Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 381 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 26  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Futaba T18SZ
PříspěvekNapsal: pon 05.10.2015 18:26 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 7.4.2008
Příspěvky: 532
tomashr píše:
Jinak k tomu trimování mixů za letu - pokud tím myslíš to samé co já, tak to už má i 14SG, přibylo to ve fw verze 5.0 (ve starších to nebylo).


ja aj vetrone aj motoraky, viem ze 14SG v motorakoch nema rezimy, ale pokial ma zo dve krivky plynu, expa a dualrejty ma, da sa to na jeden prepinac to vpodstate nahradi dost..

a trim mixu - tak je to tusim nazvane u futaby v menu, ze nejaka uvodna hodnota mixu sa da za letu menit priradenym ovladacom, doladenie na zelany stav, pokial to ma uz 14SG u vsetkych a nie len vybranych mixoch, to je posun..


Nahoru
 Profil  
 
 
 Předmět příspěvku: Re: Futaba T18SZ
PříspěvekNapsal: pát 09.10.2015 18:04 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 24.10.2009
Příspěvky: 2483
Bydliště: Praha
Obrázky: 0
http://www.astramodel.cz/cz/novinky.html

Je už v prodeji i někde jinde u nás?

Nebyla na model hobby?

Beru z 5

Našel jsem

_________________
Stork8 (3,82m),Maxi Swift(1,4m) /Futaba T18 SZ /Nabíječ CELLPRO POWERLAB 8/


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Futaba T18SZ
PříspěvekNapsal: pát 16.10.2015 8:37 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 2.8.2013
Příspěvky: 21
Bydliště: Lukov u Zlína
Už ji na JINO: http://www.jino.cz/futaba-t18sz-fasstes ... 10325.html

_________________
F3X Scary, MC, Viking2 E
T18 SZ


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Futaba T18SZ
PříspěvekNapsal: pon 28.12.2015 4:43 
Nováček serveru
Nováček serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 29.7.2011
Příspěvky: 1
LV píše:
Na mojich stránkach som začal písať prvé dojmy a skúsenosti s týmto vysielačom. Ak bude záujem a budem vedieť odpovedať tak rád poslúžim...
Příloha:
DSC_0698.JPG


Ahoj.
Mam par otazok.
Ked je vysielac polozeny na pulte, tie dve tlacidla (Home/Menu) nezavadzaju, resp. nestlacaju sa nahodne rukou (hranou dlane)?
Pult si tiez objednaval z Japonska?
Kolko cca vyslo clo?
Dik


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Futaba T18SZ
PříspěvekNapsal: pon 28.12.2015 7:50 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 5.1.2007
Příspěvky: 8958
Bydliště: Trenčianska Turná
Obrázky: 0
Domcek píše:

Ahoj.
Mam par otazok.
Ked je vysielac polozeny na pulte, tie dve tlacidla (Home/Menu) nezavadzaju, resp. nestlacaju sa nahodne rukou (hranou dlane)?
Pult si tiez objednaval z Japonska?
Kolko cca vyslo clo?
Dik

Zdar. Tlacitka nezavadzaju a nedaju sa nahodne stlacit. Pult som si robil ja, ale paduje pult zo 14SG.
Celkova cens s clom a postovnym vysla na cca 1050€. Priemerna cena v Europe je okolo 1150€. Takze oplati sa kupit v EU. Ja som ju ale kvoli cene nekupoval z Japonska. Chcel som este stihnut jesennu sezonu.

_________________
Nie som zlý.... iba rýpem
www.elektromodely.sk


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: Futaba T18SZ
PříspěvekNapsal: úte 19.01.2016 7:13 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 19.12.2009
Příspěvky: 1123
Obrázky: 1
Blog: Zobrazit blog (4)
Jak je to s křivkama? Doufám, že na libovolný kanál a aspoň 5 bodů.

_________________
KMX, Edge RCF, Veloxity, MC, DF
DS-14


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: Futaba T18SZ
PříspěvekNapsal: úte 19.01.2016 7:45 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 5.1.2007
Příspěvky: 8958
Bydliště: Trenčianska Turná
Obrázky: 0
semi píše:
Jak je to s křivkama? Doufám, že na libovolný kanál a aspoň 5 bodů.

Krivky sú 17 bodové a zakriviť sa dá čokoľvek. Krivky majú aj funkciu Spline ktorá ti môže tvoju krivku "vyhladiť". Ale použiť to nemusíš.
Samotné kanály sa dajú kriviť v menu kde sa nastavuje AFR (DR/Expo). Ak použiješ letové režimy, tak kriviek na každý kanál či mix môže byť 9 esli sa nemýlim.

_________________
Nie som zlý.... iba rýpem
www.elektromodely.sk


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: Futaba T18SZ
PříspěvekNapsal: úte 19.01.2016 7:52 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 19.12.2009
Příspěvky: 1123
Obrázky: 1
Blog: Zobrazit blog (4)
LV píše:
Krivky sú 17 bodové ...

Tak to je skvělé.

_________________
KMX, Edge RCF, Veloxity, MC, DF
DS-14


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: Futaba T18SZ
PříspěvekNapsal: úte 19.01.2016 7:57 
Moderátor serveru
Moderátor serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 3.5.2003
Příspěvky: 10727
Bydliště: Břeclav
LV píše:
Krivky sú 17 bodové a zakriviť sa dá čokoľvek. Krivky majú aj funkciu Spline ktorá ti môže tvoju krivku "vyhladiť". Ale použiť to nemusíš.
Samotné kanály sa dajú kriviť v menu kde sa nastavuje AFR (DR/Expo). Ak použiješ letové režimy, tak kriviek na každý kanál či mix môže byť 9 esli sa nemýlim.


Křivit jdou i mixy, ne?


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Futaba T18SZ
PříspěvekNapsal: úte 19.01.2016 8:04 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 5.1.2007
Příspěvky: 8958
Bydliště: Trenčianska Turná
Obrázky: 0
zdzd píše:
Křivit jdou i mixy, ne?
To je samozrejmé... To šlo aj v T10C
Softvér to má podobný ako FX-32, alebo okresaná 18MZ

_________________
Nie som zlý.... iba rýpem
www.elektromodely.sk


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: Futaba T18SZ
PříspěvekNapsal: čtv 07.04.2016 7:29 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 5.1.2007
Příspěvky: 8958
Bydliště: Trenčianska Turná
Obrázky: 0
Upgrade: V1.5

_________________
Nie som zlý.... iba rýpem
www.elektromodely.sk


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: Futaba T18SZ
PříspěvekNapsal: čtv 04.08.2016 19:56 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 24.10.2009
Příspěvky: 2483
Bydliště: Praha
Obrázky: 0
Pro majitele t18SZ. Da se použít S-Pen ze samsungu. Je to přesnější nežli prstem.

_________________
Stork8 (3,82m),Maxi Swift(1,4m) /Futaba T18 SZ /Nabíječ CELLPRO POWERLAB 8/


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Futaba T18SZ
PříspěvekNapsal: čtv 01.09.2016 14:21 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 24.10.2009
Příspěvky: 2483
Bydliště: Praha
Obrázky: 0
FUTABA T 18SZ - FW 1.8


Poslední verze firmware s označením 1.8 byla uvolněna v poslední době.

Systém firmy Futaba pro upgrade vysílačů je velmi bezpečný. Program se nejprve přesune z počítače na SD kartu, vše mimo vysílač. Karta se teprve poté zasune do vysílače a provede se upgrade. Případný kolaps počítače s připojeným vysílačem by mohl mít vážné následky. V systému Futaba nemůže výpadek počítače programové vybavení vysílače ovlivnit.

Všechny nové verze firmware pro řadu výrobků Futaba můžete stáhnout na adrese
http://www.ripmax.com/Futaba_Upgrades.aspx
(v angličtině a němčině).

_________________
Stork8 (3,82m),Maxi Swift(1,4m) /Futaba T18 SZ /Nabíječ CELLPRO POWERLAB 8/


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Futaba T18SZ
PříspěvekNapsal: čtv 01.09.2016 20:12 
Moderátor serveru
Moderátor serveru

Registrován: 28.2.2005
Příspěvky: 18784
Bydliště: Rakovník, CZ
Obrázky: 0
hm, to máte dobrý :-)
Hott tohle má od začátku...

_________________
jyrry.cbcnet.cz


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Futaba T18SZ
PříspěvekNapsal: čtv 01.09.2016 20:15 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 24.10.2009
Příspěvky: 2483
Bydliště: Praha
Obrázky: 0
:lol: Hott je Hott, Futaba je Futaba. :lol:

Ano, a proto to měla už v době, kdy Hott ještě neexistoval :lol:

_________________
Stork8 (3,82m),Maxi Swift(1,4m) /Futaba T18 SZ /Nabíječ CELLPRO POWERLAB 8/


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 381 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 26  Další

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 7 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz