asi dělám špatně ?


Nahoru
 Profil  
 
 
 Předmět příspěvku: Re: vysílač JETI DC-16 (DS-16)
PříspěvekNapsal: stř 27.03.2019 10:13 
Administrátor serveru
Administrátor serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 24.4.2003
Příspěvky: 9119
Bydliště: Praha, ČR
Obrázky: 295
Blog: Zobrazit blog (3)
Tohle máš?

Kód:
Verze firmwaru vysílače 2.02 a novější + profil zařízení (CBOX100.bin nebo CBOX200.bin) nahraný vadresáři Devices na SD kartě vysílače


Soubor najdeš v ZIPu aktualizace http://www.jetimodel.com/cs/katalog/Cen ... l-Box-200/


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: vysílač JETI DC-16 (DS-16)
PříspěvekNapsal: stř 27.03.2019 10:20 
Celkem nový uživatel
Celkem nový uživatel

Registrován: 16.10.2011
Příspěvky: 78
Právě to mi mate. Aktualizace jsem provedl minulý týden, verze ve vysílači 4... zkrátka poslední, CB 200 také poslední verzi co Jeti má. CBOX200.bin) nahraný vadresáři Devices na SD kartě vysílače mám také. Nevím zda se musí také přepisovat podle aktualizace či se mění s aktualizací. :( .


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: vysílač JETI DC-16 (DS-16)
PříspěvekNapsal: stř 27.03.2019 10:30 
Administrátor serveru
Administrátor serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 24.4.2003
Příspěvky: 9119
Bydliště: Praha, ČR
Obrázky: 295
Blog: Zobrazit blog (3)
Aktualizace vysílače 4.28 je z 9/2018 kde je přiložen CBOX200.bin má CRC C1893BAA
Aktualizace CB 200 1.31 je z 1/2019 kde je přiložen CBOX200.bin má CRC 987E7CD3
Jsou to jiné soubory. (CRC zjistíš ve vlastnostech souboru)

Pokud máš výše zmíněné aktualizace, tak je potřeba do vysílače nahrát CBOX200.bin z aktualizace CB 200 1.31


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: vysílač JETI DC-16 (DS-16)
PříspěvekNapsal: stř 27.03.2019 11:13 
Celkem nový uživatel
Celkem nový uživatel

Registrován: 16.10.2011
Příspěvky: 78
Moc díky, večer zkusím. To by mohla být správná cesta. :D


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: vysílač JETI DC-16 (DS-16)
PříspěvekNapsal: pát 12.04.2019 6:08 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 26.5.2008
Příspěvky: 228
Prosím klucí jak nastavím u Mvaria2 aby mi vysílač při letu zahlásil max.dosažené stoupání a výšku?Né aktuální to mám.
Počítám že to lze děkuji


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: vysílač JETI DC-16 (DS-16)
PříspěvekNapsal: pát 12.04.2019 18:29 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 25.11.2008
Příspěvky: 993
Bydliště: Dobruška
Prosím experty o pomoc. Je možné naprogramovat časovač, nebo odpočet, aby se na jeho konci, na cca poslední minutě spustila skladba z MP3 uložené na kartě? S nadefinováním přesně na které vteřině má začít hrát? Děkuji


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: vysílač JETI DC-16 (DS-16)
PříspěvekNapsal: pon 22.04.2019 7:15 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 26.5.2008
Příspěvky: 228
Jak docílit u časovačů aby mi to při cvaktutí vyp.neřeklo jen časovač plus hodnotu,ale místo hlášky časovač třeba hlášku motorý čas nebo celkový čas díky


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: vysílač JETI DC-16 (DS-16)
PříspěvekNapsal: úte 23.04.2019 8:53 
Administrátor serveru
Administrátor serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 24.4.2003
Příspěvky: 9119
Bydliště: Praha, ČR
Obrázky: 295
Blog: Zobrazit blog (3)
Přidal bych "zvuk na událost" cvaknutí stejným vypínačem. Domnívám se, že se "zvuky" zařadí do fronty.
Ale je to takový tip od klávesnice, nezkoušel jsem to.


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: vysílač JETI DC-16 (DS-16)
PříspěvekNapsal: úte 07.05.2019 5:09 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 26.5.2008
Příspěvky: 228
Máte nějaké zkušenosti jak funguje telemetrie s tím novým reglem YGE65 LVT zda je to stejně jednoduché jako u mezouna nebo se musí něco přenastovovat/dokupovat.Je velká škoda že díky váze a rozměrům jsom zatím ty mezouny do novodobých f5j téměř nepoužitelné,pokud potřebuje člověk regl kolem 50A tak je ten yge o polovinu lehčí a o rozměrech ani nemluvě :roll:


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: vysílač JETI DC-16 (DS-16)
PříspěvekNapsal: úte 07.05.2019 6:29 
Celkem nový uživatel
Celkem nový uživatel

Registrován: 12.1.2013
Příspěvky: 78
Funguje perfektně akorát se bohužel část funkcí např. výstupní napětí BEC, intenzita brzdy, převodový poměr a typ telemetrie přes počítač USB adapterem.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: vysílač JETI DC-16 (DS-16)
PříspěvekNapsal: úte 07.05.2019 7:54 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 26.5.2008
Příspěvky: 228
Ano a s tím další 1tis v luftu :D už jsem objednal mě jde o to zobrazení zdá stačí jen zapojit do ext výstupu a vytahat si údaje na obrazovku počítám že v němčině


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: vysílač JETI DC-16 (DS-16)
PříspěvekNapsal: úte 07.05.2019 13:41 
Celkem nový uživatel
Celkem nový uživatel

Registrován: 12.1.2013
Příspěvky: 78
shumi píše:
Ano a s tím další 1tis v luftu :D už jsem objednal mě jde o to zobrazení zdá stačí jen zapojit do ext výstupu a vytahat si údaje na obrazovku počítám že v němčině

Telemetrii Jeti to bere napřímo po zapojení kablíku do extu, akorát je nutné přes počítač nastavit to, že se jedná o Jeti.
Jedná se o YGE USB adapter. Případně požádat dodavatele zda by nenastavil.


Přílohy:
IMG_4889_LI.jpg
IMG_4889_LI.jpg
[ 366.32 KiB | Zobrazeno 1236 krát ]

Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: vysílač JETI DC-16 (DS-16)
PříspěvekNapsal: úte 07.05.2019 14:16 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 26.5.2008
Příspěvky: 228
Jojo děkuji ti,už jsem ten adaptér objednal přeci jen na to podrobnější nastavovaní je to lepší snad časem bude i karta do polních podmínek.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: vysílač JETI DC-16 (DS-16)
PříspěvekNapsal: sob 11.05.2019 16:05 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 10.9.2012
Příspěvky: 186
Bydliště: Olomouc
Ahoj, nevíte někdo jestli lze u časovače vypnout vibrace. Mám zapnutý standardní časovač s typem signalizace "Hlas(nahoru)". Hlasové hlášení minuty je OK ale nikde jsem nenašel jak vypnout vibrace. Díky za pomoc.

_________________
Loop,Calmato,Cherokee,MultiplexGemini,RadianPro,Alpina3001,Bora,Hyperion


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 2519 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 161, 162, 163, 164, 165, 166, 167, 168  Další

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Seznam.cz [Bot] a 0 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz