Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 49 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Bezpádlo AR7200BX
PříspěvekNapsal: stř 10.02.2016 13:55 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 14.7.2007
Příspěvky: 1131
Bydliště: Praha 6, ČR
Obrázky: 12
Kup obycejnou antenu od WiFi, z ni vykuchas koax. Nebo ruzne prodluzovaci kabliky, i konektory mohou pasovat. Oriznout opleteni na prislusnou delku a je hotovo...

_________________
T-Rex 600N Spirit, Tx Aurora.


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 
 Předmět příspěvku: Re: Bezpádlo AR7200BX
PříspěvekNapsal: stř 10.02.2016 14:18 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 27.1.2016
Příspěvky: 9
Bydliště: Praha
dik za rychlou odopoved jeste me trkni do ktereho kramu zajit.
dik T.

_________________
Blade 200srx,DX6,


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Bezpádlo AR7200BX
PříspěvekNapsal: stř 10.02.2016 16:17 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 14.7.2007
Příspěvky: 1131
Bydliště: Praha 6, ČR
Obrázky: 12
https://www.alza.cz/redukce-pigtail-2-4 ... d=18848959

a hromada dalsich... :)

_________________
T-Rex 600N Spirit, Tx Aurora.


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: Bezpádlo AR7200BX
PříspěvekNapsal: stř 10.02.2016 22:12 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 27.1.2016
Příspěvky: 9
Bydliště: Praha
jeste jednou dik do Holesovic to mam 15 min...

_________________
Blade 200srx,DX6,


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Bezpádlo AR7200BX
PříspěvekNapsal: čtv 11.02.2016 12:23 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 14.7.2007
Příspěvky: 1131
Bydliště: Praha 6, ČR
Obrázky: 12
Taky se da pouzit koax co v notebooku vede od wifi karty do monitoru. Vetsinou tam vybaji dva...

_________________
T-Rex 600N Spirit, Tx Aurora.


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: Spektrum AR7200BX
PříspěvekNapsal: pon 18.04.2016 12:42 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 31.3.2016
Příspěvky: 26
Bydliště: Příbor
Čau máte někdo český manual, nevím si s tím rady. Nebo někdo ochotný pomoct? Jsem z Příbora.

_________________
HK 450 V2, T-REX 450 PRO FBL BeastX


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Spektrum AR7200BX
PříspěvekNapsal: pon 18.04.2016 14:41 
Celkem nový uživatel
Celkem nový uživatel

Registrován: 12.7.2014
Příspěvky: 75
Bydliště: Praha
manual v cestine se da stahnout na benovoletadlka.cz,sekce dokumenty
napis kam az si se dostal .


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Spektrum AR7200BX
PříspěvekNapsal: pon 18.04.2016 17:52 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 23.3.2011
Příspěvky: 1888
Bydliště: www.LMKTrinec.cz
Blog: Zobrazit blog (1)
Ahoj Fides_one jsem z Třince, pokud nebudeš vedět kudy kam v nastavení můžeme se domluvit a juknem na to spolu :mrgreen: nastavoval jsem to už několikrát, tak snad si ještě spomenu :mrgreen:
Wal-heli

_________________
AGILE 7,2/ AGILE 5.5/ PROTOS-500/ T-REX 500PRO-Sportline/ RJX X-TRON 500/ Hotwing 1200/ FPV QAV 210/


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Spektrum AR7200BX
PříspěvekNapsal: úte 19.04.2016 11:45 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 5.2.2015
Příspěvky: 29
Bydliště: Praha
Doplnění: AR7200BX je jenom pro Spectrum přelepený MICROBEAST.

Zde stránka MICROBEAST http://www.beastx.com/eng/microbeast.php dole v sekci "Instruction manuals" je odkaz i na český manuál.

Na uvedených stránkách je ve výrobcích i AR7200BX, ale všechny odkazy vedou na stránky Spectrum kde český manuál není.
Kdyby přeci jenom někdo chtěl manuál přímo na AR7200BX od Astry, tak mohu poslat stačí napsat PM. Ale popravdě nestojí to za to.

_________________
Heli: Blade 450X, 230S night, nano CPS, CPX, Lama V3
Vysílačky: DX6, MLP6DSM
Nabíječ: ImaxRC X200


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Spektrum AR7200BX
PříspěvekNapsal: úte 19.04.2016 22:39 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 31.3.2016
Příspěvky: 26
Bydliště: Příbor
Díky všem, za ochotu, již jsem to zvládl.

_________________
HK 450 V2, T-REX 450 PRO FBL BeastX


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Spektrum AR7200BX
PříspěvekNapsal: pon 23.05.2016 20:57 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 31.3.2016
Příspěvky: 26
Bydliště: Příbor
Chci se ještě zeptat, máte někdo kabel na aktualizaci firmware?
A jestli je potřeba aktualizovat.
Dík

_________________
HK 450 V2, T-REX 450 PRO FBL BeastX


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Spektrum AR7200BX
PříspěvekNapsal: pon 23.05.2016 21:44 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 5.2.2016
Příspěvky: 43
Bydliště: Praha
s kabelem dostanes pouze governor

_________________
T500,B360


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Spektrum AR7200BX
PříspěvekNapsal: úte 24.05.2016 5:13 
Moderátor serveru
Moderátor serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 3.8.2012
Příspěvky: 877
Bydliště: Praha 4/12
K AR7200BX nemá cenu vůbec kabel do PC kupovat, použiješ ho max. jednou. Když už tak, tak si ho zkus půjčit, klidně i verzi USB2SYS od MicroBeastu, jak psal někdo dávno výše jsou tam FBL střeva od BeastX.

Governor... ten byl jako SW část implementován do AR7200BX firmware cca před třemi lety, tak je velká šance že ho ve svojí jednotce "máš". A i kdyby ne, tak je to jedno, dneska už má govík skoro každý regl v sobě :lol:


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Spektrum AR7200BX
PříspěvekNapsal: čtv 26.05.2016 13:16 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 31.3.2016
Příspěvky: 26
Bydliště: Příbor
Ahoj,
nastavoval jsem limity cykliky, ale nějak se to nepovedlo asi tomu něco brání jelikož když je dám na max výchylku tak se mi cyklika pohne v nastavení max o 4 stupně / žádné mechanické překážky v cestě nemám aby nešla víc/.
Je to nastavení v bodu "l", je to výškovka a křidélka.
Serva mám align 410M v beastu mám nastavenou frekvenci serv 65hz.
Kolektiv mám nastaven na +10 -10 stupňů.
Napadá vás co by mohlo být špatně nastaveno?
S heli se nedá lítat má strašně pomalou odezvu od řízení.

_________________
HK 450 V2, T-REX 450 PRO FBL BeastX


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Spektrum AR7200BX
PříspěvekNapsal: čtv 26.05.2016 13:48 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 5.2.2016
Příspěvky: 43
Bydliště: Praha
zkontroluj nastaveni v G a J ,deska cykliky musi byt byt v rovine v obou pripadech, pokud ne, nastav znova G pak v J ( listy jsou v na nule) kontrola s naslednym nastavenim 6ti stupnu
pokud ti v L narazi paky serv do drzaku kabiny tak bud to upravis rovnou v L nebo prepakovanim.

frekvence serv mas nastavene doufam spravne.
dr a expo mas pres radio

_________________
T500,B360


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 49 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz