Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 36 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Mobilní verze prohlížení fóra
PříspěvekNapsal: stř 26.07.2017 16:50 
Helimaniacs Brno
Helimaniacs Brno
Uživatelský avatar

Registrován: 12.12.2010
Příspěvky: 4449
Bydliště: Brno
Obrázky: 10
Tome díky :D


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 
 Předmět příspěvku: Re: Mobilní verze prohlížení fóra
PříspěvekNapsal: čtv 27.07.2017 7:11 
Nováček serveru
Nováček serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 29.4.2003
Příspěvky: 25
Bydliště: Hodonín, ČR
Trochu to zlobí, po prohlížení na mobilu se správně detekovala mobilní verze, potom při prohlížení v PC se otevírá pořád v mobilní verzi, musím ručně přepnout. V telefonu Android v PC Win10, prohlížeč Firefox tam i tam :-)


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: Mobilní verze prohlížení fóra
PříspěvekNapsal: čtv 27.07.2017 8:38 
Administrátor serveru
Administrátor serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 24.4.2003
Příspěvky: 8464
Bydliště: Praha, ČR
Obrázky: 298
Blog: Zobrazit blog (3)
A přepnout musíš ručně jen jednou nebo po každém přechodu? Firefoxi máš vzájemně propojené mezi PC a mobilem?


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: Mobilní verze prohlížení fóra
PříspěvekNapsal: čtv 27.07.2017 8:49 
Mecenáš serveru
Mecenáš serveru

Registrován: 18.8.2005
Příspěvky: 3886
Bydliště: Šternberk, ČR
Obrázky: 0
U mě to v palemoon (klon FF) bylo potřeba přepnout jen jednou.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Mobilní verze prohlížení fóra
PříspěvekNapsal: čtv 27.07.2017 9:30 
Nováček serveru
Nováček serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 29.4.2003
Příspěvky: 25
Bydliště: Hodonín, ČR
TomasC píše:
A přepnout musíš ručně jen jednou nebo po každém přechodu? Firefoxi máš vzájemně propojené mezi PC a mobilem?


pořád si pamatuje mobilní verzi, firefox je propojený

po otevření stránky na PC ?mobile=on

po přepnutí na PC index.php?mobile=desktop


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: Mobilní verze prohlížení fóra
PříspěvekNapsal: čtv 27.07.2017 9:43 
Administrátor serveru
Administrátor serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 24.4.2003
Příspěvky: 8464
Bydliště: Praha, ČR
Obrázky: 298
Blog: Zobrazit blog (3)
Lopez píše:
firefox je propojený
Obávám se, že firefoxi mezi sebou sdílí nastavení. Což se zdá obecně dobrý nápad, ale ne v tomto případě.
Zatím mě řešení nenapadá, ale zamyslím se nad tím.


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: Mobilní verze prohlížení fóra
PříspěvekNapsal: čtv 27.07.2017 12:46 
Nováček serveru
Nováček serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 29.4.2003
Příspěvky: 25
Bydliště: Hodonín, ČR
pokud sem jediný co má tento problém, tak bych se s tím nezatěžoval :-) až tak moc to nevadí


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: Mobilní verze prohlížení fóra
PříspěvekNapsal: čtv 27.07.2017 15:45 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 8.7.2011
Příspěvky: 6442
Bydliště: Písek, ČR
Otestováno na iPhone SE, bez problémů :)

_________________
FrSky Horus, letadla, heli+koptéry.
http://rc.ludl.cz


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Mobilní verze prohlížení fóra
PříspěvekNapsal: pát 11.08.2017 8:47 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 1.3.2004
Příspěvky: 648
Bydliště: Turnov
Obrázky: 0
Super chválím mobilní verze jede výborně :)

_________________
Vladislav Plichta trenér halových akrobatů
Futaba 14SG Extra 2,6m Camel RCfactory Click FunCub etc


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Mobilní verze prohlížení fóra
PříspěvekNapsal: pát 27.10.2017 11:07 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 8.5.2006
Příspěvky: 9103
Bydliště: Bratislava dnv SK
Na linuxe s firefoxom a NoScript blokovaním skriptov s povolenou doménou *.rcmania.cz, sa mi otvára vždy mobilná verzia. Po krátkom prebliknutí full verzie, akoby z cache.
Keď skripty povolím, otvára sa normálne nastavená full. Len dávam na vedomie, možno som trošku neštandard..
Nie je to ale nič vážne s čím by sa nedalo žiť.
Reklamy si nijak schválne neblokujem, ale nehnevajte sa že skripty z iných domén než je otvorená, zablokované mám a aj naďalej mať budem..


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Mobilní verze prohlížení fóra
PříspěvekNapsal: stř 17.01.2018 14:49 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 10.4.2008
Příspěvky: 4944
Bydliště: CA
Dá sa neako zablokovať natvrdo, aby mi nechodila mobilná verzia....
Na NTB sa mi neustále spúšťa mobilná verzia.. je to otravné to stále prepínať na plnú...
Pripojenie mám cez 4G, ale pevné... možno v tom je problém....

_________________
http://lubo111.rajce.idnes.cz


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Mobilní verze prohlížení fóra
PříspěvekNapsal: stř 17.01.2018 14:51 
Administrátor serveru
Administrátor serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 24.4.2003
Příspěvky: 8464
Bydliště: Praha, ČR
Obrázky: 298
Blog: Zobrazit blog (3)
Nastavení fóra, jak si ho uživatel vybral je uloženo v cookies. Zkusil bych rcmania cookies smazat.
Jaký máš prohlížeč? Firefox i Chrome běžně funguje.


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: Mobilní verze prohlížení fóra
PříspěvekNapsal: stř 17.01.2018 15:08 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 10.4.2008
Příspěvky: 4944
Bydliště: CA
TomasC píše:
Nastavení fóra, jak si ho uživatel vybral je uloženo v cookies. Zkusil bych rcmania cookies smazat.
Jaký máš prohlížeč? Firefox i Chrome běžně funguje.

Mám W10 a bing....
Zmazanie Cookies nepomohlo , nabehla mobilná verzia...

_________________
http://lubo111.rajce.idnes.cz


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Mobilní verze prohlížení fóra
PříspěvekNapsal: stř 17.01.2018 15:31 
Administrátor serveru
Administrátor serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 24.4.2003
Příspěvky: 8464
Bydliště: Praha, ČR
Obrázky: 298
Blog: Zobrazit blog (3)
bing ??? To je snad vyhledavač od Microsoftu. Edge nebo IE??

IE 11 i EDGE:
vyzkoušeno a naběhne klasika. Jde procházet fórum, vlákna, příspěvky v klasickém. Po přepnutí na mobilní verzi jde procházet fórum, vlákna, příspěvky se prochází v mobilní (což je na desktopu dost nepohodlné). PO ukončení a novém puštění naběhne poslední nastavené zobrazení.

Nedokážu takhle na dálku asi víc poradit...

Možná, si dát do Oblíbených odkaz přímo na Desktop zobrazení
Kód:
http://www.rcmania.cz/index.php?mobile=desktop


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: Mobilní verze prohlížení fóra
PříspěvekNapsal: stř 17.01.2018 15:36 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 10.4.2008
Příspěvky: 4944
Bydliště: CA
TomasC píše:
bing ??? To je snad vyhledavač od Microsoftu. Edge nebo IE??

IE 11 i EDGE:
vyzkoušeno a naběhne klasika. Jde procházet fórum, vlákna, příspěvky v klasickém. Po přepnutí na mobilní verzi jde procházet fórum, vlákna, příspěvky se prochází v mobilní (což je na desktopu dost nepohodlné). PO ukončení a novém puštění naběhne poslední nastavené zobrazení.

Nedokážu takhle na dálku asi víc poradit...

Možná, si dát do Oblíbených odkaz přímo na Desktop zobrazení
Kód:
http://www.rcmania.cz/index.php?mobile=desktop

Je to Edge...

_________________
http://lubo111.rajce.idnes.cz


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 36 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz